Kansikuva

Hostelliverkoston uudet hostellit matkasi varrella

Hostellijärjestön uudet hostellit Kärsämäellä, Mikkelissä ja Ylläksellä ovat edullisia majoituspaikkoja kesän reissuille. Hyödynnä jäsenalennus ja tee varaus osoitteessa www.hostellit.fi.

Hostelli Keskipiste – Matkailijan taukopaikka keskellä Suomea Kärsämäellä

Sijaintinsa ja palveluidensa puolesta Hostelli Keskipiste on ihanteellinen taukopaikka matkalla pohjoiseen tai etelään. Hostelli Keskipiste sijaitsee nimensä mukaisesti keskellä Suomea E75-tien varrella Kärsämäellä, matkaa Ouluun on 120 km. Hostellissa on 1-4 hengen huoneita, joissa on oma suihku ja wc. Isommalle porukalle ja omaa rauhaa kaipaaville löytyy saunallinen omalla sisäänkäynnillä oleva huoneisto, jossa mahtuu majoittumaan kuusi henkilöä. Hostellissa on myös sauna, joka on asiakkaiden vapaassa käytössä.

Hostelli Keskipiste, Kärsämäki

Hostelli Keskipiste, Kärsämäki
Hostellin palveluihin kuuluu vieressä sijaitseva ravintola Paalupaikka, jossa voit huonehintaan sisältyvän aamiaisen lisäksi nauttia myös lounasta tai päivällistä. Hostellin toiminnassa myös motoristit otetaan hyvin huomioon. Pyörien yösäilytykseen on tarjolla ilmainen lämmin talli, jossa on mahdollisuus myös pestä ja huoltaa pyöriä.

Hostelli Marja – Kodikas hostelli kasarmimiljöössä Mikkelissä

Hostelli Marja toimii idyllisellä vanhalla kasarmilla huoneistohotelli Marjan yhteydessä alle kilometrin päässä Mikkelin torilta. Kasarmialueella on myös viihtyisä Tykkipuisto ja aivan hostellin naapurina sijaitsee Jalkaväkimuseo ja museokahvila. Lähiympäristöstä löytyy paljon muutakin ajanvietettä. Alle kilometrin päässä sijaitsevalla Urpolanlammella voit uida hiekkarannalla, pelata rantalentistä tai kävellä lampea ympäröivällä kauniilla luontopolulla. Golfin ystäville puistossa on tarjolla frisbee golfrata ja parin kilometrin päässä sijaitseva 9-reikäinen golfkenttä.

Hostelli Marja, Mikkeli

Hostelli Marja, Mikkeli
Kodikkaassa hostellissa majoitut edullisesti 1-4 hengen huoneissa. Wc- ja suihkutilat ovat yhteiskäytössä, ja aamiaisen voit ostaa erikseen tai valmistaa itse hyvin varustellussa asiakaskeittiössä.

Majoitus alkaen 30,60 €/hlö/vrk, ei-jäsenet 34 €/hlö/vrk.
Varaa majoitus >>

Kuerkievari – Edullista majoitusta tunturimaisemissa Ylläksellä

Kuerkievari on joulukuussa 2016 avattu hostelli Ylläksen Äkäslompolossa. Perhevetoinen hostelli sijaitsee aivan Kuertunturin kupeessa, kolmisen kilometriä keskustasta ja Jounin Kaupalta. Kolarintieltä on vain viitisensataa metriä hostellin pihaan. Laskettelukeskukseen on matkaa kuusi kilometriä. Keskeisen sijainnin ansiosta Kuerkievari on hyvä tukikohta vaikka kalastukseen tai muille päiväretkille niin patikoiden kuin tuntureilla pyöräillen. Hostellin pihasta voit kiivetä Kuertunturille ja ihailla yötöntä yötä.

Kuerkievari, Ylläs/Äkäslompolo

Kuerkievari, Ylläs/Äkäslompolo
KuerHostelissa voit majoittua edullisesti 2-6 hengen huoneissa. Suihkut ja wc:t ovat yhteiskäytössä samoin kuin Köökki, hostellivieraiden yhteinen keittiö. KuerHotellin puolella majoitusta on tarjolla kahden hengen huoneissa, joissa on oma kylpyhuone. Aamiainen sisältyy aina majoituksen hintaan ja kotoista mummolaruokaa valmistetaan tilauksesta. Majoitushintaan sisältyy myös saunojen käyttö.

Majoitus alkaen 34 €/hlö/vrk, ei-jäsenet 37,80 €/hlö/vrk.
Varaa majoitus >>

Artikkelin pääkuva: Kuerkievari, Ylläs

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *