Kansikuva

Hostelli Hirvaskangas

Vanha Hirvasentie 13, 44250 Äänekoivisto

Check-in 15:00-20:00

+358 40 749 4871

Hostelli Hirvaskangas sijaitsee 4-tien varrella noin 30 km Jyväskylästä pohjoiseen, suunnilleen Helsingin ja Oulun puolessa välissä. Kävelymatkan päässä on ruokailupaikkoja ja päivittäistavarakauppa sekä apteekki.  Televisiosta tuttua Suomen huutokauppakeisari -ohjelmaa tehdään melkein naapurissa.

Lisätiedot


Hostelli Hirvaskangas ja huutokauppakeisari

Hostelli Hirvaskangas sijaitsee 4-tien varrella noin 30 km Jyväskylästä pohjoiseen, suunnilleen Helsingin ja Oulun puolessa välissä. Kävelymatkan päässä on ruokailupaikkoja ja päivittäistavarakauppa sekä apteekki.

Luontoretkeilyyn sopivalle Kapeenkosken kulttuurihistorialliselle alueelle on 10 min ajomatka ja siellä on kalastusmahdollisuus. Harju- ja koskimaisemista koostuvalle Kapeenkosken alueelle tullaan ison juurakkoportin kautta tai seuraten polkuja, jotka kiertävät saarta ja harjujen päällisiä. Suurin osa alueesta on yleistä virkistykäyttöaluetta, jossa jokaisella on mahdollisuus retkeilyyn yleisten jokamiehenoikeuksien mukaan. Keski-Suomen näyttävin rotko, Hitonhauta, on 12 km päässä. Hitonhauta on jylhä jääkauden jäljiltä syntynyt, noin 800 metriä pitkä ja 30-40 metriä leveä rotkolaakso ja upea retkeilykohde. Kansantarinat kertovat Hitto-menninkäisestä, joka on säikytellyt ihmisiä rotkossa. Hiton kivettyneet kasvot voi löytää rotkon kallioseinämästä. Vajaan tunnin matkan päässä Hostelli Hirvaskankaasta löytyvät lisäksi sekä Pyhä-Häkin (pohjoiseen) että Etelä-Konneveden (itään) kansallispuistot.

Hostelli Hirvaskankaan naapurissa tehdään televisiosta tuttua Suomen huutokauppakeisari -ohjelmaa ja Huutokauppa Palsanmäellä voit tehdä itsekin löytöjä!

Hostelli Hirvaskankaalla voi majoittua yhden ja kahden hengen huoneissa, joissa jokaisessa on oma jääkaappi. Yleisistä tiloista löytyy keittiö, oleskeluhuone, wc- ja suihkutilat sekä sauna. Saunan käyttö sisältyy majoituksen hintaan. Huom! Valitettavasti emme majoita lemmikkejä.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Äänekoski
Ei
16
Ryhmävarauskysely
Hinnat
Huoneluokat
Huoneita omalla wc:llä/suihkulla
1 hh 45 € / yö, 2 hh 60 € / yö
1 hh, 2 hh
Ei
Palvelut Lakanat sisältyvät hintaan
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Sauna
Asiakaskeittiö
Lounge/Yleinen asiakastila
WiFi
Pyykinpesumahdollisuus
Maksuttomia pysäköintipaikkoja
Parkkitilaa linja-autoille
Kauppa/kioski
Ravintola
Pankkiautomaatti
Bussipysäkki
Hiihtohissi
Hiihtolatu
Uimaranta
Uimahalli
Laskettelukeskus
500 m
500 m
500 m
400 m
14 km
12 km
10 km
12 km
14 km

Muut verkostomme hostellit