Kansikuva

Hostel Rantakatti

Rantakatintie 22, 58450 Punkaharju

Check-in 15:00

+358 40 8291520

Punkaharjulla sijaitseva Hostel Rantakatti on osa 100 vuotta vanhaa maatilaa ja sijaitsee kansallismaisemassa Suomen suurimman järven, Saimaan rannalla. Rauhallinen paikkamme muodostaa siistin palvelukokonaisuuden. Hostellissamme on kodinomainen tunnelma. Palveluksessasi on kolme sukupolvea samaa perhettä.

Lisätiedot


Hostel Rantakatti tarjoaa majoitusta kansallismaisemissa

Hostel Rantakatti sijaitsee Punkaharjulla kansallismaisemassa Suomen suurimman järven, Saimaan, rannalla ja on osa 100 vuotta vanhaa maatilaa. Rauhallinen paikkamme muodostaa siistin palvelukokonaisuuden ja hostellissamme on kodinomainen tunnelma. Palveluksessasi on kolme sukupolvea samaa perhettä.

Asiakkailla on käytössään ilmainen WiFi. Yhteisistä tiloista löytyvät takkatupa, grilli, laavut, patiot, rantasaunat, palju ja kapulalossi. Voit vuokrata meiltä soutu- tai polkuveneen ja lipua Saimaan laineilla tai pulahtaa uimaan kirkasvetiseen järveen. Rantakatti-ravintolassa tarjoillaan paikallisia erikoisuuksia. Asiakkaat voivat käyttää grillialuetta ja ulkona olevaa savustusuunia. Uutuutena on asuntolautta, jolla voi tehdä yö- tai päiväretkiä Saimaalla.

Majoittujat voivat osallistua kirkkoveneretkille. Pihapiirin läheisyydessä sijaitsee myös ratsutalli. Talvisin pääset pihapiiristä hiihtoladulle, kesällä voit kulkea samassa maastossa pitkin retkipolkuja. Juhannuksena rannassamme syttyy juhannuskokko. Nuoremmat asiakkaat voivat tutustua Mannilan kotieläinpihaan.

Etu kansainvälisellä ja Kotimaan hostellikortilla: majoittuja saa käyttää vapaasti soutuveneitä.

Hostel Rantakatti tarjoaa myös matkaparkkeja!
Jäsenjärjestöjemme jäsenet (mm. SF-Caravan ry:n jäsenet), Kotimaan hostellikortin haltijat ja Kansainvälisen hostellikortin haltijat saavat 10 % jäsenalennuksen myös matkaparkin hinnasta.

Lisätietoja Hostel Rantakatin matkaparkin palveluista, hinnoista ja varausohjeet löydät tästä palvelukortista. Jäsenjärjestöjen jäsenet voivat todistaa jäsenyyden hostellissa yhdistyksensä jäsenkortilla (mm. SF-Caravan ry:n jäsenkortti) tai Kotimaan hostellikortilla, jonka jäsenjärjestöjen jäsenet voivat tilata meiltä ilmaiseksi. Tarvittaessa jäsenjärjestön jäsen voi todistaa jäsenyytensä myös jäsenmaksukuitilla.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Punkaharju
Kyllä
50
Ryhmävarauskysely
1h huoneet
2h huoneet
3-4h huoneet
5+ huoneet
Huoneita omalla wc:llä/suihkulla
Hinnat 2022
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Tiedustele hintoja suoraan hostellista
Palvelut Lakanat sisältyvät hintaan
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Aamiainen sisältyy hintaan
Kahvila/Ravintola
Sauna
Leikkihuone lapsille
Asiakaskeittiö
WiFi
Kokoustiloja
Pyykinpesumahdollisuus
Maksuttomia pysäköintipaikkoja
Parkkitilaa linja-autoille
Matkaparkit
Kauppa/kioski
Ravintola
Pankkiautomaatti
Bussipysäkki
Hiihtohissi
Hiihtolatu
Golfkenttä
Terveyskeskus
Rautatieasema
Uimaranta
Uimahalli
Laskettelukeskus
8 km
0 m
8 km
2 km
45 km
19 km
3 km
8 km
4 km
0 m
3 km
45 km

Muut verkostomme hostellit