Kansikuva

Laivahostel S/S Bore

Linnankatu 72, 20100 Turku

1.1.-20.12. ja 28.-31.12., check-in 15:00

+358 40 843 6611

Laivahostel S/S Bore on uniikki museolaivassa sijaitseva hostelli, jossa on nostalginen tunnelma 60-luvun Ruotsin-risteilyiltä. Alunperin höyrylaivaksi rakennettu "Nolla-Bore" on nykyään pysyvästi ankkuroituna Aurajoessa Merikeskus Forum Marinumin edessä, Turun sataman ja Turun linnan välittömässä läheisyydessä. 

Mahdollinen oikeutesi hostellikortti- tai jäsenjärjestöalennukseen tarkistetaan saapuessasi hostelliin.

Lisätiedot


Laivahostel S/S Bore on nostalginen museolaiva

Laivahostel S/S Bore on uniikki museolaivassa sijaitseva hostelli, jossa on nostalginen tunnelma 60-luvun Ruotsin-risteilyiltä. Alunperin höyrylaivaksi rakennettu ”Nolla-Bore” on nykyään pysyvästi ankkuroituna Aurajoessa Merikeskus Forum Marinumin edessä, Turun sataman ja Turun linnan välittömässä läheisyydessä.

Hostellissa on 120 hyttiä (1-4 hengen), joissa useimmissa on oma suihku ja wc. Hintaan sisältyy lakanat, pyyhe, aamusauna ja aamiainen.

Hostellin Taxfree -oleskelutilassa on TV, päivän lehdet, pieni kirjasto, keittiönurkkaus (mikro, veden- ja kahvinkeitin, jääkaappi) ja matkatavarahuone, jossa on lukittavia säilytyslokeroja. Ilmainen langaton nettiyhteys toimii hyteissä ja laivan yleisissä tiloissa.

Hostellivieraat voivat pysäköidä autonsa Forum Marinumin pysäköintialueelle maksutta, mutta P-kiekko (alle 8 h pysäköinti) tai pysäköintilupa tarvitaan. Pysäköintiluvan saa vastaanotosta. Hostellin vastaanotossa myydään pääsylippuja Bore-laivan historiaa esittelevään museonäyttelyyn, joka sijaitsee laivan komentosillalla.

Laivahostel S/S Bore toimii oppimisympäristönä Turun ammatti-instituutin monille aloille, mm. hotelli-, ravintola- ja matkailualalle sekä teknisen puolen aloille ja kotitalous- ja puhdistuspalvelun opiskelijoille.

Tervetuloa Suomen ainoaan laivahostelliin!

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Turku
Ei
250
Ryhmävarauskysely
Hinnat
Huoneluokat
Huoneita omalla wc:llä/suihkulla
Katso hinnat
1 hh, 2 hh, 3-4 hh
Kyllä
Palvelut Lakanat sisältyvät hintaan
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Aamiainen sisältyy hintaan
Lounge/Yleinen asiakastila
Tilausravintola
Sauna
WiFi
Soveltuu kokouskäyttöön
Pyykinpesumahdollisuus
Museonäyttely
Kesäkahvila
Maksuttomia pysäköintipaikkoja
Parkkitilaa linja-autoille
Kauppa/kioski
Ravintola
Pankkiautomaatti
Bussipysäkki
Rautatieasema
Uimaranta
2,5 km
500 m
500 m
200 m
3 km
5,6 km

Muut verkostomme hostellit