Kansikuva

Hostel Visatupa

Seipäjärventie 409, 99510 Raudanjoki

1.1.-22.12. ja 26.-31.12., check-in 8:00-21:00 tai sopimuksen mukaan

+358 40 549 4946

Hostel Visatuvalla majoitutaan kodikkaissa ja siisteissä 2-4 hengen huoneissa tai 4-6 hengen huoneistoissa. Huoneet ovat kahdessa rakennuksessa, joissa on yhteiskäytössä wc:t, suihkut ja keittiö. Huoneistoissa on oma tupakeittiö, jääkaappi, suihku, wc sekä sauna. Hostel Visatupa on toimiva maatila Napapiirin pohjoispuolella puhdasvetisen järven rannalla. Vierailijat voivat halutessaan tutustua maatilan toimintaan ja maidon tuotantoon.

Lisätiedot


Hostel Visatupa – majoitu maatilalla

Hostel Visatupa sijaitsee Sodankylässä ja Visatuvalla majoitutaan kodikkaissa ja siisteissä 2-4 hengen huoneissa tai 4-6 hengen huoneistoissa. Huoneet ovat kahdessa rakennuksessa, joissa on yhteiskäytössä WC:t, suihkut ja keittiö. Huoneistoissa on oma tupakeittiö, jääkaappi, suihku, WC sekä sauna. Käytettävänä on lisäksi viihtyisä oleskelutila, jossa voidaan järjestää myös kokous- ja koulutustilaisuuksia tai vaikkapa tanssit. Asiakkaiden käytössä on myös WiFi.

Vierailija voi halutessaan ottaa täysi- tai puolihoidon. Ruoka on maittavaa lappilaista maalaisruokaa ja se tarjoillaan runsaana aina seisovasta pöydästä. Perheen ylläpitämä hostelli on saanut tunnustusta hyvästä ruuastaan ja ystävällisestä palvelustaan.

Illalla on hienoa rentoutua rantasaunassa ja pulahtaa järveen, kesällä laiturilta ja talvella avannosta. Illan voi viettää myös kodassa, paistaen lättyjä tai makkaraa tunnelmallisen nuotion ääressä. Visatuvan ympäristössä on talvisin murtomaahiihtolatuja. Hiihtovälineitä ja lumikenkiä talosta löytyy vaikka pienelle ryhmälle. Vaihtoehtoisesti voi ajella moottorikelkalla, potkukelkalla tai pilkkiä. Luoston laskettelukeskus sijaitsee 44 km etäisyydellä.

Kesällä voi ottaa alleen polkupyörän ja tutustua lappilaiseen ympäristöön, kalastella ja soudella joella. Syksyllä on mahdollisuus marjastukseen ja ruskan ihailuun. Hostel Visatupa on toimiva maatila Napapiirin pohjoispuolella puhdasvetisen järven rannalla. Hostellin isäntäväki ottaa vieraat lämpimästi vastaan ja asiakkaista pidetään hyvää huolta. Vierailijat voivat halutessaan tutustua maatilan toimintaan ja maidon tuotantoon.

Hostel Visatupa tarjoaa myös matkaparkkeja!
Jäsenjärjestöjemme jäsenet (mm. SF-Caravan ry:n jäsenet), Kotimaan hostellikortin haltijat ja Kansainvälisen hostellikortin haltijat saavat 10 % jäsenalennuksen myös matkaparkin hinnasta.

Lisätietoja Hostel Visatuvan matkaparkin palveluista, hinnoista ja varausohjeet löydät tästä palvelukortista. Jäsenjärjestöjen jäsenet voivat todistaa jäsenyyden hostellissa yhdistyksensä jäsenkortilla (mm. SF-Caravan ry:n jäsenkortti) tai Kotimaan hostellikortilla, jonka jäsenjärjestöjen jäsenet voivat tilata meiltä ilmaiseksi. Tarvittaessa jäsenjärjestön jäsen voi todistaa jäsenyytensä myös jäsenmaksukuitilla.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Sodankylä
Kyllä
49
Ryhmävarauskysely
Hinnat
Huoneluokat
Huoneita omalla wc:llä/suihkulla
Tiedustele hintoja hostellista
1 hh, 2 hh, 3-4 hh, 5+ hh
Kyllä
Palvelut Aamiainen lisämaksusta
Sauna
Asiakaskeittiö
Lounge/Yleinen asiakastila
WiFi
Soveltuu kokouskäyttöön
Lemmikit tervetulleita
Pyykinpesumahdollisuus
Sähköauton latauspiste
Sähköpyörän latauspiste
Maksuttomia pysäköintipaikkoja
Parkkitilaa linja-autoille
Matkaparkit
Kauppa/kioski
Ravintola
Pankkiautomaatti
Bussipysäkki
Hiihtohissi
Hiihtolatu
Moottorikelkkareitti
Uimaranta
4 km
0 m
60 km
4 km
45 km
0 m
0 m
0 m

Muut verkostomme hostellit