Kansikuva

Time Hostel

Vaasankatu 29, 40100 Jyväskylä

Check-in 16:00

+358 50 349 7070

Time Hostel on erilainen ja uniikki yöpymispaikka erinomaisella sijainnilla, Jyväskylän Yliopiston kampus on takapihalla. Hostellissa on huoneita 1-4 henkilölle sekä yksi yhteismajoitustila kahdeksalle henkilölle. Ainutlaatuisesti ja yksilöllisesti sisustetuissa huoneissa on oma jääkaappi, Led TV + Netflix + Chromecast, työtaso, WiFi ja joissakin huoneissa lisäksi vuodesohva. Hostellissa on taidetta seinissä, katoissa sekä majoitushuoneissa.

Lisätiedot


Uniikki Time Hostel Jyväskylän keskustassa

Time Hostel tarjoaa edullista majoitusta Jyväskylän keskustassa yläkaupungilla yliopiston vieressä. Hostellissa on huoneita 1-4 henkilölle sekä yksi yhteismajoitustila kahdeksalle henkilölle. Yhteensä majoitustilaa on 25 henkilölle, lisävuoteiden kanssa yöpymään mahtuu 33 henkilöä.

Ainutlaatuisesti ja yksilöllisesti sisustetuissa huoneissa on oma jääkaappi, Led TV + Netflix + Chromecast, työtaso, WiFi ja joissakin huoneissa lisäksi vuodesohva.

Käytävältä löytyvät uudet suihku- ja wc-tilat. Hostellin yhteiskeittiössä voi valmistaa omat ateriat aamiaisesta illalliseen. Keittiön vieressä on oleskelutila seurusteluun ja ruokailuun. Kirjastonurkkauksessa voi rauhoittua lukemalla tai pelaamalla pleikkaria tai lautapelejä. Hostellin lähistöllä on vuokrattavana polkupyöriä.

Hostellin seiniä ja kattoja koristavat tarinalliset seinämaalaukset ovat hostellin sielu. Maalaukset on tehnyt jyväskyläläinen Huonosti maalatut seinät (Iikka Hackman). Käytävän päätyä koristaa muistokuva taiteilijan edesmenneestä hyvästä ystävästä ja aulaa kartta, johon vieraat voivat merkitä kotipaikkansa. Myös jokaisessa majoitushuoneessa on seinälle maalattua taidetta. Sana ”Time” esiintyy eri lausahduksissa useimmissa maalauksissa.

Kävelymatkan päässä sijaitsevat kaikki kaupungin käyntikohteet, ravintolat ja kahvilat.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Luonto-Liiton suosittelema
Vuodepaikat
Varaustiedustelu
Ryhmät
Jyväskylä
Ei
Kyllä
25
Varaustiedustelu
Ryhmävarauskysely
1h huoneet
2h huoneet
3-4h huoneet
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Palvelut Asiakaskeittiö
Aamiainen lisämaksusta ryhmille
Internetyhteys
Kokoustiloja
Pyykinpesumahdollisuus
Pysäköintipaikkoja
Ravintola
Kauppa
Rautatieasema
Linja-autoasema
Lentokenttä
Kauppatori
Alvar Aalto -museo
100 m
200 m
900 m
1,1 km
23 km
800 m
700 m

Muut verkostomme hostellit