Kansikuva

Etätöihin hostelliin

Kaipaatko rauhallista etätyötilaa tai maisemanvaihdosta kotikonttorin sijaan? Varaa etätyötila hostellista ja irtaudu samalla arjen rutiineista. Käyttämällä hostellien palveluita tuet niitä vaikeassa tilanteessa koronan hiljennettyä matkailua. Hostelleissa voit etätyöskennellä sekä majoittua turvallisin mielin myös korona-aikana. Hostelleissa on nyt väljää ja niissä toimitaan vallitsevien turvallisuus- ja hygieniasuositusten mukaisesti.

Yhdistä myös lomailua työntekemiseen! Useissa hostelleissa voit nauttia vapaa-ajasta luonnossa liikkuen, sillä monet hostellit sijaitsevat mainioiden ulkoilu- ja hiihtomahdollisuuksien äärellä. Tutustu hostellien tarjouksiin etätyöläisille ja tee varaus suoraan hostelliin.

Helsinki, Hostel Suomenlinna

Hostel Suomenlinna etätyötarjousHostel Suomenlinna sijaitsee UNESCOn maailmanperintökohde Suomenlinnassa. 1900-luvun alussa rakennetussa kansakoulurakennuksessa toimiva tunnelmallinen hostelli sijaitsee kivenheiton päässä Suomenlinnan lauttaliikenteen pysäkiltä. Hostellille pääset 15 minuutissa Helsingin keskustasta, lauttojen kulkiessa aamuvarhaisesta yömyöhään. Ympäristö saaristoluonnon helmassa on rauhallinen ja historiallinen.

Voit varata etätyötilaa päivisin hostellin salissa tai huoneessa hintaan 50 € / viikko (ma-pe).

Tarjous on voimassa 31.3.2021 saakka.
Varaukset: [email protected] tai p. 045 117 9899

Finnhostel Joensuu

Finnhostel Joensuu, huoneItä-Suomen Liikuntaopiston huoneistohostelli Finnhostel Joensuu sijaitsee Joensuun keskustassa, rauhallisen Kalevankadun varrella. Hostellista on lyhyt kävelymatka keskustan palveluihin, Mehtimäen lenkkipoluille ja Urheilupuistoon. Lähin laskettelurinne on Mustavaara reilun 20 km päässä, ja Ukko-Kolin rinteet noin 75 km päässä.

Etätyöhuoneen hinta:
40 € / päivä
120 € / viikko (ma-pe)

Huone käytettävissä yhdelle henkilölle maanantaista perjantaihin klo 7.00-18.00.
Hintaan sisältyy huoneisto, jossa on oma pieni keittiö ja kylpyhuone, wifi, kahvia ja teetä sekä parkkipaikka lämmitystolppineen.

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
Varaukset: [email protected] tai p.050 4084587

Imatra, Hostel Ukonlinna

Hostel Ukonlinna, ImatraHostel Ukonlinna sijaitsee luonnon keskellä Saimaan rannalla Etelä-Karjalassa. Paikallisen urheiluseuran omistama hostelli toimii suojellussa puurakennuksessa seitsemän kilometrin päässä Imatran keskustasta. Hostellin pihasta pääsee suoraan valaistulle hiihtoladulle.

Hostel Ukonlinnasta voit varata etätyöhuoneen hintaan 20 € / vrk / hlö. Hintaan sisältyy yöpyminen yhden tai kahden hengen huoneessa ja ilmainen Wifi. Huoneita on varattavissa rajoitettu määrä.

Tarjous on voimassa 30.4.2021 saakka.
Varaukset: [email protected] tai p.010 322 7711

Jyväskylä, Time Hostel

Time Hostelin huone, JyväskyläAinutlaatuinen Time Hostel tarjoaa edullista majoitusta keskustassa yläkaupungilla yliopiston vieressä. Time Hostel on valittu Suomen Parhaaksi Hostelliksi 2021. Huoneet ovat yksilöllisesti sisustettuja, joissa on laadukkaat vuoteet, työpöytä, oma jääkaappi, netti 50/200M Wlan ja kiinteä sekä Smart tv, jossa on Chromecast.

Keittiöstä saat kahvia ja teetä vapaasti, suihkut ja wc:t ovat käytävällä.

Etätyöhuoneen hinnat hostellissa:
50 € / vrk
120 € / 3 päivää (40 € / vrk)
245 € / viikko (35 € / vrk)
420 € / 2 viikkoa (30 € / vrk)

Lisäksi vuokrattavissa on yksityisiä huoneistoja eri osoitteissa Jyväskylän keskustassa. Huoneistoissa on keittiö, kylpyhuone, vuoteet kahdelle pedattuna, pyykinpesukone, smart-tv, wlan ja kiinteä netti.

