Kansikuva

Hostellihirven reissut helmikuussa

”Hei, olen Hostellihirvi! Tulen vuoden 2022 aikana kiertämään kaikissa verkoston hostelleissa ja voit seurata matkaani järjestön sometileiltä. Tässä saat koosteen helmikuussa tekemistäni reissuista.”

Seuraa reissuja Facebookissa >>
Seuraa reissuja Instagramissa >>

 

Viikko 5: Hostel Iiris
”Tänne Iirikseen on helppo tulla, Itiksen metroasemakin on tuossa ihan lyhyen matkan päässä. Ja kaikki tilat on esteettömiä, kaverini tässä vieressä pääsee pyörätuolillaan helposti rullailemaan ihan mihin vaan täällä Iiris-keskuksessa.”
Viikko 6: Hostel Visatupa
Hostellihirvi katselee revontulia Visatuvalla
”Täällä Visatuvalla voi nähdä revontulia ihan pihapiiristä. Visatupa on myös toimiva maatila ja kävinkin jo navetassa tervehtimässä lehmiä. Uskaltaisinkohan pulahtaa avantoon saunareissulla.”
Viikko 7: Urheiluopisto Kisakeskus
Hostellihirvi Urheiluopisto Kisakeskuksen kodassa
”Kisiksen kodassa on tunnelmaa! Täällä Kisakeskuksessa voi harrastaa vaikka mitä liikuntalajeja, mm. kuntosali, kick bike, fresbee golf, tai vain nauttia luonnosta. Majoitusvaihtoehtojakin on mistä valita. Mutta ensin grillailen uusien ystävieni kanssa.”
Viikko 8: Dream Hostel & Hotel
Hostellihirvi Dream Hostelissa
”Dream Hostelin oleskelutila on kyllä kodikas ja hostelli on muutenkin kivasti sisustettu. Täältä on lyhyt matka keskustaan, mutta taidanpa nyt jäädä lempikirjani pariin hostellille.”

Katso myös Hostellihirven reissut tammikuussa >>

Julkaistu 25.2.2022

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *