Hostel Ukonlinna

Ukonlinnanpolku 7, 55420 Imatra

Check-in 15:00

Hostel Ukonlinna on avoinna ympäri vuoden ja sijaitsee luonnon keskellä Saimaan rannalla Etelä-Karjalassa. Paikallisen urheiluseuran omistama hostelli sijaitsee suojellussa puurakennuksessa seitsemän kilometrin päässä Imatran keskustasta. Kahvilan seiniä koristavat Aatos Hasun ja Veikko Lampisen maalaamat urheiluaiheiset seinämaalaukset. Ainutlaatuiset maalaukset ovat vuodelta 1952.

Lisätiedot


Hostel Ukonlinna on ainutlaatuisia seinämaalauksia

Hostel Ukonlinna on avoinna ympäri vuoden ja sijaitsee luonnon keskellä Saimaan rannalla Etelä-Karjalassa. Paikallisen urheiluseuran omistama hostelli sijaitsee suojellussa puurakennuksessa seitsemän kilometrin päässä Imatran keskustasta. Paikallisbussilla pääset 500 metrin päähän hostellilta.

Hostel Ukonlinnan huoneet ovat pääasiassa kahden hengen huoneita, mutta hostelli tarjoaa myös yhteismajoitusta. Asiakkaiden käytössä on yhteiskeittiö, TV-huone sekä lisämaksusta mahdollisuus saunomiseen. Keittiössä on astiat, jääkaappi pakastelokerolla, liesi, mikro, kahvinkeitin, leivänpaahdin sekä vedenkeitin. Lakanat ja pyyhe sisältyvät majoitushintaan.

Kahvilan seiniä koristavat Aatos Hasun ja Veikko Lampisen maalaamat urheiluaiheiset seinämaalaukset. Ainutlaatuiset maalaukset ovat vuodelta 1952.

Hostellista voi varata matkaparkin matkailuautolle tai matkailuvaunulle. Hostellin yhteydessä toimii ravintola/kahvio, joka on avoinna ympäri vuoden. Kesäisin voit tulla nauttimaan kahviostamme virvokkeita suoraan uimarannalta. Kahvilan valikoimassa on limuja, mehuja sekä jäätelöitä. Talvella munkkikahveille pääsee suoraan hostellimme pihan poikki kulkevalta hiihtoladulta!

Hostellin vieressä sijaitsee Ukonlinnan uimaranta sekä kaksi Imatran parasta lenkkeilypolkua. Hostellin läheisyydessä pystyy harrastamaan frisbeegolfia sekä maastopyöräilyä. Talvella käytössä on valaistut hiihtoladut.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Imatra
Ei
18
Ryhmävarauskysely
1h huoneet
2h huoneet
5+h huoneet
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Palvelut Kahvila
Aamiainen
Leikkihuone lapsille
Asiakaskeittiö
Osassa huoneista kylpyhuone
Internetyhteys
Lemmikit tervetulleita
Pysäköintipaikkoja
Matkaparkki
Kauppa/kioski
Bussipysäkki
Hiihtolatu
Yleinen uimaranta
Rautatieasema
3 km
500 m
20 m
20 m
4 km

Muut verkostomme hostellit