Kansikuva

Hostelli Hirvaskangas

Vanha Hirvasentie 13, 44250 Äänekoski

Check-in sovitusti

+358 40 749 4871

Hostelli Hirvaskangas sijaitsee 4-tien varrella noin 30 km Jyväskylästä pohjoiseen, suunnilleen Helsingin ja Oulun puolessa välissä. Kävelymatkan päässä on ruokailupaikkoja ja päivittäistavarakauppa sekä apteekki.  Televisiosta tuttua Suomen huutokauppakeisari -ohjelmaa tehdään melkein naapurissa.

Lisätiedot


Hostelli Hirvaskangas ja huutokauppakeisari

Hostelli Hirvaskangas sijaitsee 4-tien varrella noin 30 km Jyväskylästä pohjoiseen, suunnilleen Helsingin ja Oulun puolessa välissä. Kävelymatkan päässä on ruokailupaikkoja ja päivittäistavarakauppa sekä apteekki.

Luontoretkeilyyn sopivalle Kapeenkosken kulttuurihistorialliselle alueelle on 10 min ajomatka ja siellä on kalastusmahdollisuus. Harju- ja koskimaisemista koostuvalle Kapeenkosken alueelle tullaan ison juurakkoportin kautta tai seuraten polkuja, jotka kiertävät saarta ja harjujen päällisiä. Suurin osa alueesta on yleistä virkistykäyttöaluetta, jossa jokaisella on mahdollisuus retkeilyyn yleisten jokamiehenoikeuksien mukaan. Keski-Suomen näyttävin rotko, Hitonhauta on 12 km päässä. Hitonhauta on jylhä jääkauden jäljiltä syntynyt, noin 800 metriä pitkä ja 30-40 metriä leveä rotkolaakso ja upea retkeilykohde. Kansantarinat kertovat Hitto-menninkäisestä, joka on säikytellyt ihmisiä rotkossa. Hiton kivettyneet kasvot voi löytää rotkon kallioseinämästä. Vajaan tunnin matkan päässä Hostelli Hirvaskankaasta löytyvät lisäksi sekä Pyhä-Häkin (pohjoiseen) että Etelä-Konneveden (itään) kansallispuistot.

Hostelli Hirvaskankaan naapurissa tehdään televisiosta tuttua Suomen huutokauppakeisari -ohjelmaa ja Huutokauppa Palsanmäellä voit tehdä itsekin löytöjä!

Hostelli Hirvaskankaalla voi majoittua kahden hengen huoneissa. Yleisistä tiloista löytyy keittiö, oleskeluhuone, wc- ja suihkutilat sekä sauna.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Äänekoski
Ei
16
Ryhmävarauskysely
1 h huoneet
2h huoneet
Kyllä
Kyllä
Palvelut Sauna
Asiakaskeittiö
Pyykinpesumahdollisuus
Pysäköintipaikkoja
Kauppa/kioski
Ravintola
Pankkiautomaatti
Bussipysäkki
Hiihtohissi
Hiihtolatu
Uimaranta
Uimahalli
Laskettelukeskus
500 m
500 m
500 m
400 m
14 km
12 km
10 km
12 km
14 km

Muut verkostomme hostellit