Kansikuva

Kuerkievari KuerHostel

Kievarintie 5, 95970 Äkäslompolo

Check-in 16:00

+358 44 2309540

Kuerkievari on hotelli ja hostelli Ylläksellä. Joustava perheyhtiö tarjoaa edullista majoitusta ympäri vuoden Äkäslompolossa, aivan Kuertuntunturin kupeessa. Kylän keskustaan on muutama kilometri ja laskettelukeskukseen 6 km. SkiBussi pysähtyy noin 500 m päähän. Hyvät yhteydet Äkäslompoloon Kolarin juna-asemalta ja Kittilän lentokentältä. Hiihtolatu menee pihasta ja Kuertunturiin pääsee niinikään suoraan ulko-ovelta. 

Lisätiedot


Kuerkievari KuerHostel tunturilla

Ylläs on monipuolinen ympärivuotinen matkakohde erityisesti aktiivisille liikkujille. Upeat ladut, rinteet, pyöräreitit ja moottorikelkkailumahdollisuudet sekä kalastus tai vaellus aidossa luonnossa kutsuvat liikkumaan seitsemässä tunturissa! Eripituisia ja moneen makuun sopivan haasteellisia vaellus-,  kävely- ja maastopyöräreittejä löytyy Ylläksellä vaikka kuinka paljon.

Kuerkievari KuerHostel on hotelli ja hostelli Ylläksellä. Joustava perheyhtiö tarjoaa edullista majoitusta ympäri vuoden Äkäslompolossa, aivan Kuertuntunturin kupeessa. Kylän keskustaan on muutama kilometri ja laskettelukeskukseen 6 km. SkiBussi pysähtyy noin 500 m päähän. Hyvät yhteydet Äkäslompoloon Kolarin juna-asemalta ja Kittilän lentokentältä. Hiihtolatu menee pihasta ja Kuertunturiin pääsee niinikään suoraan ulko-ovelta.

Meillä majoitutaan naisten, miesten tai sekahuoneisiin, ja mahdollista on varata myös oma yksityinen huone. Yhteiskäytössä olevat suihkut ja wc:t löytyvät käytäviltä samoin kuin Köökki, hostellivieraiden yhteinen keittiö. Majoitus sisältää liinavaatteet, pyyhkeen ja iltasaunan. Hotellin puolella majoitutaan kahden hengen huoneissa, joissa oma kylpyhuone. Meillä voi majoittua vain yhden yön tai pidemmän aikaa, ja retkeillä lähituntureissa. KuerTuvassa tarjoilemme aamiaista ja ennakkovarauksella myös lounasta ja päivällistä. KuerHostellin vieraiden omassa Köökissä on kivasti jääkaappitilaa, kaappeja ruokatavaroiden säilytykseen, kahvin- ja vedenkeittimet, keittolevyt ja mikro.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Äkäslompolo
Ei
29
Ryhmävarauskysely
2h huoneet
3h huoneet
4h huoneet
5+ huoneet
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Palvelut Aamiainen
Kahvila
Ravintola
Asiakaskeittiö
Sauna
Internetyhteys
Lemmikit tervetulleita
Pysäköintipaikkoja
Ravintola
Maastopyöräreitti
Patikointi
Vaellus
Laskettelu
Hiihto
0 m
0 m
0 m
0 m
0 m
0 m

Muut verkostomme hostellit