Kansikuva

Majatalo Haltinmaan Mallatupa

Naalikuja 1, 99490 Kilpisjärvi

14:00

016 537 793

Käsivarren Lapin kaukaisimmassa kolkassa sijaitsee runsaan sadan vakituisen asukkaan Kilpisjärvi, Suomen ainoa vuoristokylä. Kilpisjärvi kutsuu matkailijan muistorikkaille luontolomille ympäri vuoden.

Lisätiedot


Käsivarren Lapissa kolmen valtakunnan tunturimaisemissa sijaitseva pieni ja kodikas hostelli

Käsivarren Lapin kaukaisimmassa kolkassa sijaitsee runsaan sadan vakituisen asukkaan Kilpisjärvi, Suomen ainoa vuoristokylä. Kilpisjärvi kutsuu matkailijan muistorikkaille luontolomille ympäri vuoden.

Majatalo Haltinmaa sijaitsee ihanteellisella paikalla keskellä Kilpisjärven kylää. Jo pihalla pääsee nauttimaan Kilpisjärven ainutlaatuisista maisemista, joita hallitsee jylhä Saanatunturi. Pihapiiri on mukava ajanviettopaikka. Siellä majoittuvien asiakkaiden käytössä on grillikota, laavu, nuotiopaikka ja lasten leikkikenttä.

Majatalo Haltinmaan Mallatupa-retkihuoneet tarjoavat matkailijalle oivallisen tukikohdan kolmen valtakunnan maisemiin. Mallatuvan kodikkaat majoitus- ja yhteistilat sekä samassa pihapiirissä sijaitsevat Haltinmaan viihtyisä ravintola ja tunnelmallinen pub luovat puitteet onnistuneelle lomalle Käsivarren Lapissa.

Kilpisjärven kävijä löytää luontonsa olipa vuodenaika mikä tahansa. Kesä on kaunis ja lyhyydessään intensiivinen. Syyskesän pimenevät yöt tuovat revontulet taivaalle. Ruskan värileikkiä seuraa ensilumi.

Kylä on kesän ja talven matkailusesonkien välissä rauhan tyyssija, jolloin hiljennytään seuraamaan luonnon valmistautumista talveen ja ihaillaan kaamoksen kauneutta. Talvi on pitkä ja runsasluminen, lunta riittää aina toukokuulle asti.

Kevätauringon kimmellys hangilla on houkuttelevimmillaan huhtikuussa. Kun kevätkesä koittaa, luonto herää jälleen uuteen elämään.

Kilpisjärvi on portti Ruotsin tuntureille ja Norjan vuoristo- ja vuonomaisemiin. Majatalo Haltinmaasta käsin on mukava suunnata päiväretkille kolmen valtakunnan retkikohteisiin.

Kilpisjärven kylä on valtatie 21:n varrella, aivan Norjan rajan tuntumassa. Kylälle on päivittäinen bussiyhteys Rovaniemeltä Muonion ja Kittilän kautta. Lisäksi kesä- ja talvikauden sesonkiaikoina pääsee Tromssasta bussilla Kilpisjärvelle.

Lähimmät lentoasemat ovat Kittilässä (280 km) ja Norjan Tromssassa (170 km).

Lämpimästi tervetuloa Majatalo Haltinmaan Mallatupaan!

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Kilpisjärvi
Ei
8
Ryhmävarauskysely
2h huoneet
Huoneita omalla wc:llä/suihkulla
Hinnat 2022
Kyllä
Ei
Tiedustele hintoja suoraan hostellista
Palvelut Aamiainen lisämaksusta
Asiakaskeittiö
Ravintola avoinna sesonkina ja muulloin viikonloppuisin
Maksuttomia pysäköintipaikkoja
Parkkitilaa linja-autoille
Ravintola
Kauppa
Hiihtolatu
Kelkkareitti
Rautatieasema
Bussipysäkki
Lentokenttä
Lentokenttä
50 m
300 m
350 m
100 m
250 km, Kolari
100 m
170 km, Tromssa, Norja
280 km Kittilä

 

Muut verkostomme hostellit