Koskelan Lomatalo

Känsäläntie 123, 69600 Kaustinen

Check-in sopimuksen mukaan

Koskelan lomatalossa majoitut ympäri vuoden valloittavassa maalaismiljöössä. Kaustisella sijaitsevan Koskelan lomatalo tarjoaa mahdollisuuden tutustua aitoon maalaistalon elämään ja maatilan töihin. Tilalla asuu isäntäväen lisäksi hevosia, kanoja ja kaneja.

Lisätiedot


Koskelan Lomatalo Kaustisissa – tutustu kotieläimiin!

Koskelan Lomatalo Kaustisissa tarjoaa majoitusta ympäri vuoden valloittavassa maalaismiljöössä. Kaustisella sijaitsevan Koskelan lomatalo tarjoaa mahdollisuuden tutustua aitoon maalaistalon elämään ja maatilan töihin. Tilalla asuu isäntäväen lisäksi hevosia, kanoja ja kaneja.

Koskelan lomatalossa pääset majoittumaan kodinomaisessa ympäristössä 1-3 hengen huoneissa tai piharakennuksessa. Päärakennuksen yläkerrassa on 4 tilavaa huonetta, joissa kaikissa oma suihku ja WC. Huoneiden yhteydessä on myös tilava oleskelutila ja keittomahdollisuus. Majoituksen lisäksi saat mahdollisuuden olla osana maatilan päivittäistä toimintaa.

Hostelli tarjoaa täysi- ja puolihoitopaketteja sopimuksen mukaan. Hinnat sisältävät liinavaatteet ja pyyhkeen. Koskelan Lomatalon pihapiirissä sijaitsee viehättävä saunarakennus, Savukoskela. Savusaunan lisäksi rakennuksessa on tilava puulämmitteinen sauna sekä viihtyisä takkatupa keittiöineen. Tilaa voi vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin.

Kaustisen kunta on tunnettu musiikkitapahtumistaan. Heinäkuussa järjestettävä kansainvälinen Kaustinen Folk Music Festival kokoaa yhteen kansanmusiikin harrastajia ympäri maailmaa. Kaustisella on myös pitkät perinteet raviurheilun saralla, joten hevosten ja raviurheilun ystäville Kaustinen on tutustumisen arvoinen.

Nähtävyydet: Kemoran moottorirata, Kaustinen kansanmusiikkijuhlat, Kaustinen-sali, Kansantaiteen keskus

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Kaustinen
Ei
19
Ryhmävarauskysely
1h huoneet
2h huoneet
3h huoneet
4h huoneet
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Palvelut Aamiainen
Huoneissa kylpyhuone
Asiakaskeittiö
Kokoustiloja
Internetyhteys
Lemmikit tervetulleita
Pyykinpesumahdollisuus
Sauna
Pysäköintialue
Matkaparkki
Linja-autoasema
Rautatieasema
Lentokenttä
5 km
45 km
45 km

Muut verkostomme hostellit