Kansikuva

Itä-Karjalan Kansanopisto

Valoniementie 32, 58450 Punkaharju

Check-in 9:00-21:00

+358 44 772 1200

Itä-Karjalan Kansanopisto sijaitsee Saimaan rannalla Punkaharjulla, Vaahersalon saaressa luonnonkauniissa Valoniemessä. Matka Punkaharjulta hostelliin on noin 7 km Savonlinnan suuntaan. Kansanopisto toimii kesäisin myös kurssi- ja leirintäkeskuksena. Vuonna 2017 Punkaharjun Harjutie valittiin Vuosisadan tieksi. Tiellä on vaiheikas historia ja sen tien varrelta löytyvät kiinnostavat matkailukohteet, mykistävät maisemat ja upea luonto. 

Lisätiedot


Itä-Karjalan Kansanopisto sijaitsee Vuosisadan tiellä

Itä-Karjalan Kansanopisto sijaitsee Saimaan rannalla Punkaharjulla, Vaahersalon saaressa luonnonkauniissa Valoniemessä. Matka Punkaharjulta hostelliin on noin 7 km Savonlinnan suuntaan. Kansanopisto toimii kesäisin myös kurssi- ja leirintäkeskuksena.

Itä-Karjalan kansanopiston hostellissa on huoneita 1-3 hengelle ja vähintään kahta huonetta kohden on suihku ja WC. Pyörätuolilla kulkeville on pyörätuoliluiska sekä inva-WC. Opistolla on ryhmille hyvin varustellut tilat kokousten pitoon. Aterioita on saatavana aamiaisesta täysihoitoon, mutta ne on myös mahdollisuus valmistaa itse asiakaskeittiössä. Käytettävänä on myös pyykinpesukone.

Asiakkaat voivat vuokrata Saimaan rannalla olevaa rantasaunaa ja takkahuonetta. Alueella on myös grillauspaikka. Ympäröivä luonto tarjoaa hyvät mahdollisuudet liikuntaan ja samoiluun.

Vuonna 2017 Punkaharjun Harjutie valittiin Vuosisadan tieksi. Tiellä on vaiheikas historia ja sen tien varrelta löytyvät kiinnostavat matkailukohteet, mykistävät maisemat ja upea luonto.

Savonlinnan seudun kulttuuri- ja urheilutarjonta on monipuolista: mm. oopperajuhlat, balettivierailut, Retretin taidenäyttelyt, Luston metsäkulttuuripäivät, Sulkavan soudut ja kännykänheiton maailmanmestaruuskisat.

Itä-Karjalan kansanopisto tarjoaa myös matkaparkkeja!
Jäsenjärjestöjemme jäsenet (mm. SF-Caravan ry:n jäsenet), Kotimaan hostellikortin haltijat ja Kansainvälisen hostellikortin haltijat saavat 10 % jäsenalennuksen myös matkaparkin hinnasta.

Lisätietoja Itä-Karjalan kansanopiston matkaparkin palveluista, hinnoista ja varausohjeet löydät tästä palvelukortista. Jäsenjärjestöjen jäsenet voivat todistaa jäsenyyden hostellissa yhdistyksensä jäsenkortilla (mm. SF-Caravan ry:n jäsenkortti) tai Kotimaan hostellikortilla, jonka jäsenjärjestöjen jäsenet voivat tilata meiltä ilmaiseksi. Tarvittaessa jäsenjärjestön jäsen voi todistaa jäsenyytensä myös jäsenmaksukuitilla.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Punkaharju
Kyllä
132
Ryhmävarauskysely
Hinnat
Huoneluokat
Huoneita omalla wc:llä/suihkulla
Katso hinnat
1 hh, 2 hh, 3-4 hh
Kyllä
Palvelut Lakanat sisältyvät hintaan
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Aamiainen sisältyy hintaan
Kahvila/Ravintola
Sauna
Asiakaskeittiö
WiFi
Soveltuu kokouskäyttöön
Pyykinpesumahdollisuus
Maksuttomia pysäköintipaikkoja
Parkkitilaa linja-autoille
Matkaparkit
Kauppa/kioski
Ravintola
Pankkiautomaatti
Bussipysäkki
Hiihtolatu
Golfkenttä
Terveyskeskus
Rautatieasema
Lentoasema
Uimaranta
Uimahalli
Laskettelukeskus
8 km
1 km
8 km
500 m
1 km
22 km
8 km
4 km
35 km
4 km
1 km
40 km

Muut verkostomme hostellit