Kansikuva

Hostel Rantakatti

Rantakatintie 22, 58450 Punkaharju

Check-in 15:00

+358 40 829 1520

Punkaharjulla sijaitseva Hostel Rantakatti on osa 100 vuotta vanhaa maatilaa ja sijaitsee kansallismaisemassa Suomen suurimman järven, Saimaan rannalla. Rauhallinen paikkamme muodostaa siistin palvelukokonaisuuden. Hostellissamme on kodinomainen tunnelma. Palveluksessasi on kolme sukupolvea samaa perhettä.

Lisätiedot


Hostel Rantakatti tarjoaa majoitusta kansallismaisemissa

Hostel Rantakatti sijaitsee Punkaharjulla kansallismaisemassa Suomen suurimman järven, Saimaan, rannalla ja on osa 100 vuotta vanhaa maatilaa. Rauhallinen paikkamme muodostaa siistin palvelukokonaisuuden ja hostellissamme on kodinomainen tunnelma. Palveluksessasi on kolme sukupolvea samaa perhettä.

Asiakkailla on käytössään ilmainen WiFi. Yhteisistä tiloista löytyvät takkatupa, grilli, laavut, patiot, rantasaunat, palju ja kapulalossi. Voit vuokrata meiltä soutu- tai polkuveneen ja lipua Saimaan laineilla tai pulahtaa uimaan kirkasvetiseen järveen. Rantakatti-ravintolassa tarjoillaan paikallisia erikoisuuksia. Asiakkaat voivat käyttää grillialuetta ja ulkona olevaa savustusuunia. Uutuutena on asuntolautta, jolla voi tehdä yö- tai päiväretkiä Saimaalla.

Majoittujat voivat osallistua kirkkoveneretkille. Pihapiirin läheisyydessä sijaitsee myös ratsutalli. Talvisin pääset pihapiiristä hiihtoladulle, kesällä voit kulkea samassa maastossa pitkin retkipolkuja. Juhannuksena rannassamme syttyy juhannuskokko. Nuoremmat asiakkaat voivat tutustua Mannilan kotieläinpihaan.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Punkaharju
Kyllä
50
Ryhmävarauskysely
Hinnat
Huoneluokat
Huoneita omalla wc:llä/suihkulla
Katso hinnat
1 hh, 2 hh, 3-4 hh, 5+ hh
Kyllä
Palvelut Lakanat sisältyvät hintaan
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Aamiainen sisältyy hintaan
Kahvila/Ravintola
Sauna
Asiakaskeittiö
WiFi
Soveltuu kokouskäyttöön
Pyykinpesumahdollisuus
Maksuttomia pysäköintipaikkoja
Parkkitilaa linja-autoille
Kauppa/kioski
Ravintola
Pankkiautomaatti
Bussipysäkki
Hiihtohissi
Hiihtolatu
Golfkenttä
Terveyskeskus
Rautatieasema
Uimaranta
Uimahalli
Laskettelukeskus
8 km
0 m
8 km
2 km
45 km
19 km
3 km
8 km
4 km
0 m
3 km
45 km

Muut verkostomme hostellit