Kansikuva

Hostel Ukonlinna

Ukonlinnanpolku 7, 55420 Imatra

Check-in 15:00-18:00, myöhäisempi saapuminen ilmoitettava ennakkoon

+358 10 322 7711 / +358 50 576 5386

Hostel Ukonlinna on avoinna ympäri vuoden ja sijaitsee luonnon keskellä Saimaan rannalla Etelä-Karjalassa. Paikallisen urheiluseuran omistama hostelli sijaitsee suojellussa puurakennuksessa seitsemän kilometrin päässä Imatran keskustasta. Kahvilan seiniä koristavat Aatos Hasun ja Veikko Lampisen maalaamat urheiluaiheiset seinämaalaukset. Ainutlaatuiset maalaukset ovat vuodelta 1952.

Lisätiedot


Hostel Ukonlinnassa on ainutlaatuisia seinämaalauksia

Hostel Ukonlinna on avoinna ympäri vuoden ja sijaitsee luonnon keskellä Saimaan rannalla Etelä-Karjalassa. Paikallisen urheiluseuran omistama hostelli sijaitsee suojellussa puurakennuksessa seitsemän kilometrin päässä Imatran keskustasta. Paikallisbussilla pääset 500 metrin päähän hostellilta.

Hostel Ukonlinnan huoneet ovat pääasiassa kahden hengen huoneita, mutta hostellissa on myös 6 hengen perhehuone. Asiakkaiden käytössä on yhteiskeittiö, TV-huone sekä lisämaksusta mahdollisuus saunomiseen. Keittiössä on astiat, jääkaappi pakastelokerolla, liesi, mikro, kahvinkeitin, leivänpaahdin sekä vedenkeitin. Lakanat ja pyyhe sisältyvät majoitushintaan.

Kahvilan seiniä koristavat Aatos Hasun ja Veikko Lampisen maalaamat urheiluaiheiset seinämaalaukset. Ainutlaatuiset maalaukset ovat vuodelta 1952.

Hostellin yhteydessä toimii ravintola/kahvio, joka on avoinna ympäri vuoden. Kesäisin voit tulla nauttimaan kahviostamme virvokkeita suoraan uimarannalta. Kahvilan valikoimassa on limuja, mehuja sekä jäätelöitä. Talvella munkkikahveille pääsee suoraan hostellimme pihan poikki kulkevalta hiihtoladulta!

Hostellin vieressä sijaitsee Ukonlinnan uimaranta sekä kaksi Imatran parasta lenkkeilypolkua. Hostellin läheisyydessä pystyy harrastamaan frisbeegolfia sekä maastopyöräilyä. Talvella käytössä on valaistut hiihtoladut.

Hostel Ukonlinna tarjoaa myös matkaparkkeja!
Jäsenjärjestöjemme jäsenet (mm. SF-Caravan ry:n jäsenet), Kotimaan hostellikortin haltijat ja Kansainvälisen hostellikortin haltijat saavat 10 % jäsenalennuksen myös matkaparkin hinnasta.

Lisätietoja Hostel Ukonlinnan matkaparkin palveluista, hinnoista ja varausohjeet löydät tästä palvelukortista. Jäsenjärjestöjen jäsenet voivat todistaa jäsenyyden hostellissa yhdistyksensä jäsenkortilla (mm. SF-Caravan ry:n jäsenkortti) tai Kotimaan hostellikortilla, jonka jäsenjärjestöjen jäsenet voivat tilata meiltä ilmaiseksi. Tarvittaessa jäsenjärjestön jäsen voi todistaa jäsenyytensä myös jäsenmaksukuitilla.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Imatra
Ei
18
Ryhmävarauskysely
Hinnat
Huoneluokat
Huoneita omalla wc:llä/suihkulla
Katso hinnat
1 hh, 2 hh, 3-4 hh, 5+ hh
Kyllä
Palvelut Lakanat sisältyvät hintaan
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Aamiainen lisämaksusta
Kahvila/Ravintola
Asiakaskeittiö
Lounge/Yleinen asiakastila
Sauna
Pyykinpesumahdollisuus
WiFi
Oma uimaranta
Välinevuokrausta
Lemmikit tervetulleita
Maksuttomia pysäköintipaikkoja
Matkaparkit
Kauppa/kioski
Bussipysäkki
Hiihtolatu
Yleinen uimaranta
Rautatieasema
3 km
500 m
20 m
20 m
4 km

Muut verkostomme hostellit