Kansikuva

Koskelan Lomatalo

Känsäläntie 123, 69600 Kaustinen

Check-in sopimuksen mukaan

+358 6 8611338, 0400 269710

Koskelan lomatalossa majoitut ympäri vuoden valloittavassa maalaismiljöössä. Kaustisella sijaitsevan Koskelan lomatalo tarjoaa mahdollisuuden tutustua aitoon maalaistalon elämään ja maatilan töihin. Tilalla asuu isäntäväen lisäksi hevosia, kanoja ja kaneja.

Lisätiedot


Koskelan Lomatalo Kaustisella – tutustu kotieläimiin!

Koskelan Lomatalo tarjoaa majoitusta ympäri vuoden valloittavassa maalaismiljöössä. Voit tutustua aitoon maalaistalon elämään ja maatilan töihin, sillä tilalla asuu isäntäväen lisäksi hevosia, kanoja ja kaneja.

Koskelan Lomatalossa pääset majoittumaan kodinomaisessa ympäristössä 1-3 hengen huoneissa tai piharakennuksessa. Päärakennuksen yläkerrassa on 4 tilavaa huonetta, joissa kaikissa on oma suihku ja WC. Huoneiden yhteydessä on myös tilava oleskelutila ja keittomahdollisuus. Majoituksen lisäksi saat mahdollisuuden olla osana maatilan päivittäistä toimintaa.

Hostelli tarjoaa täysi- ja puolihoitopaketteja sopimuksen mukaan. Hinnat sisältävät liinavaatteet ja pyyhkeen. Koskelan Lomatalon pihapiirissä sijaitsee viehättävä saunarakennus, Savukoskela. Savusaunan lisäksi rakennuksessa on tilava puulämmitteinen sauna sekä viihtyisä takkatupa keittiöineen. Tilaa voi vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin.

Kaustisen kunta on tunnettu musiikkitapahtumistaan. Heinäkuussa järjestettävä kansainvälinen Kaustinen Folk Music Festival kokoaa yhteen kansanmusiikin harrastajia ympäri maailmaa. Kaustisella on myös pitkät perinteet raviurheilun saralla, joten hevosten ja raviurheilun ystäville Kaustinen on tutustumisen arvoinen.

Nähtävyydet: Kemoran moottorirata, Kaustinen kansanmusiikkijuhlat, Kaustinen-sali, Kansantaiteen keskus.

Koskelan Lomatalo tarjoaa myös matkaparkkeja!
Jäsenjärjestöjemme jäsenet (mm. SF-Caravan ry:n jäsenet), Kotimaan hostellikortin haltijat ja Kansainvälisen hostellikortin haltijat saavat 10 % jäsenalennuksen myös matkaparkin hinnasta.

Lisätietoja Koskelan Lomatalon matkaparkin palveluista, hinnoista ja varausohjeet löydät tästä palvelukortista. Jäsenjärjestöjen jäsenet voivat todistaa jäsenyyden hostellissa yhdistyksensä jäsenkortilla (mm. SF-Caravan ry:n jäsenkortti) tai Kotimaan hostellikortilla, jonka jäsenjärjestöjen jäsenet voivat tilata meiltä ilmaiseksi. Tarvittaessa jäsenjärjestön jäsen voi todistaa jäsenyytensä myös jäsenmaksukuitilla.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Kaustinen
Kyllä
19
Ryhmävarauskysely
1h huoneet
2h huoneet
3-4h huoneet
5h huoneet
Huoneita omalla wc:llä / suihkulla
Hinnat 2022
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Tiedustele hintoja suoraan hostellista
Palvelut Lakanat sisältyvät hintaan
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Aamiainen lisämaksusta
Asiakaskeittiö
Kokoustiloja
WiFi
Lemmikit tervetulleita
Pyykinpesumahdollisuus
Sauna
Sähköauton latauspiste
Maksuttomia pysäköintipaikkoja
Parkkitilaa linja-autoille
Matkaparkit
Linja-autoasema
Rautatieasema
Lentokenttä
5 km
45 km
45 km

Muut verkostomme hostellit