Kansikuva

ISLO Hostel (Finnhostel Joensuu)

Kalevankatu 5b, 80110 Joensuu

Check-in 15:00-20:00, la-su 15:00-18:00

+358 50 408 4587

Ympäri vuoden auki oleva ISLO Hostel (Finnhostel Joensuu) on vehreässä ympäristössä oleva huoneistohostelli Joensuun keskustassa. Rautatieasemalta voit kävellä kahden kilometrin matkan pitkin kaunista Pielisjoen rantaa tai voit saapua hostellille paikallisbussilla Joensuun kauppatorilta.

Lisätiedot


ISLO Hostel (Finnhostel Joensuu) on huoneistohostelli

ISLO Hostel on avoinna ympäri vuoden ja sijaitsee vehreässä ympäristössä Joensuun keskustassa. Rautatieasemalta voit kävellä kahden kilometrin matkan pitkin kaunista Pielisjoen rantaa tai voit saapua hostellille paikallisbussilla Joensuun kauppatorilta.

Itä-Suomen Liikuntaopiston huoneistohostelli ISLO Hostel on loistava majoituspaikka niin yksittäisille matkailijoille kuin perheille ja ryhmillekin. Joensuun keskustassa, rauhallisen Kalevankadun varrella sijaitsevassa hostellissa on 24 viihtyisää ja käytännöllistä huonetta yhden tai kahden makuuhuoneen huoneistoissa. Jokaisessa huoneistossa on keittiö ja kylpyhuone.  Hostellista on lyhyt kävelymatka keskustan palveluihin, Mehtimäen lenkkipoluille ja Urheilupuistoon.

Lapsille löytyy hostellin takapihalta leikkikenttä ja voit lainata meiltä kirjoja, leluja ja pelejä. Hinnat sisältävät aamiaisen, liinavaatteet ja pyyhkeet.

Kaunis Linnunlahden alue ja ranta ovat ISLO Hostelin läheisyydessä ja Pielisjokea pystyy ihailemaan vaikkapa kanootin kyydistä. Kansallismaisemiin kuuluva Koli on 70 kilometrin päässä, jonne voi tilata minibussitaksin hostellilta. Autolla saapuville on mahdollista saada ilmainen, lämmitystolpallinen pysäköintipaikka takapihalla. Kaupungilla voit vierailla taidemuseossa ja käsityöläiskortteli Taitokorttelissa. Joensuussa on myös paljon ihania kahviloita, joihin saat vinkit vastaanotostamme!

Tervetuloa Joensuuhun nauttimaan karjalaisesta vieraanvaraisuudesta!

Kansainvälisellä ja Kotimaan hostellikortilla 15 % alennus kehonkoostumusmittauksesta. Mittauksia tehdään arkisin ISLOlla (Länsikatu 15) ma-pe 8-16, varaus ennakkoon puhelimitse 050-4084792.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Joensuu
Ei
48
Ryhmävarauskysely
1 h huoneet
2h huoneet
3-4h huoneet
Huoneita omalla wc:llä/suihkulla
Hinnat 2022
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Palvelut Lakanat sisältyvät hintaan
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Aamiainen sisältyy hintaan
Asiakaskeittiö
Sauna
Leikkihuone lapsille
WiFi
Kokoustiloja
Lemmikit tervetulleita
Pyykinpesumahdollisuus
Maksuttomia pysäköintipaikkoja
Kauppa/kioski
Ravintola
Pankkiautomaatti
Bussipysäkki
Rautatieasema
Yleinen uimaranta
100 m
100 m
500 m
200 m
2 km
500 m

Muut verkostomme hostellit