Kansikuva

Time Rooms

Hoitajantie 4, 40630, Jyväskylä

Check-in 16:00

+358 14 547 7391

Time Rooms on uniikki boutique -tyyppinen hotellitasoinen edullinen hostelli Jyväskylässä. Hostelli sijaitsee sairaala Novan vieressä, josta on hyvät kulkuyhteydet keskustaan. Huoneet ovat kodikkaita ja voit valita huoneen omalla kylpyhuoneella tai jaetulla kylpyhuoneella. Laadukkaissa petivaatteissa saat hyvät yöunet! Yhteisessä käytössä on tilava keittiö, pelihuone, ruokailutila ja kirjasto. Huoneissa on työpöytä smart-tv ja nopea wifi nettiyhteys.

Mahdollinen oikeutesi hostellikortti- tai jäsenjärjestöalennukseen tarkistetaan saapuessasi hostelliin. Varatessasi online-järjestelmässä, käytä koodia HOSTELLIKORTTI.

Lisätiedot


Uniikki Boutique-hostelli

Time Roomsin huoneet sijaitsevat Jyväskylässä lähellä sairaala Novaa, josta on hyvät kulkuyhteydet keskustaan. Huoneet ovat kodikkaita ja voit valita huoneen omalla kylpyhuoneella tai jaetulla kylpyhuoneella. Laadukkaissa petivaatteissa saat hyvät yöunet! Yhteisessä käytössä on tilava keittiö, pelihuone, ruokailutila ja kirjasto. Huoneissa on työpöytä smart-tv ja nopea wifi nettiyhteys. Osa huoneista on yhdistettävissä, jolloin on käytössä oma kylpyhuone maksimi henkilömäärä on silloin 5 henkilöä.

Time Rooms on avaimeton ja pääset huoneen varattuasi liikkumaan kätevästi koodeilla juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Myös sisään- ja uloskirjautumiset tapahtuvat omatoimisesti koodien avulla.

Ainutlaatuinen seinä ja kattotaide kaikissa tiloissa on uniikkia, jota et voi nähdä muualla.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Jyväskylä
Ei
50
Ryhmävarauskysely
Hinnat
Huoneluokat
Huoneita omalla wc:llä/suihkulla
Katso hinnat
1 hh, 2 hh, 3-4 hh
Kyllä
Palvelut Lakanat sisältyvät hintaan
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Asiakaskeittiö
WiFi
Lounge/Yleinen asiakastila
Pyykinpesumahdollisuus
Maksullisia pysäköintipaikkoja
Sähköauton latauspiste
Ravintola
Hiihtohissi, Laajavuori
Hiihtolatu
Rautatieasema
Linja-autoasema
Lentoasema
100 m
2 km
2 km
2,6 km
2,8 km
18,8 km

 

Muut verkostomme hostellit