Kansikuva

Kesällä nautitaan musiikista – festarimajoitukset edullisesti hostelleissa

Suomen kesä on täynnä musiikkitapahtumia joka makuun. Tässä saat vinkkimme ensi kesän musiikkielämyksiin sekä viihtyisään majoitukseen. Hostellit täyttyvät tapahtumien aikaan nopeasti, joten varaa yöpaikkasi nyt. Muista hyödyntää 10 % jäsenalennuksesi ja varata suoraan osoitteessa www.hostellit.fi.

Metalli ja Flow soivat Helsingin sykkeessä

Pohjoismaiden suurin metallifestivaali Tuska järjestetään Helsingin Suvilahdessa 29.6.-1.7. Festareiden odotettu esiintyjä Europe astelee lavalle sunnuntaina. Lauantain pääesiintyjänä on Gojira. Festareilla on lisäksi runsas kattaus muita metallibändejä.

Flow Festivalin lavalla Suvilahdessa 10.–12.8. voit nähdä ensimmäistä kertaa Suomessa esiintyvän indierock-yhtye Arctic Monkeysin. Lisäksi festareilla on runsas joukko sekä kansainvälisiä että kotimaisia artisteja.

Majoitu:
Hostel Domus Academica
Hinnat alkaen 57,15 €/hlö/vrk, ei-jäsenet 63,50 €/hlö/vrk.

Tuska Festival 2017
Tuska Festival 2017 ©Jesse Kämäräinen

Joutsan Joutopäivillä festarimenoa sahdin siivittämänä

Tunnettu kesäfestivaali Joutsan Joutopäivät järjestetään 5.7.-8.7. Nykyään Joutopäivillä on vähemmän perinteeseen ja paikallishistoriaan liittyviä ohjelmia ja enemmän viihdetapahtumia. Tulevana kesänä ohjelmistosta löytyy edelleen Perinteiset Niittotalkoot Leivonmäen kansallispuistossa sekä Joutohölkkä. Esiintyjäkaartiin kuuluu mm. Semmarit ja Pariisin kevät. Perinnejuoma sahtia on nautittu Joutopäivillä alusta asti – nykyisin sitä saa ihan anniskelupaikoista.

Majoitu Joutsan Pappisilla:
Vaihelan Tila
Hinnat alkaen 15,75 €/hlö/vrk, ei-jäsenet 17,50 €/hlö/vrk. Varaa >>

Joutsan Joutopäivat 2017
Joutsan Joutopäivät 2017 ©Ilona Savitie

Kansanmusiikki kukoistaa Kaustisilla

Pieni, mutta vireä Kaustinen tunnetaan pelimanniperinteestään ja kansanmusiikkijuhlistaan. Tulevana kesänä juhlitaan 9.-15.7. Egotrippi saapuu 25-vuotisjuhlakiertueellaan ensimmäistä kertaa Kaustisen kansanmusiikkijuhlille ja esiintyy perjantaina 13.7. Festivaalilauantain pääesiintyjänä näet Vicky Rostin 60-vuotisjuhlashown. Juhlilla kuulet lisäksi paljon kotimaisen kansanmusiikin ja etnon huippunimiä.

Majoitu:
Koskelan Lomatalo
Hinnat alkaen 36 €/hlö/vrk, ei-jäsenet 40 €/hlö/vrk. Varaa >>

Kaustisen kansanmusiikkijuhlat 2017
Kaustisen kansanmusiikkijuhlat 2017 ©Kaustinen Folk Music Festival

Oopperajuhlat tarjoilee romantiikkaa ja sinfonista metallimusiikkia

Savonlinnan oopperajuhlien aika on 6.7.-4.8., jolloin Olavinlinnan illoissa voit kuulla suuria romanttisia klassikoita. Kesän vieras on maineikas italialainen Festival Puccini Toscanasta ja hienon kesän täydentää rakastettu Madama Butterfly. Tarjontaa on myös raskaan musiikin ystäville Opera Festival Rocks –sarjassa. Apocalyptica soittaa Metallicaa oopperajuhlilla 15. heinäkuuta.

Majoitu Punkaharjulla:
Hostel Mannila
Hinnat alkaen 36 €/hlö/vrk, ei-jäsenet 40 €/hlö/vrk. Varaa >>

Itä-Karjalan Kansanopisto
Hinnat alkaen 31,50 €/hlö/vrk, ei-jäsenet 35 €/hlö/vrk. Varaa >>

Oopperajuhlat_Apocalyptica_c_Ville_Juurikkala
Apocalyptica ©Ville Juurikkala

Elokuvien juhlaa Sodankylän yöttömässä yössä

Sodankylän elokuvajuhlat kokoaa Lapin yöttömään yöhön kansainvälisiä ja kotimaisia huippuohjaajia elokuvineen 13.-17.6. Festivaalin odotetuimpia ohjelmanumeroita ovat säestetyt mykkäelokuvanäytökset. Tulevana kesänä voit kuulla alansa palkittujen äänitaitelijoiden Heikki Kossin, Nicolas Beckerin ja Peter Albrechtsenin tuottaman ainutlaatuisen live-elämyksen Alfred Hitchcockin teokseen Kehä.

Majoitu Sodankylän Raudanjoella:
Visatupa
Hinnat alkaen 22,50 €/hlö/vrk, ei-jäsenet 25 €/hlö/vrk. Varaa >>

Sodankylän elokuvajuhlat
Sodankylän elokuvajuhlat 2017. Mykkäelokuva Suuren oopperan kummitus. ©Sanni Saarelainen

Artikkelin pääkuva: Flow Festival/Jussi Hellsten

Julkaistu 7.5.2018

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *