Kansikuva

Hostellihirven reissut maaliskuussa

”Hei, olen Hostellihirvi! Tulen vuoden 2022 aikana kiertämään kaikissa verkoston hostelleissa ja voit seurata matkaani järjestön sometileiltä. Tässä saat koosteen maaliskuussa tekemistäni reissuista.”

Seuraa reissuja Facebookissa >>
Seuraa reissuja Instagramissa >>

 

Viikko 9: Hostelli Naurava Kulkuri
Hostellihirvi Nauravassa Kulkurissa
”Kävin tänään tutustumassa Hämeen linnaan ja kuljeskelin kaupungilla. Lepuutan nyt jalkojani ja lueskelen päivän lehteä. Täällä Nauravassa Kulkurissa on kyllä kodikasta ja rauhallista. Naurava Kulkuri, sehän on vähän niin kuin minä”
Viikko 10: Time Hostel
Hostellihirvi Time Hostelissa
“Time Hostelissa aika kuluu ihan vain ihastellessa upeita seinämaalauksia. Yhteiset tilatkin ovat viihtyisiä, puhumattakaan omasta huoneesta. Ja täällä keittiössä on kiva rupatella kahvikupposen äärellä toisten yöpyjien kanssa.”
Viikko 11: Hostel Suomenlinna
Hostellihirvi Hostel Suomenlinnassa
”Mikäs sen mukavampaa kuin eväsretki Suomenlinnaan! Ja saarella voi yöpyä Hostel Suomenlinnassa, niin kuin minäkin aion tehdä. Ostin evästarpeet Suomenlinnan kaupasta ja tein eväät hostellin asiakaskeittiössä. Otan tässä vielä huikan vettä, ennen kuin etsin itselleni kivan eväspaikan. Niitä täällä riittää!”
Viikko 12: Nuorisokeskus Anjala
Hostellihirvi Nuorisokeskus Anjalassa
“Anjalan huoneistoissa on oma keittiö ja kiva oleskelutila. Laitan tässä lautapelinvalmiiksi ja hion pelitaktiikkaani, niin päästään kohta pelaamaan huonetovereiden kanssa. Odottelen heitä palaavaksi retkeltään Ankkapurhan kulttuuripuistosta, jonka alueella hostelli muuten sijaitsee.”
Vko 13: ISLO Hostel (Finnhostel Joensuu)
Hostellihirvi Finnhostel Joensuussa
”Nyt pitää ihan miettiä mitä tekisin ensin. Lähtisinkö tutustumaan Joensuuhun vai menisinkö treenaamaan Itä-Suomen Liikuntaopiston kuntosalille, joka on maksuton majoittujille. Mietin asiaa vielä hetken, kun täällä huoneistossakin on niin lokoisaa oleskella.”

Katso Hostellhirven reissut helmikuussa >>
Katso Hostellihirven reissut tammikuussa >>

 

Julkaistu 1.4.2022

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *