Kansikuva

Kansainvälistä hostellielämää CheapSleep Helsingissä

Helsinki hellii hostellitarjonnallaan jäseniämme ja budjettimatkailijoita, sillä nyt myös CheapSleep Helsinki kuuluu hostelliverkostoomme.

CheapSleep on rento, edullinen ja moderni hostelli, joka sijaitsee Helsingissä historiallisella Vallilan alueella. Hostelli on erityisesti nuorten ja reppureissaajien suosiossa, sillä yöpyminen erityisesti jaetuissa huoneissa on huokeaa ja ilmapiiri CheapSleepissa on eläväinen ja tuttavallinen.

Vuonna 2012 avattu hostelli remontoitiin täydellisesti syksyllä 2016 ja se tarjoaa viihtyisät, siistit ja turvalliset tilat budjettimatkaajalle. Hostellissa kohtaavat matkailijat eri puolilta maailmaa ja myös hostellin omistajat sekä työntekijät edustavat taustoiltaan eri kansallisuuksia. Asiakkaita kannustetaan viettämään aikaa yhdessä ja tutustumaan toisiinsa ja hostelli myös järjestää asiakkailleen ”CheapSleap Party Night ” juhlia ja muita tapahtumia. Hostellin tilat on suunniteltu siten, että eläväinen oleskelutila ei häiritse asiakkaiden yöunia.

Tilavassa oleskelutilassa on ajanviettoon myös erilaisia pelikoneita ja myyntiautomaateista voi ostaa juotavaa ja pientä purtavaa. Majoituksen hintaan sisältyy aina aamupala, ja aterioita voi halutessaan valmistaa myös itse täysin varustelluissa asiakaskeittiöissä. Alakerrassa sijaitsevasta päivittäistavarakaupasta saa haettua ruokatarvikkeita vaivattomasti.

CheapSleep Helsinki

CheapSleep Helsinki

CheapSleepistä on erinomaiset yhteydet eri puolille kaupunkia, keskustaan pääsee näppärästi 10 minuutissa. Voit jopa seurata aulassa olevasta näytöstä bussi- ja raitiovaunulinjojen aikatauluja. Boheemi Kallion alue on kävelyetäisyydellä, noin kilometrin päässä. Päivittäistavarakaupan lisäksi samassa kiinteistössä sijaitsee myös trooppinen eläintalo Tropicario, joka on mukava käyntikohde matelijoista ja liskoista kiinnostuneille. Sieltä saa myös hostellikortilla 2 euron alennuksen sisäänpääsymaksusta.

CheapSleep Helsinki
Tropicario ja ruokakauppa sijaitsevat hostellin alakerrassa.

Hostellissa on yhteensä 276 vuodepaikkaa 38 huoneessa. Valittavana on useita erityyppisiä yhteismajoitushuoneita, joista suurin on 26 hengen jaettu huone, sekä yksityishuoneita. Jaetut huoneet sopivat mainiosti isoille ryhmille ja pienen budjetin reissaajille. Pariskunnille, perheille ja omaa rauhaa kaipaaville on tarjolla pienempiä yksityishuoneita ja perhehuoneita. Wc- ja suihkutilat sijaitsevat majoittujien yhteiskäytössä lukuun ottamatta yhtä kahden hengen huonetta, jossa on oma kylpyhuone.

CheapSleep Helsinki

CheapSleep Helsinki

Majoitushinnat alkaen 23,40 €/hlö/vrk, ei-jäsenet 26 €/hlö/vrk. Varaa majoitus >>

Julkaistu 6.5.2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *