Kansikuva

Ryhmämatkalla hostelliin

Etsitkö joukkueellesi edullista majoitusta pelimatkalle tai suunnitteletko luokkaretkeä tai leirikoulua? Ehkäpä tarvitset ryhmämajoitusta kulttuurimatkaa tai kokousta varten. Olipa matkasi tarkoitus mikä vaan, hostellit sopivat majoittamaan kaikenlaisia ryhmiä koululaisista eläkeläisiin.

Hostellissa valittavanasi on erilaisia huoneita ryhmähuoneista yksityishuoneisiin. Suuremmatkin ryhmät voivat yöpyä samassa huoneessa, mikä on erityisesti lasten ja nuorten mieleen. Hostellien asiakaskeittiössä voitte valmistaa ateriat yhdessä tai voitte nauttia hostellin tarjoamista ateriapalveluista. Majoituksen ohella monet hostellit tarjoavat myös tiloja kokouksiin ja yhteisen ajan viettoon sekä monipuolisia aktiviteetteja.

Lue tästä hostellivinkit ryhmämatkaasi varten ja tee ryhmävaraustiedustelu osoitteessa www.hostellit.fi

Uniikkia majoitusta maailmanperintökohteessa

Hostel Suomenlinna on erilaisten yhdistysten ja ryhmien suosima kohtaamispaikka sekä tunnelmallinen perhejuhlatila Unescon maailmanperintökohde Suomenlinnassa. Hostellilla on myös vankka kokemus leirikoulutoiminnasta. Hostellin sali sopii 40 hlön kokoukseen, seminaariin tai koulutukseen ja hostellista voit tilata ryhmällesi ateriat ja kahvitukset. Majoitustilaa löytyy 40 henkilölle ryhmä- ja yksityishuoneissa. Suomenlinnan museot, ravintolat ja kauppa ovat kävelymatkan päässä ja Helsingin ydinkeskustaan on vain 15 minuutin lauttamatka.

Näppärän kokoinen Hostel Suomenlinna on myös mahdollista varata kokonaan omaan käyttöön hintaan 1200 €/vrk (hinta voimassa 1.10.2016-31.3.2017).

 

Ryhmat-suomenlinna-sali

Ryhmat-suomenlinna-ulkoa

Ryhmat-suomenlinna-huone

 

Liikunnallista majoitusta ryhmille

Urheiluopisto Kisakeskus Raaseporissa Länsi-Uudellamaalla on nappivalinta, jos ryhmäsi kaipaa monipuolisia liikuntapalveluita majoituksen tai kokouksen oheen. Valinnanvaraa on liikunnan ammattilaisten ohjaamista harrastekursseista omaehtoiseen liikkumiseen runsaan lajivalikoiman parissa. Opiston alueella on myös Suomen Frisbeegolfkeskuksen 18-väyläinen frisbeegolfrata. Läheinen Fiskarsin ruukkikylä tuo halutessanne ohjelmaanne myös kulttuuria ja kädentaitoja. Hostellissa majoittuu suurempikin ryhmä, sillä opistolta löytyy monipuolista majoitusta jopa 265 hengelle. Kisakeskuksessa viihtyvät niin leirikoululaiset kuin senioriryhmätkin.

 

Ryhmat-kisakeskus-golfryhma

Ryhmat-kisakeskus-frisbeegolf

Ryhmat-kisakeskus-huone

 

Joensuussa ryhmäsi majoittuu mukavasti Itä-Suomen Liikuntaopiston hostellissa Finnhostel Joensuussa. Hostelli sijaitsee vehreässä ympäristössä lähellä Linnunlahden rantaa ja Pielisjokea. Hostellista on lyhyt matka Joensuun keskustaan ja Mehtimäen liikuntapaikoille. Omalla kylpyhuoneella ja keittiöllä varustelluissa 1-2 hengen huoneistoissa on majoitustilaa lähes 50 henkilölle. Ryhmäruokailut järjestyvät vaivattomasti ennakkoon tilaamalla. Voit myös varata hyvin varusteltuja luokkatiloja kokouskäyttöön sekä erilaisia liikunnan ja hyvinvoinnin palveluita noin puolen kilometrin päässä sijaitsevalta Itä-Suomen Liikuntaopistolta.

 

Ryhmat-finnhostel-joensuu

Ryhmat-finnhostel-joensuu-aamiainen

  Ryhmat-finnhostel-joensuu-liikunta

Onnistunut kokous järjestyy Turun Linnasmäessä

Turun kristillisen opiston yhteydessä toimiva Linnasmäki tarjoaa laadukkaat majoitus-, ateria- ja kokouspalvelut niin pienille kuin suurille ryhmille. Majoitus onnistuu reilulle 80 hengelle ja kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone. Hostellin asiakaskeittiössä sekä oleskelutiloissa ryhmällänne on mukava viettää aikaa yhdessä. Busseille ja autoille on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa opiston parkkipaikalla.

Linnasmäen sijainti rauhallisella ja luonnonkauniilla paikalla, vain nelisen kilometriä Turun keskustasta, mahdollistaa myös hyvät puitteet vapaa-ajalle. Alueella on retkeilyreitistöjä, ja esimerkiksi ”Suomen sydän” -kulttuurikuntoilureitti kulkee aivan läheltä. Hostellista löytyy myös kuntosali, uima-allas ja saunatilat. Kulttuurimatkalaisille vuoden 2011 Euroopan kulttuuripääkaupunki tarjoaa tapahtumia ja nähtävää runsaasti vuodenaikaan katsomatta.

Ryhmat-linnasmaki

 

Artikkelin pääkuvassa Hostel Suomenlinna

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *