Kansikuva

Lomakivi

Lomakiventie 4, 47400 Kausala

Check-in 15:00

+358 40 534 0755

Lomakivessä vietät aikaa lähellä monia harrastuspaikkoja ja palveluja. Hostelli sijaitsee maatilalla Lahden ja Kouvolan välissä. Viljatilalla voi majoittua lomataloon. Lomakiven ympäristössä on tarjolla aktiviteetteja: golfkenttä, ohjattua jousiammuntaa ja kirkkovenesoutua, uimaranta, hiihtoladut ja kyläkeskus ovat kävelymatkan päässä. Tilalla majoittuvat myös perheen hevoset ja ponit, jotka kisaavat ajoittain raveissa.

Mahdollinen oikeutesi hostellikortti- tai jäsenjärjestöalennukseen tarkistetaan saapuessasi hostelliin.

Lisätiedot


Lomakivi ja raviponit

Lomakivi sijaitsee maatilalla Lahden ja Kouvolan välissä. Lomakivessä vietät aikaa lähellä monia harrastuspaikkoja ja palveluja. Viljatilalla voi majoittua lomataloon. Hostelli sopii hyvin myös ryhmille. Tilalla majoittuvat myös perheen hevoset ja ponit, jotka kisaavat ajoittain raveissa.

Majoitushuoneet sijaitsevat yhdessä lomatalossa. Majoittujien käytössä on yhteinen keittiö, olohuone ja peseytymistilat. Sauna on käytettävissä erillisen sopimuksen mukaan. Ateriapalveluja ja aamupalaa tarjotaan ryhmille ja majoittujille ennakkotilauksesta.

Lomakiven ympäristössä on tarjolla runsaasti aktiviteetteja: golfkenttä, ohjattua jousiammuntaa ja kirkkovenesoutua, uimaranta, hiihtoladut ja kyläkeskus ovat kävelymatkan päässä. Lomakiven omasta pihasta alkaa 7,8 km pitkä luontopolku sekä 1,1 km pitkä juoksurata. Hostellilta voi vuokrata polkupyöriä.

Maatilan lähiympäristössä on paikallista asutusta ja eri urheilulajien harjoitus- ja kilpailupaikkoja. Tunnin ajomatkan päässä on Repoveden kansallispuisto ja Ruukkikylä Werla. Iitin kirkonkylän kesäkahvila ja pinkki jäätelökioski, Iitin punainen puinen ristikirkko, Iitin harrastajateatterilaisten esiintymislava sekä Iitin Soutajien kirkkoveneen kotiranta sijaitsevat vain muutaman kilometrin päässä Lomakivestä.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Laatumerkit
Iitti/Kausala
Ei
8
Ryhmävarauskysely
HI-Quality & Sustainability
Hinnat
Huoneluokat
Huoneita omalla wc:llä/suihkulla
Katso hinnat
1 hh, 2 hh
Ei
Palvelut Lakanat sisältyvät hintaan
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Aamiainen lisämaksusta
Asiakaskeittiö
Lounge/Yleinen asiakastila
Pyykinpesumahdollisuus
WiFi
Polkupyörien vuokrausta
Soveltuu kokouskäyttöön
Lemmikit tervetulleita
Ilmaisia pysäköintipaikkoja
Parkkitilaa linja-autoille
Kauppa/kioski
Ravintola
Pankkiautomaatti
Bussipysäkki
Hiihtolatu
Rautatieasema
Lentoasema
Yleinen uimaranta
Luontopolku (7,8 km)
Juoksurata (1,1 km)
400 m
1 km
5 km
5 km
5 km
5 km
130 km
500 m
alkaa pihasta
alkaa pihasta

Muut verkostomme hostellit