Kansikuva

Laivahostel S/S Bore

Linnankatu 72, 20100 Turku

1.1.-20.12. ja 27.-31.12. 2022 Check-in 15:00

+358 40 843 6611

Laivahostel S/S Bore on Suomen Paras Hostelli 2022! Bore on uniikki museolaivassa sijaitseva hostelli, jossa on nostalginen tunnelma 60-luvun Ruotsin-risteilyiltä. Alunperin höyrylaivaksi rakennettu "Nolla-Bore" on nykyään pysyvästi ankkuroituna Aurajoessa Merikeskus Forum Marinumin edessä, Turun sataman ja Turun linnan välittömässä läheisyydessä. 

Mahdollinen oikeutesi hostellikortti- tai jäsenjärjestöalennukseen tarkistetaan saapuessasi hostelliin.

Lisätiedot


Laivahostel S/S Bore on nostalginen museolaiva

Laivahostel S/S Bore on Suomen Paras Hostelli 2022! Bore on uniikki museolaivassa sijaitseva hostelli, jossa on nostalginen tunnelma 60-luvun Ruotsin-risteilyiltä. Alunperin höyrylaivaksi rakennettu ”Nolla-Bore” on nykyään pysyvästi ankkuroituna Aurajoessa Merikeskus Forum Marinumin edessä, Turun sataman ja Turun linnan välittömässä läheisyydessä.

Hostellissa on 130 hyttiä (1-4 hengen), joissa useimmissa on oma suihku ja wc. Hintaan sisältyy lakanat, pyyhe, aamusauna ja aamiainen.

Hostellin Taxfree- oleskelutilassa on TV, päivän lehdet, pieni kirjasto, keittiönurkkaus (mikro, veden- ja kahvinkeitin, jääkaappi) ja matkatavarahuone, jossa lukittavia säilytyslokeroja. Ilmainen langaton nettiyhteys toimii hyteissä ja laivan yleisissä tiloissa.

Hostellivieraat voivat pysäköidä autonsa Forum Marinumin pysäköintialueelle maksutta, mutta P-kiekko (alle 8 h pysäköinti) tai pysäköintilupa tarvitaan. Pysäköintiluvan saa vastaanotosta. Hostellin vastaanotossa myydään pääsylippuja Bore-laivan historiaa esittelevään museonäyttelyyn, joka sijaitsee laivan komentosillalla. Myymme myös kansainvälistä hostellikorttia.

Laivahostel S/S Bore toimii oppimisympäristönä Turun ammatti-instituutin monille aloille, mm. hotelli-, ravintola- ja matkailualalle sekä teknisen puolen aloille ja kotitalous- ja puhdistuspalvelun opiskelijoille.

Laivahostel S/S Bore on saanut Tervetuloa pyöräilijä –tunnuksen. Tunnus on suunniteltu helpottamaan pyöräilijän elämää silloin, kun hän etsii itselleen sopivia palveluita: niitä paikkoja ja palveluja, joihin pyöräilijä tietää aina olevansa tervetullut, ja jotka tarjoavat hieman tavallista paremmat palvelut pyörän satulassa seikkailevalle.

Tervetuloa Suomen ainoaan laivahostelliin!

Kansainvälisellä ja Kotimaan hostellikortilla seuraavat edut Turussa:
Flowpark seikkailuhuvipuisto: 10 % alennus seikkailuhuvipuiston normaalihintaisista pääsylipuista. Etu voimassa kesäkauden 2022.
Forum Sauna: 10 % alennus kaikista sauna- ja hoitopalveluista, 10 % alennus tuotteista hoitojen yhteydessä.
Merikeskus Forum Marinum: 15 % alennus normaalihintaisista pääsylipuista.
Osuuskunta Brinkkalan Outolintu: 10 % alennus taidekäsityökaupan kaikista tuotteista.
RantaKerttu: 10 % alennus á la carte –listalta.
Turun Sarjakuvakauppa Turku: 10 % alennus kaikista tuotteista Turun myymälässä (ei koske verkkokauppaa).
Wanha Turku Kauppa: 10 % alennus kaikista myymälän tuotteista (ei koske postimerkkejä). Valikoimissa on nostalgisia keräilytuotteita, mm: Elvis, Marilyn Monroe ja Disney -keräilytuotteet.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Turku
Ei
250
Ryhmävarauskysely
1h huoneet
2h huoneet
3-4h huoneet
Sviittejä
Huoneita omalla wc:llä/suihkulla
Hinnat 2022
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Palvelut Lakanat sisältyvät hintaan
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Aamiainen sisältyy hintaan
Kesäkahvila
Tilausravintola
Sauna
WiFi
Kokoustiloja
Pyykinpesumahdollisuus
Maksuttomia pysäköintipaikkoja
Parkkitilaa linja-autoille
Museonäyttely
Kauppa/kioski
Ravintola
Pankkiautomaatti
Bussipysäkki
Rautatieasema
Uimaranta
2,5 km
500 m
500 m
200 m
3 km
5,6 km

Muut verkostomme hostellit