Kansikuva

Vinkit edulliseen majoitukseen talvilomalla Suomessa

Haluatko viettää talvilomaasi hiihdellen tai luonnossa liikkuen? Edullinen hostellimajoitus mahdollistaa talvilomareissun kotimaassa koko perheelle.

Älä maksa välikäsille, ota alennus itsellesi ja varaa majoituksesi suoraan osoitteessa hostellit.fi.

Tunturien tunnelmaa Saariselällä

Hiihtolomaviikoilla Kiilopäällä Hostel Ahopäässä on tarjolla monipuolinen viikko-ohjelma, johon kuuluu muun muassa opastettuja hiihto- ja lumikenkäretkiä. Lapsille on myös paljon mukavaa tekemistä: muumien hiihto- ja lumikenkäilykoulu sekä Angry Birds ulkoulutapahtumat. Ulkoilupäivän kruunaa kylpeminen Kiilopään perinteisessä savusaunassa ja pulahtaminen tunturipuroon. Majoitus Hostel Ahopäässä alkaen 27 €/hlö/vrk, ei-jäsenet 30 €/hlö/vrk.

ahopaa-avanto

 

Mökkilomalle Kisikseen

Vuokraa mökki ja vietä aktiivinen liikuntaloma ystävien, harrastusporukan tai ihan vaan perheen kesken Urheiluopisto Kisakeskuksessa Raaseporissa. Omatoimilomaan on helppo yhdistää mieluisaa aktiviteettia, viihdytpä sitten parhaiten palloiluhallissa, kuntosalilla tai luonnossa liikkuen. Kisiksen liikuntapaikat ovat käytössäsi muun varaustilanteen mukaan. Kisiksessä mökit ovat perinteisiä hirsimökkejä, joissa voit nauttia ympäröivän luonnon rauhasta. Mökki 4-6 hlölle alkaen 85,50 €/mökki/vrk, ei-jäsenet 95 €/mökki/vrk.

kisakeskus-talvimokki

Luonnon läheisyyttä Kuusamon Oivangissa

Kuusamon ja Rukan puolivälissä sijaitseva Nuoriso- ja Luontomatkailukeskus Oivanki tarjoaa pohjoisen luonnon keskellä monipuoliset puitteet ja palvelut loman viettoon. Oivangissa majoituksen hintaan sisältyy runsaat omat aktiviteetit luonnossa. Käytössäsi ovat muuan muassa alppicurling, pihasta lähtevä viiden kilometrin mittainen valaistu latu, latuverkostot Rukalle sekä mahdollisuus pulahtaa avantoon ja pilkkiä. Rukan laskettelurinteet ovat vain 20 minuutin päässä. Majoitus alkaen 27 €/hlö/vrk, ei-jäsenet 30 €/hlö/vrk.

oivanki-pallokentta


Pääkuva ja Hostel Ahopään kuva: Kiilopää/Sampsa Sulonen

Julkaistu 28.11.2018

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *