Kansikuva

Hostel Iiris

Marjaniementie 74, 00930 Helsinki

9.1.-21.12., check-in 15:00-18.00

+358 9 39604431

Iiris sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Itäkeskuksessa. Tänne on helppo tulla omalla autolla, ja metrolla pääsee helposti keskustaan 15 minuutissa. Viereinen siirtolapuutarha-alue ja läheinen merenranta tarjoavat mukavat ulkoilumaasto. Talossa on myös leikkipiha lapsille.

Lisätiedot


Hostel Iiris on esteetön

Hostel Iiris sijaitsee Iiris-keskuksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Itäkeskuksessa. Iiris-keskus on Näkövammaisten liiton hallinnoima näkövammaisten palvelu- ja toimintakeskus. Majoittumalla Hostel Iiriksessä tuet myös vammaisten hyväksi tehtävää työtä.

Hostel Iiriksessä on 40 mukavaa majoitushuonetta tilavissa 1-3 hengen huoneissa, joissa on oma kylpyhuone sekä jääkaappi. Kaikissa on oma kylpyhuone, jääkaappi, radio ja wifi. Osan huoneista voi yhdistää toisiinsa väliovella perhehuoneeksi. Saatavilla on lasten sänkyjä ja lisävuoteita. Majoitushuoneiden läheisyydessä on oleskelutiloja televisioineen ja keittiönurkkauksineen sekä mahdollisuus pyykinpesuun. Iiris-keskus ja sen majoitustilat on suunniteltu kauttaaltaan esteettömäksi aisti- ja liikuntavammaisia ajatellen.

Tänne on helppo tulla omalla autolla, ja metrolla pääsee helposti keskustaan 15 minuutissa. Viereinen siirtolapuutarha-alue ja läheinen merenranta tarjoavat mukavat ulkoilumaasto. Talossa on myös leikkipiha lapsille. Ryhmien on mahdollista varata harraste- ja kokoustiloja sekä uima-allasosastoa.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Helsinki
Kyllä
75
Ryhmävarauskysely
Hinnat
Huoneluokat
Huoneita omalla wc:llä/suihkulla
Katso hinnat
1 hh, 2 hh, 3-4 hh, 5+ hh
Kyllä
Palvelut Lakanat sisältyvät hintaan
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Aamiainen lisämaksusta
Lounasmahdollisuus
Lounge/Yleinen asiakastila
Soveltuu kokouskäyttöön
Asiakaskeittiö
WiFi
Pyykinpesumahdollisuus
Lemmikit tervetulleita
Sähköpyörän latausmahdollisuus
Ilmaisia pysäköintipaikkoja
Parkkitilaa linja-autoille
Kauppakeskus
Ravintolat
Metroasema
500 m
500 m
300 m

 

Muut verkostomme hostellit