Kansikuva

Hostellihirven reissut toukokuussa

”Hei, olen Hostellihirvi! Tulen vuoden 2022 aikana kiertämään kaikissa verkoston hostelleissa ja voit seurata matkaani järjestön sometileiltä. Tässä saat koosteen toukokuussa tekemistäni reissuista.”

Seuraa reissuja Facebookissa >>
Seuraa reissuja Instagramissa >>

 

Viikko 18: Nuorisokeskus Marttinen
Hostellihirvi Nuorisokeskus Marttisessa
”Virroilla Nuorisokeskus Marttisessa on kaikki mitä hirvi vaan voi toivoa! Täällä voi tehdä aamiaisen itse tai sen voi nauttia noutopöydästä, samoin kuin arkisin lounaan. On uimaranta, jopa kaksi rantaa, kaunis luonto ja täältä voi vuokrata kanootteja, kajakkeja ja jopa sähköfatbiken, se voisi olla minulle sopiva, vai mitä!”
Viikko 19: Vaihelan Tila
Hostellihirvi Vaihelan Tilalla
”Ai kun olikin kiva päristellä tänne Pappisiin Vaihelan Tilalle! Tänne on aina niin mukava tulla, kun on turvallinen paikka kulkupelillekin. Olen täällä useasti motoristikavereiden kanssa, sillä saamme silloin koko hostellin omaan käyttöön. Saunomme, kalastelemme ja nautimme olosta!”
Viikko 20: Hostel Ukonlinna
Hostellihirvi Ukonlinnassa
”Saimaan rannalla on pakko päästä uimaan ja paistattelemaan päivää auringossa. Matkan aikana puutuneet lihakseni kaipaavat jo lepoa. Mukavaa, kun Ukonlinnan hostelli ja kahvila ovat ihan rannan vieressä. Jätskipaikka on siis lähellä! Illalla voisin vielä testata lenkkipolun.”
Viikko 21: Lomakivi
Hostellihirvi Lomakivessä
”Nyt olen mukavassa paikassa, kun saan tutustua poneihin ja hevosiin! Nämä Lomakiven ponit ravaavat kilpailuissakin, se on hienoa. Pitäisiköhän ottaa kisa? En taida viitsiä, kun luultavasti häviän kuitenkin. Voisin vuokrata polkupyörän ja lähteä kyläkeskukseen, rakastan maalaiskyliä!”

 

Viikko 22: Itä-Karjalan Kansanopisto
Hostellihirvi Itä-Karjalan kansanopistossa
”Punkaharju on kyllä yksi kauneimmista maisemista Suomessa! Tulin tänne Itä-Karjalan kansanopistolle Punkaharjulta Harjutietä pitkin ja välillä piti ihan pysähtyä nauttimaan maisemista. Täällä kansanopistossa on parasta rauhallisuus. Iltaa voi viettää rantasaunassa ja takkatuvassa ja täällä on myös grillipaikka. Hostellin ympärillä on myös paljon luontoa, joka tarjoaa hyvät mahdollisuudet ulkoiluun. Taidanpa lähteä ensin vähän kävelylle ja sen jälkeen saunomaan.”

Katso Hostellihirven reissut huhtikuussa >>
Katso Hostellihirven reissut maaliskuussa >>
Katso Hostellihirven reissut helmikuussa >>
Katso Hostellihirven reissut tammikuussa >>

 

Julkaistu 2.6.2022

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *