Kansikuva

Hostellihirven reissut kesäkuussa

”Hei, olen Hostellihirvi! Tulen vuoden 2022 aikana kiertämään kaikissa verkoston hostelleissa ja voit seurata matkaani järjestön sometileiltä. Tässä saat koosteen kesäkuussa tekemistäni reissuista.”

Seuraa reissuja Facebookissa >>
Seuraa reissuja Instagramissa >>

 

Viikko 23: Partiotalo – Scouts´ Hostel
Hostellihirvi Partiotalossa
”Nyt olen partiolaisten ylläpitämässä hostellissa Joensuussa. Minäkin olen nuorena harrastanut partiota, parasta siinä oli, kun sai kavereiden kanssa retkeillä ja tehdä kaikkea kivaa luonnossa. Hienoa, että partiolaiset saavat varoja käyttöönsä, kun ylläpitävät tätä edullista hostellia. Joensuun nähtävyydet ovat vain parin kilometrin päässä. Mutta ennen nähtävyyksiä, kuulin että täällä hostellissa on karaokelaitteet. Niitä olisi kiva kokeilla!”
Viikko 24: Hostel Tankar Inn
Hostellihirvi Hostel Tankar Innissä
”Onkohan täällä Tankarin majakkasaarella koskaan aiemmin vieraillut hirvi? Ehkä ei, sillä tänne olisi aika pitkä uintimatka mantereelta, vaikka me hirvethän olemme kyllä kovia uimareita. Tällä kertaa tulin tänne kuitenkin M/S Jennyllä Kokkolan Meripuisto-satamasta. Tässä laiturilla on huikea katsella aavaa merimaisemaa. Vielä huikeampi näkymä on luotsiaseman tornista, jonka ikkunoista on 360 asteen näkymä kaikkiin ilmansuuntiin. Vaikka tämä saari on pieni, täällä on paljon katseltavaa, luonto on erilaista kuin mantereella ja täällä voi aistia aitoa saaristolaiselämää. Niin, ja on täällä hostellikin!”
Viikko 25: Hostelli Rantappila
Hostellihirvi Hostelli Rantapappilassa
”Puumalassa Saimaan rannalla on paljon suomalaisten kesämökkejä, joihin matkustetaan usein juhannukseksi. Minulla kun ei sellaista ole, niin tulin tänne Hostelli Rantapappilaan. Tämähän on kuin kesähuvila, niin soma ja viihtyisä. Vaikka tämä ei sijaitse ihan rannalla, niin uimarantaan on 200 m ja sinne voi piipahtaa vaikka suoraan pihasaunasta. Istuskelen tässä olohuoneessa ja juon juuri keittämääni teetä. Sitten lähden tutustumaan Puumalan maaseutukeskukseen ja satamaan, jotka ovat kävelymatkan päässä. Mukavaa juhannusta kaikille!”
Viikko 26: Majatalo Haltimaan Mallatupa
Hostellihirvi Majatalo Haltinmaan Mallatuvassa
”Nyt olen Suomi-neidon käsivarressa, Kilpisjärven vuoristokylässä. Upea Saana-tunturi näkyy majapaikasta, Majatalo Haltinmaan Mallatuvasta. Monet lähtevät täältä jatkamaan Norjan tai Ruotsin tuntureille, mutta minä pysyn tällä kertaa Suomessa. Nämä hienot maisemat ja karu Lapin luonto ovat kyllä kokemisen arvoisia. Minulla on viikko aikaa vaellella täällä…hmm, taidanpa sittenkin tehdä päivävaelluksen Norjan puolelle jonain päivänä. Ensi viikolla tavataan!”

 

Katso Hostellihirven reissut toukokuussa >>
Katso Hostellihirven reissut huhtikuussa >>
Katso Hostellihirven reissut maaliskuussa >>
Katso Hostellihirven reissut helmikuussa >>
Katso Hostellihirven reissut tammikuussa >>

 

Julkaistu 1.7.2022

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *