Kansikuva

Joulun odotusta hostelleissa

Joulu on kohta jo ovella! Miten olisi jouluostosmatka kotimaan kaupunkikohteisiin? Tai kerää kiva porukka ja vietä pikkujoulut hostellissa. Kun majoitut hostellissa, jää enemmän rahaa muuhun kivaan tekemiseen. Hostelleja on avoinna myös jouluna ja niissä on tarjolla myös erilaisia aktiviteetteja loman viettoon. Tutustu hostellitarjontaan ja tee varauksesi nyt osoitteessa hostellit.fi.

Virittäydy joulun tunnelmaan Turussa

Suomen virallisessa joulukaupungissa pääset virittäytymään joulun tunnelmaan jo marraskuun loppupuolella avautuvilla Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoilla. Turussa voit majoittua ennen ja jälkeen joulua vanhassa Bore -höyrylaivassa Laivahostel Boreassa tai Turun Kristillisessä Opistossa Linnasmäessä. Boreassa voit viettää myös pikkujouluja, jolloin ruokailut, viihde ja majoitus järjestyvät näppärästi saman katon alla.Tutustu Boren pikkujoulupaketteihin Laivaravintola Boren pikkujoulut ja Bilepaatti Boren Rockimmat pikkujoulut 4.11. Majoitus alkaen 23,40 €/hlö/vrk, ei-jäsenet 26 €/hlö/vrk.

joulun-odotusta-hostelleissa-borea

Mukavaa tekemistä Kuusamossa –majoitus alkaen 27 €/hlö/vrk

Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Oivangissa voit viettää joulua talvisten aktiviteettien parissa. Käytössäsi ovat muuan muassa alppi curling, pihasta lähtevä viiden kilometrin mittainen valaistu latu, latuverkostot Rukalle sekä mahdollisuus pulahtaa avantoon ja pilkkiä. Lisämaksua vastaan (alkaen 38 euroa / hlö) voit nauttia vaikkapa reki-, poro- tai huskyajelusta. Rukan laskettelurinteet ovat vain 20 minuutin päässä ja voit osallistua myös Rukalla järjestettäviin joulun ajan tapahtumiin kuten esimerkiksi Joululintu –ulkoilma musiikkinäytelmään. Majoitus alkaen 27 €/hlö/vrk, ei-jäsenet 30 €/hlö/vrk.

joulun-odotusta-hostelleissa-oivanki

 

Artikkelin pääkuva: Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat/kuvaaja Eeva-Maija Haukka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *