Kansikuva

Jäsenjärjestö esittäytyy: Touring Finlandia MK on matkamotoristien yhdistys

Touring Finlandia MK ry:n puheenjohtaja Ari Toivanen esittelee yhdistyksen toimintaa ja kertoo miten siihen pääsee mukaan. 


Mistä verkossa kävijä löytää tietoa yhdistyksestänne?

Kotisivut: www.tfmk.com
Facebook: @TfMKry

Mitä järjestönne tarjoaa jäsenillenne?
TFMK ry on vuonna 1972 perustettu suomalaisten matkamotoristien, matkailua moottoripyörillä harrastavien moottoripyöräilijöiden oma yhdistys. Toimintamme päätarkoituksena on tuottaa ja hankkia jäsenille erilaisia etuja ja toimia moottoripyörämatkailusta kiinnostuneille opastavana ja tukevana, oli kyseessä aloitteleva tai kokenut motoristi. Yli 40 vuoden kokemuksella ja kertyneellä tiedolla voimme tarjota jotakin uutta tai hyväksi todettua tietoutta ja etuuksia niin majoituksista, laivayhtiöistä, mp-matkoista, mp-kuljetuksista, ajoreiteistä, mp-varusteista yms.

TFMK ry järjestää vuosittain jäsenilleen ennakoivan ajon koulutusta moottoripyörillä ja ajoharjoittelua moottoriradalla (kaarreajo-, jarrutus-, hidas- ja ryhmäajoharjoitteita yms.) omien Liikenneturvan kouluttamien kouluttajiensa voimin. Yhdistyksellä on toimintaa pitkin vuotta, ajamalla tapahtuvan toiminnan painottuessa luonnollisesti kesäaikaan. Jäseniämme on myös Espanjassa ja Thaimaassa yrittäjinä, jotka tarjoavat majoitus, mp-säilytys ja -vuokrauspalveluita, jolloin ajokausi ei rajoitu Suomen kesään.

Yhdistyksen vuosittaisia tapahtumia ovat mm. Touring Meeting kerhoralli; jäsenille tarkoitettu kokoontuminen (joko Suomessa tai ulkomailla), osallistuminen kansainväliseen FIM Rallyyn, ajokauden avajaiset ja -päätös, jo 13 kertaa järjestetty Alppikierros, osallistuminen MP-messuille omalla osastolla vuosittain ja paljon muuta. Kerhonjäsenlehti Moottorituristi ilmestyy neljästi vuodessa sisältäen jäsenten kirjoittamia matkakertomuksia ja tietoa kerhon toiminnasta. TFMK ry on jäsenenä Hostellijärjestössä, Autoliitossa ja Suomen Moottoriliitossa.

TFMK:n jäsenet ovat kaikenikäisiä, kaikista yhteiskuntaluokista ja ajavat kaikenlaisilla moottoripyörillä, mp:n tyypillä, merkillä tai mallilla ei ole väliä. Tourinkilaiset ovat mukavia ja iloisia ihmisiä, joiden kanssa on mukava matkustaa tai tavata kokoontumisissa! Tervetuloa joukkoomme!

Miten halukkaat pääsevät mukaan toimintaan?
Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä verkkosivujen kautta ja jäsenmaksun suoritettuaan jäsen pääsee nauttimaan kerhon jäseneduista ja osallistumaan eri tapahtumiin.

Missä hostellissa haluaisit majoittua ja miksi?
Suomessa on paljon kiinnostavia ja houkuttelevia hostelleja, joten vain yhden nimeäminen on todella vaikeaa. Mutta yksi mielenkiintoisista on Laivahostel Borea Turussa. Keskeinen sijainti suo mahdollisuudet vaikka minkälaiseen toimintaan sinne majoittuessa. Turun kulttuuripalvelut ja nähtävyydet ovat lähellä ja laivalla on aina matkan tuntua!


Mikä on Suomen Hostellijärjestön jäsenjärjestö?

Suomen Hostellijärjestön perusti vuonna 1935 joukko järjestöjä, jotka halusivat tarjota jäsenilleen edullista majoitusta Suomessa. Jäsenjärjestöinä on 42 erilaista valtakunnallista nuoriso-, opiskelija-, liikunta-, eläkeläis-, ammatti- sekä matkailujärjestöä. Jäsenjärjestöjen muodostamalla edustajistolla on ylin päätäntävalta.

Jäsenjärjestöjen jäsenet ovat oikeutettuja seuraaviin etuihin:
– 10 % alennus majoituksesta kaikissa Suomen noin 40 hostellissa.
– 5 euron alennus Kansainvälisestä hostellikortista. Hostellikortti oikeuttaa vähintään 10 % majoitusalennukseen noin 4000 hostellissa jopa 90 maassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *