Kansikuva

Nuorisokeskus Marttinen

Herrasentie 16, 34800 Virrat

Check-in 15:00

+358 44 715 1901

Nuorisokeskus Marttinen sijaitsee keskellä kaunista järvimaisemaa kulttuurihistoriallisesti arvokkaalla alueella. Marttisessa yöpymällä tai käyttämällä muuten palveluita olet tukemassa nuorten ja lasten tulevaisuutta! Marttinen on yksi Suomen Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista nuorisokeskuksista.

Mahdollinen oikeutesi hostellikortti- tai jäsenjärjestöalennukseen tarkistetaan saapuessasi hostelliin. Varatessasi online-järjestelmässä, käytä koodia HIHOSTELS.

Lisätiedot


Nuorisokeskus Marttinen sijaitsee Ähtärin pandojen lähellä

Nuorisokeskus Marttinen sijaitsee Virroilla keskellä kaunista järvimaisemaa kulttuurihistoriallisesti arvokkaalla alueella. Marttisessa yöpymällä tai käyttämällä muuten palveluita olet tukemassa nuorten ja lasten tulevaisuutta! Marttinen on yksi Suomen Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista nuorisokeskuksista.

Nuorisotyöhön keskittynyt monipuolinen toimintakeskus sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Virroilla keskellä Suomea. Lisäksi Ähtärin Pandat ja Tuurin Kyläkauppa sijaitsevat reippaan puolen tunnin matkan päässä.

Marttinen on viihtyisä ja turvallinen ympäristö erilaisille leireille, kursseille, koulutuksille ja muille tapahtumille ympäri vuoden. Henkilökuntamme auttaa mielellään tapahtumien järjestelyissä. Yli 20 vuoden kokemus leiri- ja leirikoulutoiminnasta takaa laadukkaan ja monipuolisen kokonaisuuden ryhmällesi. Tarjolla on ohjattua toimintaa nuorisotyön ammattilaistemme kanssa sekä mahdollisuudet omatoimisiin ohjelmiin.

Omatoimimatkailija voi vuokrata käyttöönsä sähköfatbiken, sähkömaastopyörän, SUP-laudan, kanootin tai kajakin.

Nuorisokeskus Marttisessa hyvät yöunet ovat tarjolla erilaisille ryhmille, leirikouluista kansainvälisiin nuorisoryhmiin ja yritysten työhyvinvointiryhmistä johtoryhmiin. Näiden lisäksi yksittäiset matkailijat työmatkoilla että lomaillen ovat tervetulleita.

Tarjolla ovat makeat unet Marttisen hirsihuvilahuoneistoissa tai Marttisen hotellihuoneissa. Molemmat sijaitsevat järven rannassa.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Virrat
Kyllä
89
Ryhmävarauskysely
Hinnat
Huoneluokat
Huoneita omalla wc:llä/suihkulla
Katso hinnat
1 hh, 2 hh, 3-4 hh, 5+ hh
Kyllä
Palvelut Lakanat sisältyvät hintaan
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Aamiainen lisämaksusta
Kahvila/Ravintola
Sauna
Asiakaskeittiö
WiFi
Soveltuu kokouskäyttöön
Lemmikit tervetulleita
Sähköauton latauspiste
Sähköpyörän latauspiste
Maksuttomia pysäköintipaikkoja
Parkkitilaa linja-autoille
Kauppa/kioski
Ravintola
Pankkiautomaatti
Bussipysäkki
Uimaranta
Hiihtohissi
Hiihtolatu
Golfkenttä
Laskettelukeskus
5 km
0 m
5 km
100 m
0 km
5 km
5 km
10 km
5 km

Muut verkostomme hostellit