Kansikuva

Hotelli ja hostelli Marja

Jääkärinkatu 8, 50100 Mikkeli

Check-in 16:00

+358 44 777 0676

Hotelli ja hostelli Marja on uniikki hostelli, joka sijaitsee tsaarinajan vanhoilla kasarmeilla Tykkipuistossa Mikkelissä. Kasarmit remontoitiin vuonna 2016 vanhoja arvoja kunnioittaen ja majoitustoiminta laajeni käsittämään sekä hotelli- että hostellitasoisia huoneita. Hostellijärjestön alennuksen saa myös hotellimajoituksista. Hostellissa on 6 erilaista huonetta. Halutessaan voi vuokrata koko talon omalle ryhmälleen, jolloin voi viettää aikaansa vain oman seurueensa kanssa.

Lisätiedot


Hotelli ja hostelli Marja vanhoilla kasarmeilla

Hotelli ja hostelli Marja on uniikki hostelli, joka sijaitsee tsaarinajan vanhoilla kasarmeilla Tykkipuistossa Mikkelissä. Kasarmit remontoitiin vuonna 2016 vanhoja arvoja kunnioittaen ja majoitustoiminta laajeni käsittämään sekä hotelli- että hostellitasoisia huoneita. Halutessaan voi vuokrata koko talon omalle ryhmälleen, jolloin voi viettää aikaansa vain oman seurueensa kanssa.

Voit valmistaa omat ateriasi tilavassa hyvin varustellussa asiakaskeittiössä. Olemme varanneet asiakkaiden käyttöön öljyä, sokeria, suolaa, kahvia ja teetä. Käytössä on myös pesukone ja silitysvälineet.

Mikkelin käyntikohteiden lisäksi majoituskokonaisuuden ympäristössä löytyy mielenkiintoista katseltavaa ja tekemistä. Aivan naapurina on Jalkaväkimuseo ja Museokahvila sekä 500 m:n päässä Keilahalli. Lähellä on frisbeegolfrata, 9-reikäinen golfkenttä ja taidegalleria GalleriAri. Urpolanlammella voit uida hiekkapohjaisessa rannassa, pelata rantalentistä tai tutustua luonnonsuojelualueeseen.

Kansainvälisellä ja Kotimaan hostellikortilla sekä Hostellijärjestön jäsenjärjestöjen jäsenet saavat 10 % alennuksen myös Hotelli ja hostelli Marjan hotellihuoneista. Saadaksesi alennuksen hotellihuoneista, tee varaus ennakkoon Huoneistohotelli Marjan sivulta ja anna koodi HIHOSTELS. Valitse maksu paikan päällä. Jäsenyys tarkistetaan saavuttaessa.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Mikkeli
Ei
19
Ryhmävarauskysely
1h huoneet
2h huoneet
3-4h huoneet
5+ huoneet
Huoneita omalla wc:llä/suihkulla
Hinnat 2022
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Ei
Tiedustele hintoja suoraan hostellista
Palvelut Lakanat sisältyvät hintaan
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Aamiainen lisämaksusta
Asiakaskeittiö
WiFi
Pyykinpesumahdollisuus
Maksuttomia pysäköintipaikkoja
Kauppa/kioski
Ravintola
Pankkiautomaatti
Bussipysäkki
Rautatieasema
Yleinen uimaranta
900 m
900 m
900 m
30 m
900 m
1 km

Muut verkostomme hostellit