Kansikuva

Lomakivi

Lomakiventie 4, 47400 Kausala

1.1.-31.12. Check-in 15:00

+358 40 534 0755

Lomakivessä vietät aikaa lähellä monia harrastuspaikkoja ja palveluja. Hostelli sijaitsee maatilalla Lahden ja Kouvolan välissä. Viljatilalla voi majoittua lomataloon. Lomakiven ympäristössä on tarjolla aktiviteetteja: golfkenttä, ohjattua jousiammuntaa ja kirkkovenesoutua, uimaranta, hiihtoladut ja kyläkeskus ovat kävelymatkan päässä. Tilalla majoittuvat myös perheen hevoset ja ponit, jotka kisaavat ajoittain raveissa.

Lisätiedot


Lomakivi ja raviponit

Lomakivi sijaitsee maatilalla Lahden ja Kouvolan välissä. Lomakivessä vietät aikaa lähellä monia harrastuspaikkoja ja palveluja. Viljatilalla voi majoittua lomataloon. Hostelli sopii hyvin myös ryhmille.

Majoitushuoneet ovat yhdessä lomatalossa. Majoittujien käytössä on yhteinen keittiö, olohuone ja peseytymistilat. Sauna rajoitetusti. Ateriapalveluja ja aamupalaa tarjotaan ryhmille ja majoittujille tilauksesta.

Lomakiven ympäristössä on tarjolla runsaasti aktiviteetteja: golfkenttä, ohjattua jousiammuntaa ja kirkkovenesoutua, uimaranta, hiihtoladut ja kyläkeskus ovat kävelymatkan päässä. Lomakiven omasta pihasta alkaa 7,8 km pitkä luontopolku sekä 1,1 km pitkä juoksurata. Polkupyöriä on vuokrattavana. Maatilan lähiympäristössä on paikallista asutusta ja eri urheilulajien harjoitus- ja kilpailupaikkoja. Tunnin ajomatkan päässä on Repoveden kansallispuisto ja Ruukkikylä Werla. Iitin kirkonkylän kesäkahvila ja pinkki jäätelökioski, Iitin punainen puinen ristikirkko, Iitin harrastajateatterilaisten esiintymislava sekä Iitin Soutajien kirkkoveneen kotiranta sijaitsevat vain muutaman kilometrin päässä Lomakivestä.

Tilalla majoittuvat myös perheen hevoset ja ponit, jotka kisaavat ajoittain raveissa.

Lomakivi on saanut Tervetuloa Pyöräilijä -tunnuksen. Tunnus on suunniteltu helpottamaan pyöräilijän elämää silloin, kun hän etsii itselleen sopivia palveluita: niitä paikkoja ja palveluja, joihin pyöräilijä tietää aina olevansa tervetullut, ja jotka tarjoavat hieman tavallista paremmat palvelut pyörän satulassa seikkailevalle.

Nähtävyyksiä: Lomakivestä on lyhyt matka Repoveden kansallispuistoon ja ruukkikylä Verlaan, joka on UNESCOn maailmanperintökohde, Tykkimäen vesipuistoon tai Iitin kirkkoon.

Sijaintikunta
Esteettömyys
HI-Quality & Sustainability
Vuodepaikat
Ryhmät
Iitti/Kausala
Ei
Kyllä
8
Ryhmävarauskysely
1h huoneet
2h huoneet
Huoneita omalla wc:llä/suihkulla
Hinnat 2022
Kyllä
Kyllä
Ei
Tiedustele hintoja suoraan hostellista
Palvelut Aamiainen lisämaksusta
Lakanat sisältyvät hintaan
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Leikkihuone lapsille
Asiakaskeittiö
Pyykinpesumahdollisuus
WiFi
Kokoustiloja
Lemmikit tervetulleita
Ilmaisia pysäköintipaikkoja
Parkkitilaa linja-autoille
Kauppa/kioski
Ravintola
Pankkiautomaatti
Bussipysäkki
Hiihtolatu
Rautatieasema
Lentoasema
Yleinen uimaranta
Luontopolku (7,8 km)
Juoksurata (1,1 km)
400 m
1 km
5 km
5 km
5 km
5 km
130 km
500 m
alkaa pihasta
alkaa pihasta

 

Muut verkostomme hostellit