Huoneistojen hinnat etätyöhön:
70 € / vrk
180 € / 3 päivää (60 € / vrk)
360 € / viikko (50 € / vrk)
560 € / 2 viikkoa (40 € / vrk)

Varaustiedustelut tämän linkin kautta >>

Jämsä, Majatalo Villanen

Majatalo Villanen, huone, JämsäMajatalo Villanen tarjoaa hyvät puitteet niin rauhallista yöunta kaipaaville kuin aktiivisesta luonnossa liikkumisesta nauttiville. Upea luontokeidas Isojärven kansallispuisto on vieressä ja Himoskin on kevyen ajomatkan päässä. Myös hiihtoladuille pääsee hostellin vierestä ja välineet voi vuokrata hostellista.

Majatalo Villasesta voit varata etätyöhuoneen hintaan 170 € / viikko. Huone on pedattu yhdelle ja huoneessa on työpöytä sekä internetyhteys. Käytettävissä on lämmitystolppa autolle.

Varaukset: [email protected] tai p. 0400 321655

Kaustinen, Koskelan Lomatalo

Koskelan Lomatalo, Punainen tupaKoskelan lomatalossa majoitut ympäri vuoden valloittavassa maalaismiljöössä. Koskelan lomatalo tarjoaa mahdollisuuden tutustua aitoon maalaistalon elämään ja maatilan töihin. Tilalla asuu isäntäväen lisäksi hevosia, kanoja ja kaneja.

Koskelan Lomatalo tarjoaa pihapiirissä olevan neljän hengen Punainen tupa-mökin etätyötilaksi.

Hinnat:
Päivähinta (ilman majoitusta) 25 € / 8h
Hinta ma-pe (ilman majoitusta) 100 € (5 pv x 8h)
Hinta majoituksella (sis. lakanat + pyyhkeet) ma-pe 150 €
Hinta majoituksella (sis. lakanat + pyyhkeet) kuukausi 500 €

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
Varaukset: [email protected] tai p. 06 816 338 / 0400 269 710

Kuusamo, Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Oivanki

Oivanki, huoneNuoriso- ja luontomatkailukeskus Oivanki tarjoaa mukavaa hostellimajoitusta Kuusamossa Oivangin kylässä Elijärven rannalla. Oivangissa majoitut monipuolisten harrastusmahdollisuuksien äärellä. Oivangin pihasta pääset ladulle, joka yhdistyy Kuusamon muihin latuihin. Rukan hiihtokeskus sijaitsee vain 20 km:n päässä ja lähialueen kansallispuistot Oulanka ja Hossa tarjoavat lisää mahdollisuuksia luonnossa liikkumiseen.

Oivanki tarjoaa etätyöhuoneen hintaan 800 € / kk. Hinta sisältää tilan, yöpymisen, sähköt ja veden. Mahdollisuus myös langattomaan internetyhteyteen.

Liinavaatteet 12 € / hlö.
Tila tulee olla luovutettaessa perussiisti. Siivouksesta veloitus 50-250 €.

Tarjous on voimassa toistaiseksi.
Varaukset: [email protected] tai p. 040 860 8608

Lemmenjoki, Lemmenjoen Lumo

Lemmenjoen Lumon talvimökkiLemmenjoen Lumo sijaitsee Lemmenjoen kylän keskustassa, Njurgulahdessa, Lemmenjoen rannassa. Lemmenjoen kansallispuisto, Suomen suurin kansallispuisto, sijaitsee vieressä. Lemmenjoen Lumo on avoinna kesäkaudella, mutta talvella varattavissa on neljän hengen omatoimimökkejä.

Voit varata mökin etätyökäyttöön hintaan 199 € / vko.

Mökissä on kerrossängyt, minikeittiö ja sähkö (ei internetyhteyttä). Wc ja suihku ovat vastapäätä sijaitsevassa huoltorakennuksessa. Alhaalla rannassa on erillinen puusauna, jonka voit halutessasi lämmittää. Vesi on pumpattava purosta (kaikki välineet siihen saatavilla). Ympärillä on upeat Lemmenjoen maisemat ja kelkkareittejä, joita pitkin voi hiihtää esimerkiksi Joenkielinen-tunturiin tai pitkin Lemmenjokea. Pilkillä voi käydä Lemmenjoen jäällä. Hiihto- ja mäenlaskuvälineet on lainattavissa ilmaiseksi.

Mökki on vuokrattavissa tarjoushinnalla ajalle 22.3.- 23.5.2021 Sen jälkeen hinta 65 € / yö.
Varaukset: [email protected]

Turku, Laivahostel S/S Bore

Laivahostel S/S Bore, TurkuLaivahostel S/S Bore on uniikki museolaivassa sijaitseva hostelli, jossa on nostalginen tunnelma 60-luvun Ruotsin-risteilyiltä. Laivahostel sijaitsee Aurajoessa Merikeskus Forum Marinumin edessä, Turun sataman ja Turun linnan välittömässä läheisyydessä. Laivahostel S/S Bore toimii oppimisympäristönä Turun ammatti-instituutin monille aloille, mm. hotelli-, ravintola- ja matkailualalle sekä teknisen puolen aloille ja kotitalous- ja puhdistuspalvelun opiskelijoille.

Nyt voit vuokrata merihenkisen ja inspiroivan työtilan, Oskarshamn-kabinetin itsellesi arkisin klo 08.00-16.00 väliseksi ajaksi hintaan 10 €. Tilassa on nopea internetyhteys ja jokimaisema, välillä voit käydä haukkaamassa happea laivan ulkokansilla. Aloita työpäiväsi laivalla aamupalalla (8,50 €) ja nauti kiireetön ja monipuolinen lounas (10 €) aluksen ravintolassa, nämä saat varattua samalla varausta tehdessäsi. Tila sopii 1-4 henkilölle.

Tarjous on voimassa 31.5.2021 saakka.
Varaukset osoitteesta: www.hostelbore.fi (klikkaa Varaa netissä)

Virrat, Nuorisokeskus Marttinen

Nuorisokeskus Marttinen, ReetantupaNuorisokeskus Marttinen sijaitsee saarella, Virtain Herrasessa. Ympärillä on järviä, Herraskosken kanava ja Herraskoski. Virtain keskustaan on matkaa noin neljä kilometriä.

Voit varata rauhallisen tilan etäkokoukseen tai etätyöpisteen Nuorisokeskus Marttisen kokoustiloista tai hirsihuvilahuoneistoista. Lisäksi voit ostaa lisäpalveluksi aamiaiset ja/tai lounaat Nuorisokeskus Marttisen ravintolassa. Tietenkin myös yöpyminen onnistuu Marttisen hotellihuoneissa tai hirsihuvilahuoneistoissa.

Kaikissa 12 erillisessä kokoustilassa on nopeat wlan-yhteydet, seitsemässä niistä on ClickShare-esitysjärjestelmä ja kaikkiin on saatavissa dataprojektori.

Voit varata esimerkiksi Reetantuvan etätyötilaksi hintaan 100 € / päivä tai 250 € / viikko. Reetantupa sijaitsee Virtain Perinnekylässä aivan Marttisen naapurissa. Käytössä on yksi isompi kokoontumistila ja tarvittaessa keittiö. Kokoustilassa on kokouspöydän ja tuolien lisäksi säkkituoleja. Välineinä on käytössä langaton ClickShare esitysjärjestelmä, valkokangas, fläppitaulu, tussitaulu, äänentoisto, langaton internetyhteys. Ilmoita varausta tehdessäsi, mitä kokousvälineitä tarvitsette.

Myös kaikissa majoitustiloissa on nopeat wlan-yhteydet ja hirsihuvilahuoneistoissa oma keittiö.

Päivähuone etätyötilaksi:
Marttisen hirsihuvilahuoneistossa 50 € / päivä.
Nuorisokeskus Marttisen nuorisohotellissa 30 € / päivä.

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.
Varaukset: [email protected] tai p. 03 4851921

Ylläs/Äkäslompolo, Kuerkievari Kuerhostel

Ylläs Office, KuerkievariKuerkievari KuerHostel on hotelli ja hostelli Ylläksellä Äkäslompolossa, aivan Kuertuntunturin kupeessa. Kylän keskustaan on muutama kilometri ja laskettelukeskukseen 6 km. SkiBussi pysähtyy noin 500 m päähän. Hiihtolatu menee pihasta ja Kuertunturiin pääsee niinikään suoraan ulko-ovelta.

Kuerkievarista voit varata etätyöskentelyyn Ylläs Office- työhuoneen. Toimistohuone on varustettu sähkösäädettävällä työpöydällä, satulatuolilla ja selkänojallisella toimistotuolilla sekä tulostimella, näytöllä, hiirellä, näppäimistöllä ja valokuituyhteydellä.

Voit varata Ylläs Officen hintaan 70 € / päivä (8 tuntia). Mahdollisuus varata huone myös lyhyemmäksi tai pidemmäksi aikaa.

Lisätiedot ja varaukset: www.kuerkievari.fi/etatyo-yllas-office

Julkaistu 1.3.2021

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *