Kansikuva

Laivahostel S/S Bore

Linnankatu 72, 20100 Turku

1.1.-20.12. ja 27.-31.12. 2022 Check-in 15:00

+358 40 843 6611

Laivahostel S/S Bore on Suomen Paras Hostelli 2022! Bore on uniikki museolaivassa sijaitseva hostelli, jossa on nostalginen tunnelma 60-luvun Ruotsin-risteilyiltä. Alunperin höyrylaivaksi rakennettu "Nolla-Bore" on nykyään pysyvästi ankkuroituna Aurajoessa Merikeskus Forum Marinumin edessä, Turun sataman ja Turun linnan välittömässä läheisyydessä. 

Lisätiedot


Laivahostel S/S Bore on nostalginen museolaiva

Laivahostel S/S Bore on Suomen Paras Hostelli 2022! Bore on uniikki museolaivassa sijaitseva hostelli, jossa on nostalginen tunnelma 60-luvun Ruotsin-risteilyiltä. Alunperin höyrylaivaksi rakennettu ”Nolla-Bore” on nykyään pysyvästi ankkuroituna Aurajoessa Merikeskus Forum Marinumin edessä, Turun sataman ja Turun linnan välittömässä läheisyydessä.

Hostellissa on 130 hyttiä (1-4 hengen), joissa useimmissa on oma suihku ja wc. Hintaan sisältyy lakanat, pyyhe, aamusauna ja aamiainen.

Hostellin Taxfree- oleskelutilassa on TV, päivän lehdet, pieni kirjasto, keittiönurkkaus (mikro, veden- ja kahvinkeitin, jääkaappi) ja matkatavarahuone, jossa lukittavia säilytyslokeroja. Ilmainen langaton nettiyhteys toimii hyteissä ja laivan yleisissä tiloissa.

Hostellivieraat voivat pysäköidä autonsa Forum Marinumin pysäköintialueelle maksutta, mutta P-kiekko (alle 8 h pysäköinti) tai pysäköintilupa tarvitaan. Pysäköintiluvan saa vastaanotosta. Hostellin vastaanotossa myydään pääsylippuja Bore-laivan historiaa esittelevään museonäyttelyyn, joka sijaitsee laivan komentosillalla. Myymme myös kansainvälistä hostellikorttia.

Laivahostel S/S Bore toimii oppimisympäristönä Turun ammatti-instituutin monille aloille, mm. hotelli-, ravintola- ja matkailualalle sekä teknisen puolen aloille ja kotitalous- ja puhdistuspalvelun opiskelijoille.

Tervetuloa Suomen ainoaan laivahostelliin!

Kansainvälisellä ja Kotimaan hostellikortilla seuraavat edut Turussa:
Flowpark seikkailuhuvipuisto: 10 % alennus seikkailuhuvipuiston normaalihintaisista pääsylipuista. Etu voimassa kesäkauden 2022.
Forum Sauna: 10 % alennus kaikista sauna- ja hoitopalveluista, 10 % alennus tuotteista hoitojen yhteydessä.
Merikeskus Forum Marinum: 15 % alennus normaalihintaisista pääsylipuista.
Osuuskunta Brinkkalan Outolintu: 10 % alennus taidekäsityökaupan kaikista tuotteista.
RantaKerttu: 10 % alennus á la carte –listalta.
Turun Sarjakuvakauppa Turku: 10 % alennus kaikista tuotteista Turun myymälässä (ei koske verkkokauppaa).
Wanha Turku Kauppa: 10 % alennus kaikista myymälän tuotteista (ei koske postimerkkejä). Valikoimissa on nostalgisia keräilytuotteita, mm: Elvis, Marilyn Monroe ja Disney -keräilytuotteet.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Turku
Ei
250
Ryhmävarauskysely
1h huoneet
2h huoneet
3-4h huoneet
Sviittejä
Huoneita omalla wc:llä/suihkulla
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Palvelut Lakanat sisältyvät hintaan
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Aamiainen sisältyy hintaan
Kesäkahvila
Tilausravintola
Sauna
WiFi
Kokoustiloja
Pyykinpesumahdollisuus
Maksuttomia pysäköintipaikkoja
Parkkitilaa linja-autoille
Museonäyttely
Kauppa/kioski
Ravintola
Pankkiautomaatti
Bussipysäkki
Rautatieasema
Uimaranta
2,5 km
500 m
500 m
200 m
3 km
5,6 km

Muut verkostomme hostellit