Kansikuva

Hotelli ja hostelli Marja

Jääkärinkatu 8, 50100 Mikkeli

Check-in 16:00

+358 44 777 0676

Hotelli ja hostelli Marja on uniikki hostelli, joka sijaitsee tsaarinajan vanhoilla kasarmeilla Tykkipuistossa Mikkelissä. Kasarmit remontoitiin vuonna 2016 vanhoja arvoja kunnioittaen ja majoitustoiminta laajeni käsittämään sekä hotelli- että hostellitasoisia huoneita. Hostellijärjestön alennuksen saa myös hotellimajoituksista. Hostellissa on 6 erilaista huonetta. Halutessaan voi vuokrata koko talon omalle ryhmälleen, jolloin voi viettää aikaansa vain oman seurueensa kanssa.

Mahdollinen oikeutesi hostellikortti- tai jäsenjärjestöalennukseen tarkistetaan saapuessasi hostelliin. Varatessasi online-järjestelmässä, käytä koodia HIHOSTELS. Alennuksen saa myös hotellihuoneiden hinnoista. Huoneen voi myös maksaa paikan päällä.

Lisätiedot


Hotelli ja hostelli Marja vanhoilla kasarmeilla

Hotelli ja hostelli Marja on uniikki hostelli, joka sijaitsee tsaarinajan vanhoilla kasarmeilla Tykkipuistossa Mikkelissä. Kasarmit remontoitiin vuonna 2016 vanhoja arvoja kunnioittaen ja majoitustoiminta laajeni käsittämään sekä hotelli- että hostellitasoisia huoneita. Halutessaan voi vuokrata koko talon omalle ryhmälleen, jolloin voi viettää aikaansa vain oman seurueensa kanssa.

Voit valmistaa omat ateriasi tilavassa hyvin varustellussa asiakaskeittiössä. Olemme varanneet asiakkaiden käyttöön öljyä, sokeria, suolaa, kahvia ja teetä. Käytössä on myös pesukone ja silitysvälineet.

Mikkelin käyntikohteiden lisäksi majoituskokonaisuuden ympäristössä löytyy mielenkiintoista katseltavaa ja tekemistä. Aivan naapurina on Jalkaväkimuseo ja Museokahvila sekä 500 m:n päässä Keilahalli. Lähellä on frisbeegolfrata, 9-reikäinen golfkenttä ja taidegalleria GalleriAri. Urpolanlammella voit uida hiekkapohjaisessa rannassa, pelata rantalentistä tai tutustua luonnonsuojelualueeseen.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Mikkeli
Ei
17
Ryhmävarauskysely
Hinnat
Huoneluokat
Huoneita omalla wc:llä/suihkulla
Katso hinnat
1 hh, 2 hh, 3-4 hh
Ei
Palvelut Lakanat sisältyvät hintaan
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Aamiainen lisämaksusta
Asiakaskeittiö
WiFi
Pyykinpesumahdollisuus
Sähköauton latauspiste
Maksuttomia pysäköintipaikkoja
Parkkitilaa linja-autoille
Kauppa/kioski
Ravintola
Pankkiautomaatti
Bussipysäkki
Rautatieasema
Yleinen uimaranta
900 m
900 m
900 m
30 m
900 m
1 km

Muut verkostomme hostellit