Kansikuva

Korona kurittaa hostelleja – tuetaan toimintaa ja käytetään hostellipalveluita

Koronavirus on pistänyt monen suomalaisen yrittäjän ahtaalle. Myös monet verkostomme hostellit ovat erittäin hankalassa tilanteessa, kun matkailu on hiljentynyt ja tapahtumat peruttu eikä majoitusta voi myydä take-away:na.  Nyt jos koskaan on tärkeää käyttää kotimaan matkailupalveluita, jotta työpaikat säilyvät ja turvaamme, että meillä on jatkossakin hostelleja, ravintoloita, matkatoimistoja ja muita matkailuorganisaatioita!

Majoittumisen lisäksi voit tukea hostelleja vaikeiden aikojen yli käyttämällä hostellien tarjoamia muita palveluita. Hostelleissa on nyt väljää ja niissä huolehditaan kaikin mahdollisin tavoin, että vierailusi on turvallista. Aina ei myöskään tarvitse lähteä kauas kotoa ollakseen lomalla. Voit irtautua arjesta myös varaamalla majoituksen lähialueesi hostellista ja nauttia staycation lomasta.

Majoittumisen lisäksi/sijaan voit tukea hostelleja esimerkiksi seuraavin tavoin:

•  Monista hostelleista voit ostaa lahjakortteja myöhempää käyttöä varten.
• Voit ostaa myös meidän kauttamme lahjakortin valitsemaasi hostelliin. Hostellijärjestö ei ota komissiota lahjakorttien myynnistä.
  Lue lisää tästä ja osta lahjakortti >>
• Tarvitsetko etätyöpaikkaa? Voit kysyä hostelleista, jos he voisivat tarjota sinulle huoneen etätyöskentelyä varten.
  Katso tästä hostellien tarjouksia etätyöläisille >>
• Voit käyttää hostellin tarjoamia ateria- ja kahvilapalveluita. Piipahda vaikka lounaalla paikkakuntasi hostellissa tai ollessasi ohikulkumatkalla.
• Voit käyttää hostellin tarjoamia ohjelmapalveluita ja aktiviteetteja vaikket yöpyisi hostellissa. Monet hostellit tarjoavat aktiviteetteja myös päiväkävijöille.
• Osa hostelleista tarjoaa matkaparkkeja eli voit yöpyä matkailuajoneuvon kanssa hostellin pihapiirissä.
  Katso tästä matkaparkkeja tarjoavat hostellit >>

Hostellien palvelut koronavirusepidemian aikana

Hostellit seuraavat ja noudattavat viranomaisten ohjeita koskien koronavirusepidemiaa. Pyydämme huomioimaan, että tässä poikkeustilanteessa hostellien aukioloajat, palvelut ja aktiviteetit voivat olla normaalia rajoitetummat.

Asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuus ja terveys ovat hostelleille ensiarvoisen tärkeitä. Hostelleissa kiinnitetään entistä tarkemmin huomiota hygieniaan ja siisteyteen. Pyydämme myös hostelliasiakkaita kiinnittämään erityistä huomiota käsihygieniaan, olemaan vierailematta hostelleissa sairaana sekä noudattamaan annettuja viranomaisohjeita koronaepidemiaan liittyen.

Hostellin ajankohtaiset palvelut saat tietää ottamalla yhteyttä suoraan hostelliin.

Myös mikäli sinulla on kysyttävää varauksestasi, olethan yhteydessä suoraan hostelliin. Jos et  pääsekään yöpymään varauksesi ajankohtana, mieti peruuttamisen sijaan, voisitko siirtää varaustasi myöhemmälle ajankohdalle.

Tästä näet myös sivustomme kautta tehtyjen varausten erityisehdot koronavirusepidemian aikana.

Julkaistu 6.4.2021

One thought on “Korona kurittaa hostelleja – tuetaan toimintaa ja käytetään hostellipalveluita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *