Kansikuva

Uusi hostelli Jyväskylässä: Time Rooms

Time Hostel & Apartments on avannut Jyväskylään toisen hostellin. Uusi hostelli on nimeltään Time Rooms ja se sijaitsee Sairaala Novan naapurissa.

Time Rooms on uniikki boutique tyyppinen hotellitasoinen hostelli, jossa on 25 vuodepaikkaa. Valittavana on yksityishuoneita tuplavuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella, omalla tai jaetulla kylpyhuoneella. Osa huoneista on yhdistettävissä. Keittiö, pelihuone, kirjasto ja ruokailutila ovat kaikkien käytettävissä. Hostellin sisustus on personallinen ja sen seiniä peittää Time Hostelin tapaan tarinalliset seinämaalaukset.

Time Rooms huone

Time Rooms oleskelutila

Time Rooms keittiö

Voit valmistaa aamu- tai iltapalan hyvin varustellussa yhteiskeittiössä tai piipahtaa sairaala Novan kahvila-ravintolassa, joka on auki aamu varhaisesta iltamyöhään.

Time Rooms on avaimeton ja pääset huoneen varattuasi liikkumaan kätevästi omien aikataulujesi mukaan. Hostellissa ei ole erillistä vastaanottoa, vaan sisään- ja uloskirjautumiset tapahtuvat omatoimisesti koodien avulla. Henkilökunta kuitenkin työskentelee hostellissa päivittäin, ja saat heiltä helposti apua tarvittaessa.

Time Rooms

Time Rooms

Time Roomista on hyvät kulkuyhteydet myös keskustaan. Auton voi pysäköidä viereiseen P-Sairaala pysäköintitaloon tai ulkopaikoilla. Kohteessa on myös sähköauton latauspiste.

Vastuullisuus ja kestävät valinnat ovat Time Roomsille tärkeitä teemoja ja hostelli on mukana Green Key -ohjelmassa.

Tutustu Time Roomsiin

Lue tästä myös Time Hostelin tarina >>

Julkaistu 4.1.2022

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *