Kansikuva

Uusia edullisia ja viihtyisiä majoituspaikkoja Suomessa

Sinulla on nyt entistä enemmän valinnanvaraa hostellimajoituksessa, kun reissaat kotimaassa. Uudet hostellimme Inkoossa, Paltamossa, Piikkiössä, Ristiinassa ja Äänekoskella tarjoavat jäsenhintaista hostellimajoitusta lähellä luontoa. Tee varaus osoitteessa www.hostellit.fi.

Hostel Holken, Inkoo – persoonallista majoitusta sirkusvaunussa

Hostel Holkenissa koet aikamatkan menneisyyteen! Hostelli toimii vanhassa kyläkoulussa Inkoon maalaismaisemissa. Yövyt pihapiirissä sirkusvaunussa tai vanhassa hirsituvassa, aterioit kartanomaisessa miljöössä ja rentoudut perinnesaunassa ja paljussa. Yöpyä voit myös 10 hengen hostellimajassa. Persoonallinen isäntäväki saa hauskoilla ja mukaansa tempaavilla ohjelmillaan ja hahmoillaan sinut viihtymään ja tuntemaan olosi kotoisaksi. Aterioita saat tilauksesta ja holvikellarissa voit myös itse keitellä kahvit ja lämmittää aterioita. Hostel Holken avautuu kesäkuun alussa ja on avoinna elokuun loppuun.

Hostel Holken, Inkoo

Hostel Holken, Inkoo

Kainuun Opisto, Paltamo – edullista majoitusta Vuokatin ja Ukkohallan kävijöille

Kainuun Opisto sijaitsee kainuulaisen luonnon keskellä Paltamon Mieslahdessa, 23 km:n päässä Kajaanista. Kainuun Opistolla voit virkistäytyä, lomailla ja nauttia opiston rauhallisesta ympäristöstä. Opistossa majoitut edullisesti harrastaessasi talviurheilua myös Vuokatissa tai Ukkohallassa sekä moottorikelkkaillessasi ja retkeillessäsi Kainuun luontoreiteillä. Kesällä voit grillailla sekä veneillä tai purjehtia Oulujärvellä. Opiston uimaranta sijaitsee parin kilometrin päässä. Viihtyisissä huoneissa on oma kylpyhuone ja yhteisistä tiloista löydät asiakaskeittiön.

Kainuun Opisto, Paltamo

Kainuun Opisto, Paltamo

Tuorlan Majatalo, Piikkiö – tunnelmallista majoitusta kartanomiljöössä

Tuorlan Majatalo sijaitsee ainutlaatuisessa ympäristössä osana keskiaikaista Tuorlan kartanoa. Majatalo tarjoaa herkullista ruokaa, rauhallisen yösijan ja monipuolisia kokemuksia kaiken ikäisille. Pääset suoraan pihasta historiallisesti arvokkaille Kuninkaantien luontopoluille. Muutaman minuutin kävelymatkan päässä sijaitsevat Tuorlan Planetaario ja observatorio.

Pääosa Tuorlan Majatalon majoitushuoneista on asuntoja, joissa neljää kahden hengen huonetta kohden on yhteiset suihku-, wc- ja keittiötilat. Majatalon yhteydessä toimii vanhanajan tunnelmaa huokuva lähiruoka- ja lahjapuoti. Majatalon ravintola kattaa päivittäin maittavan lounaan ja kahvilassa voit virkistäytyä kuuman kupposen ja vastaleivottujen suolaisten tai makeiden leivonnaisten äärellä.

Majoitus alkaen 33,75 €/hlö/vrk, ei-jäsenet 37,50 €/hlö/vrk. 

Tuorlan Majatalo, PiikkiöTuorlan Majatalo, Piikkiö

Kyyrönkaita, Ristiina – lomapaikka luonnon helmassa

Kyyrönkaidan loma- ja kurssikeskus sijaitsee Kaitajärven rannalla Mikkelissä, Ristiinan alueella. Ympärillä on eteläsavolainen runsas luonto, kirkkaat vedet ja jylhät maisemat. Kyyrönkaidassa majoitut rivitalomökeissä, joissa on kaksi huonetta, yhteinen eteinen, minikeittiö ja kylpyhuone. Saunomaan pääset pihan uima-allasrakennuksessa tai puulämmitteisessä rantasaunassa. Rannassa on myös grillikatos sekä tanssilava. Ryhmille ruokailut järjestyvät tilauksesta.

Kyyrönkaidassa on tarjolla erilaisia ajanviettomahdollisuuksia ulko- ja sisäpeleistä vesiaktiviteetteihin, kalastukseen, retkeilyyn, marjastukseen, pyöräilyyn, hiihtoon yms. Kaikki aktiviteetteihin tarvittavat välineet on maksutta käytössäsi.

Majoitus alkaen 27 €/hlö/vrk, ei-jäsenet 30 €/hlö/vrk. 

Kyyrönkaita, Ristiina

 Kyyrönkaita, Ristiina

Hostelli Hirvaskangas, Äänekoski – edullinen yöpymispaikka Palsanmäen huutokauppaan menijöille

Hostelli Hirvaskangas sijaitsee 4-tien varrella Jyväskylän pohjoispuolella Äänekoskella. Luontoretkeilijälle on lähistöllä useita mielenkiintoisia kohteita kuten Kapeenkosken kulttuurihistoriallinen alue sekä jääkautinen rotko Hitonhauta. Vajaan tunnin matkan päässä ovat sekä Pyhä-Häkin että Etelä-Konneveden kansallispuistot. Melkein naapurissa sijaitsee televisiostakin tuttu Huutokauppa Palsanmäki, jossa huutokaupoille pääsee aina perjantaisin.

Hostelli tarjoaa majoitusta kahden hengen huoneissa. Yhteisistä tiloista löydät asiakaskeittiön, saunan ja peseytymistilat sekä pyykinpesumahdollisuuden. Kävelyetäisyydellä on ruokailupaikkoja sekä ruokakauppa.

Majoitus alkaen 26,10 €/hlö/vrk, ei-jäsenet 29 €/hlö/vrk. Varaa >>

Hostelli Hirvaskangas, Äänekoski

Hostelli Hirvaskangas, Kyyrönkaita

Artikkelin pääkuva: Tuorlan Majatalo, Piikkiö

Julkaistu 5.3.2018, muokattu 18.1.2021

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *