Kansikuva

Hostellihirven reissut huhtikuussa

”Hei, olen Hostellihirvi! Tulen vuoden 2022 aikana kiertämään kaikissa verkoston hostelleissa ja voit seurata matkaani järjestön sometileiltä. Tässä saat koosteen huhtikuussa tekemistäni reissuista.”

Seuraa reissuja Facebookissa >>
Seuraa reissuja Instagramissa >>

 

Viikko 14: Hostel River
Hostellihirvi Hostel Riverissä
”Onpa mukavaa, kun serkkunikin tuli käymään Porissa. Kun ollaan molemmat yötä täällä Hostel Riverissa, saadaan vaihtaa kuulumisia yömyöhään. Huomenna mennään yhdessä kävelylle viereiseen Kirjurinluotoon.”
Viikko 15: Cheap Sleep Helsinki
Hostellihirvi Cheap Sleepissä
”Täällä CheapSleepissä on helppo tutustua muihin reissaajiin ja ilmapiiri on mukavan rento ja tuttavallinen. Puu-Vallila avautuu tuosta hostellin takapihalta ja tietysti kaikki Helsingin nähtävyydet ovat hyvien yhteyksien päässä.”
Viikko 16: Hostel Linnasmäki
Hostellihirvi Linnasmäessä
”Olen nyt Turussa, Hostel Linnasmäessä. Täällä huoneet ovat mukavia ja suihku ja vessa ovat omassa käytössä. Ajattelin vuokrata polkupyörän ja lähteä tutustumaan ympäristöön. Katselen tässä valmiiksi, minne menisin ensin… JukuPark on mukavan pyöräilymatkan päässä. Muuten, unikaverini Jänö on minulla aina matkassa mukana.”
Viikko 17: Hotelli ja hostelli Marja
Hostellihirvi Hotelli ja hostelli Marjassa
”Nämä tsaarinajan vanhat kasarmit täällä Mikkelissä ovat kyllä hienot! Hienoa, että niihin on sijoitettu myös Hotelli ja hostelli Marja, niin pääsen fiilistelemään vanhoja aikoja. Täällä voisin viihtyä pidempäänkin, sillä lähellä on paljon tekemistä, on frisbeegolfrata ja keilahalli, uimaankin voisin mennä.”

 

Katso Hostellhirven reissut maaliskuussa >>
Katso Hostellhirven reissut helmikuussa >>
Katso Hostellihirven reissut tammikuussa >>

 

Julkaistu 29.4.2022

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *