Kansikuva

Hostel Iiris

Marjaniementie 74, 00930 Helsinki

Avoinna arkisin Check-in 07.00-18.00

+358 9 3960 4431

Iiris sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Itäkeskuksessa. Tänne on helppo tulla omalla autolla, ja metrolla pääsee helposti keskustaan 15 minuutissa. Viereinen siirtolapuutarha-alue ja läheinen merenranta tarjoavat mukavat ulkoilumaasto. Talossa on myös leikkipiha lapsille.

Lisätiedot


Hostel Iiris on esteetön

Hostel Iiris sijaitsee Iiris-keskuksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Itäkeskuksessa. Iiris-keskus on Näkövammaisten liiton hallinnoima näkövammaisten palvelu- ja toimintakeskus. Majoittumalla Hostel Iiriksessä tuet myös vammaisten hyväksi tehtävää työtä.

Hostel Iiriksessä on 40 mukavaa majoitushuonetta. Kaikissa on oma kylpyhuone, jääkaappi, radio ja langaton internet-yhteys. Osan huoneista voi yhdistää toisiinsa väliovella perhehuoneeksi. Saatavilla on lasten sänkyjä ja lisävuoteita. Majoitushuoneiden läheisyydessä on oleskelutiloja televisioineen ja keittiönurkkauksineen sekä mahdollisuus pyykinpesuun. Iiris-keskus ja sen majoitustilat on suunniteltu kauttaaltaan esteettömäksi aisti- ja liikuntavammaisia ajatellen. Hostel Iiriksessä on 87 vuodepaikkaa tilavissa 1-3 hengen huoneissa, joissa on oma kylpyhuone sekä jääkaappi. Monet huoneista on yhdistettävissä toisiinsa väliovella perhehuoneeksi. Viihtyisissä oleskelutiloissa on televisioiden lisäksi kahvinkeitto- ja ruuan lämmitysmahdollisuus.

Tänne on helppo tulla omalla autolla, ja metrolla pääsee helposti keskustaan 15 minuutissa. Viereinen siirtolapuutarha-alue ja läheinen merenranta tarjoavat mukavat ulkoilumaasto. Talossa on myös leikkipiha lapsille.

Ryhmien on mahdollista varata harraste- ja kokoustiloja sekä uima-allasosastoa. Iiris-keskusta ylläpitää Näkövammaisten liitto ry.

Kansainvälisellä ja Kotimaan hostellikortilla saatavia etuja Helsingissä ja muualla Suomessa

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Helsinki
Kyllä
75
Ryhmävarauskysely
1h huoneet
2h huoneet
3-4h huoneet
Huoneita omalla wc:llä/suihkulla
Hinnat 2022
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Tiedustele hintoja suoraan hostellista
Palvelut Lakanat sisältyvät hintaan
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Asiakaskeittiö
Kokoustiloja
WiFi
Pyykinpesumahdollisuus
Lemmikit tervetulleita
Ilmaisia pysäköintipaikkoja
Kauppakeskus
Ravintolat
Metroasema
500 m
500 m
300 m

 

Muut verkostomme hostellit