Hostel Visatupa

Seipäjärventie 409, 99510 Raudanjoki

Avoinna 27.12.-22.12. Check-in 15.00 - 22.00

Hostel Visatuvalla majoitutaan kodikkaissa ja siisteissä 2-4 hengen huoneissa tai 4-6 hengen huoneistoissa. Huoneet ovat kahdessa rakennuksessa, joissa on yhteiskäytössä wc:t, suihkut ja keittiö. Huoneistoissa on oma tupakeittiö, jääkaappi, suihku, wc sekä sauna. Käytettävänä on lisäksi viihtyisä iso oleskelutila, jossa voidaan järjestää myös kokous- ja koulutustilaisuuksia tai vaikkapa tanssit. Hostel Visatupa on toimiva maatila Napapiirin pohjoispuolella puhdasvetisen järven rannalla. Hostellin isäntäväki ottaa vieraat lämpimästi vastaan ja asiakkaista pidetään hyvää huolta. Vierailijat voivat halutessaan tutustua maatilan toimintaan ja maidon tuotantoon.

Lisätiedot


Hostel Visatupa – majoitu maatilalla

Hostel Visatupa sijaitsee Sodankylässä, ja Visatuvalla majoitutaan kodikkaissa ja siisteissä 2-4 hengen huoneissa tai 4-6 hengen huoneistoissa. Huoneet ovat kahdessa rakennuksessa, joissa on yhteiskäytössä wc:t, suihkut ja keittiö. Huoneistoissa on oma tupakeittiö, jääkaappi, suihku, wc sekä sauna. Käytettävänä on lisäksi viihtyisä iso oleskelutila, jossa voidaan järjestää myös kokous- ja koulutustilaisuuksia tai vaikkapa tanssit. Asiakkaiden käytössä wlan.

Vierailija voi halutessaan ottaa täysi- tai puolihoidon. Ruoka on maittavaa lappilaista maalaisruokaa ja se tarjoillaan runsaana aina seisovasta pöydästä. Perheen ylläpitämä hostelli on saanut tunnustusta hyvästä ruuastaan ja ystävällisestä palvelustaan. Hostelli valittiin Vuoden 2012 hostelliksi Suomessa.

Illalla on hienoa rentoutua rantasaunassa ja pulahtaa järveen, kesällä laiturilta ja talvella avannosta. Illan voi viettää myös kodassa, paistaen lättyjä tai makkaraa tunnelmallisen nuotion ääressä. Visatuvan ympäristössä on talvisin murtomaahiihtolatuja. Hiihtovälineitä ja lumikenkiä talosta löytyy vaikka pienelle ryhmälle. Vaihtoehtoisesti voi ajella moottorikelkalla, potkukelkalla tai pilkkiä. Luoston laskettelukeskus sijaitsee 44 km etäisyydellä.

Kesällä voi ottaa alleen polkupyörän ja tutustua lappilaiseen ympäristöön, kalastella ja soudella kahdella joella. Syksyllä on mahdollisuus marjastukseen ja ruskan ihailuun. Hostel Visatupa on toimiva maatila Napapiirin pohjoispuolella puhdasvetisen järven rannalla. Hostellin isäntäväki ottaa vieraat lämpimästi vastaan ja asiakkaista pidetään hyvää huolta. Vierailijat voivat halutessaan tutustua maatilan toimintaan ja maidon tuotantoon.

Kansainvälisellä ja Kotimaan hostellikortilla 10% alennus Rovaniemellä sijaitsevan Tiedekeskus Pilkkeen normaalihintaisista pääsylipuista (aikuinen, lapsi, eläkeläinen, opiskelija, työtön, perhelippu). Alennus ei koske Kulttuuripassia eikä muita yhteislippuja. Näyttely kertoo pohjoisten metsien kestävästä käytöstä sekä metsän moninaisista antimista, tuotteista ja hyödykkeistä.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Sodankylä
Ei
49
Ryhmävarauskysely
1h huoneita
2h huoneita
3h huoneet
4h huoneet
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Palvelut Aamiainen
Ravintola
Sauna
Osassa huoneista kylpyhuone
Asiakaskeittiö
Internetyhteys
Kokoustiloja
Lemmikit tervetulleita
Pyykinpesumahdollisuus
Pysäköintipaikkoja
Matkaparkki
Kauppa/kioski
Ravintola
Pankkiautomaatti
Bussipysäkki
Hiihtohissi
Hiihtolatu
Moottorikelkkareitti
Uimaranta
4 km
0 m
60 km
4 km
45 km
0 m
0 m
0 m

Muut verkostomme hostellit