Kansikuva

Partiotalo – Scouts´ Hostel

Vanamokatu 25, 80130 Joensuu

Avoinna 1.1.-20.12. Check-in 16:00 - 21:00

+358 45 262 1631

Partiotalo - Scouts´ Hostel tarjoaa edullista majoitusta Pielisjoen suulla, rauhallisella asuinalueella lähellä Joensuun keskustaa. Rautatieasemalta on parin kilometrin matka ja kauppatorilta pääsee kävellen 20 minuutissa hostellille. Pyöritämme majoitustoimintaa vapaaehtoisten partiolaisten voimin, joten talvikautena meillä ei ole vakituista vastaanottoa ja olemme auki vain ennakkovarauksella ryhmille tai yli kaksi yötä majoittuville. Autolla saapuville on tarjolla ilmaista pysäköintitilaa lämmitystolpilla.

Lisätiedot


Partiotalo – Scouts´ Hostel toimii vapaaehtoisten voimin

Partiotalo – Scouts´ Hostel tarjoaa edullista majoitusta Pielisjoen suulla, rauhallisella asuinalueella lähellä Joensuun keskustaa. Rautatieasemalta on parin kilometrin matka ja kauppatorilta pääsee kävellen 20 minuutissa hostellille.

Voit majoittua nais-, mies- tai sekadormihuoneissa tai 1-4 hengen huoneissa. Vieraiden käytössä on ilmainen langaton internet, itsepalvelukeittiö, avarat yhteistilat ja ulkogrilli. Emme tarjoile aamupalaa hostellilla, mutta myymme edullisia aamiaiskuponkeja lähiravintolaan. Ruokakauppa löytyy parinsadan metrin päästä. Liinavaatteet on mahdollista saada lisämaksusta.

Pyöritämme majoitustoimintaa vapaaehtoisten partiolaisten voimin, joten talvikautena meillä ei ole vakituista vastaanottoa ja olemme auki vain ennakkovarauksella ryhmille tai yli kaksi yötä majoittuville. Kesäisin paikalliset partiolaiset saavat hostellista hieman kesätöitä. Kaikki majoitustoiminnasta saatava tuotto käytetään lyhentämättömänä partiotoiminnan hyväksi.

Autolla saapuville on tarjolla ilmaista pysäköintitilaa lämmitystolpilla. Paikan päältä voit vuokrata polkupyöriä ja hiihtolatuja löytyy 100 metrin päästä. Illan voit viettää laulamalla karaokea, sillä yhteisistä tiloista löytyy karaokelaitteet!

Tarjoamme edullista ja helppoa ratkaisua isoillekin ryhmille. Meillä on mahdollista majoittaa ryhmiä aina 44 henkeen asti. Emme tarjoa ravintolapalveluita, mutta ryhmien käytettävissä on keittiö.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Joensuu
Ei
40
Ryhmävarauskysely
1h huoneet
2h huoneet
3-4h huoneet
5+ huoneet
Huoneita omalla wc:llä
Hinnat 2022
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Palvelut Asiakaskeittiö
Maksuttomia pysäköintipaikkoja
WiFi
Kauppa/kioski
Kahvila
Rautatieasema
Pohjois-Karjalan museo
Kasvitieteellinen puutarha
200 m
700 m
3 km
2 km
2,5 km

Muut verkostomme hostellit