Kansikuva

Hostelliesittelyt: Helmikuu

Jokaisessa verkostomme hostellissa on jotain erityistä ja uniikkia.
Esittelemme joka kuukausi verkostomme hostellien erikoisuuksia somessa. Tässä saat koosteen helmikuussa esitellyistä hostelleista:

Vko 6:  Hostel Ahopää, Saariselkä
Hostel Ahopää
Saariselällä pääset Hostel Ahopäästä suoraan Urho Kekkosen Kansallispuistoon tunturimaisemiin.

Anne kertoo mikä hänen mielestään Hostel Ahopäässä on parasta:

”Hei! Olen Anne ja toimin Suomen Latu Kiilopäällä hotellipäällikkönä. Saariselän alueelle suuntautuvat vaellukset aloitetaan usein Kiilopäältä. Kiilopään juurella sijaitsee Suomen Latu Kiilopää, josta myös hostelli Ahopää löytyy.
Hostelliin kannattaa tulla jo varustustason vuoksi sekä hintaan kuuluvien liitännäispalveluiden vuoksi. Ahopäässä on varattavissa yksittäisiä vuodepaikkoja nais- tai mieshuoneista. WC:t ja varusteiden kuivauskaapit sijaitsevat käytävällä. Ahopään rakennuksessa on pieni keittiö asukkaiden yhteiskäytössä. Hostellin hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet ja iltasauna. Suksien säilytys- ja voitelutila on myös hostelliasukkaiden käytössä.

Suomen Latu Kiilopää sijaitsee Urho Kekkosen kansallispuiston kainalossa, avotunturialueen reunalla. Kiilopäätä ympäröi mainio merkittyjen reittien, latujen ja talvipolkujen verkosto. Kiilopäältä käsin voit tehdä päiväretkiä ja usean päivän vaelluksia niin jalan kuin suksillakin. Kiilopään ja Saariselän alueella on satoja kilometrejä maastopyöräilyyn soveltuvia reittejä, joilla maisemat vaihtelevat vanhoista metsistä avotunturiin. Kiilopään tunnelmallinen savusauna ja talviuintipaikka Kiilopurossa takaavat täydellisen rentoutumisen retkipäivän jälkeen.”

Tutustu Hostel Ahopäähän

Vko 7: Nuorisokeskus Piispala, Kannonkoski
Nuorisokeskus Piispala
Kannonkoskella sijaitseva Nuorisokeskus Piispala on aito aktiivimatkailukohde, josta löytyy oma jää- ja uimahalli.

Pirjo kertoo mikä hänen mielestään Piispalassa on parasta:

”Moikka, minun nimeni on Pirjo. Aloitin työt Piispalassa vuonna 2017. Työtaipaleeni on ollut monipuolinen, sillä olen työskennellyt kahviossa, siivouksessa, pesulassa, ohjaajana sekä nyt viimeiset vajaat neljä vuotta vastaanotossa.

Sijaitsemme pohjoisessa Keski-Suomessa puhtaan luonnon ja kirkasvetisen Kivijärven rannalla. Parasta Piispalassa onkin meitä ympäröivä luonto. Kaunis ympäristömme tarjoaa luonnon hyvinvointivaikutuksia niin asiakkaille kuin henkilökunnallekin.
Olemme monipuolista palvelua tarjoava kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin keskus. Palvelemme useita eri kohderyhmiä paikallisella, alueellisella, valtakunnallisella ja kansainvälisellä tasolla. Meillä toteutuvat esimerkiksi leirikoulut, rippileirit, Nuotta-valmennukset, urheiluleirit sekä järjestöjen kesäleirit. Myös omatoimimatkailijat ovat meille aina tervetulleita . Meillä kaikki palvelut ovat samalla alueella.

Kaikkein tärkeimpänä, ja parhaimpana asiana Piispalassa tulee mieleeni, että ”Ihmiset tekevät Piispalasta Piispalan.” Meille kannattaa tulla kokemaan elämyksiä ja luomaan uusia onnellisia muistoja.”

Tutustu Nuorisokeskus Piispalaan

Vko 8: Hostel Linnasmäki, Turku
Hostel Linnasmäki
Hostel Linnasmäki Turussa tarjoaa perhe- ja ryhmäystävällistä majoitusta historiallisessa ympäristössä, lähellä luontoa ja palveluja.

Thomas kertoo mikä hänen mielestään Hostel Linnasmäessa on parasta:

”Hei, olen Thomas ja työskentelen Hostelli Linnasmäen vastaanotossa. Meidän hostellissa parasta on se, että täältä löytyy jokaiselle jotakin. Meillä on monipuoliset majoitus-, juhla- ja kokoustilat sekä harrastusmahdollisuudet. Keittiömme loihtii herkkuja niin aamiaiselle ja lounaalle kuin myös erilaisiin tilaisuuksiin. Tunnelma täällä on rauhallinen ja kodikas. Tiimimme työskentelee joka päivä vieraidemme viihtyvyyden eteen ja samalla pitäen hauskaa. Tulevan kesäkauden vetonaulamme tulee olemaan uudistettu sauna- ja allasosastomme, josta tulee upea! Tervetuloa uudistetuille löylyille ja polskimaan!”

Tutustu Hostel Linnasmäkeen

Vko 9: Dream Hostel, Tampere
Dream Hostel & Hotel
Tampereen Dream Hostel on tyylikkäästi sisustettu design-hostelli, jonka raikas tyyli näkyy hostellin kaikissa tiloissa.

Tutustu Dream Hostel & Hotelliin

Julkaistu 27.2.2023

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *