Nuorisokeskus Marttinen

Herrasentie 16, 34800 Virrat

Check-in 16:00

Nuorisokeskus Marttinen sijaitsee keskellä kaunista järvimaisemaa kulttuurihistoriallisesti arvokkaalla alueella. Marttisessa yöpymällä tai käyttämällä muuten palveluita olet tukemassa nuorten ja lasten tulevaisuutta! Marttinen on yksi Suomen Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista nuorisokeskuksista.

Lisätiedot


Nuorisokeskus Marttinen sijaitsee Ähtärin pandojen lähellä

Nuorisokeskus Marttinen sijaitsee Virroilla keskellä kaunista järvimaisemaa kulttuurihistoriallisesti arvokkaalla alueella. Marttisessa yöpymällä tai käyttämällä muuten palveluita olet tukemassa nuorten ja lasten tulevaisuutta! Marttinen on yksi Suomen Opetus- ja kulttuuriministeriön tukemista ja valvomista nuorisokeskuksista.

Nuorisotyöhön keskittynyt monipuolinen toimintakeskuksemme sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Virroilla keskellä Suomea. Lisäksi Ähtärin Pandat ja Tuurin Kyläkauppa sijaitsevat reippaan puolen tunnin matkan päässä.

Marttinen on viihtyisä ja turvallinen ympäristö erilaisille leireille, kursseille, koulutuksille ja muille tapahtumille ympäri vuoden. Henkilökuntamme auttaa mielellään tapahtumien järjestelyissä. Yli 20 vuoden kokemus leiri- ja leirikoulutoiminnasta takaa laadukkaan ja monipuolisen kokonaisuuden ryhmällesi. Tarjolla on ohjattua toimintaa nuorisotyön ammattilaistemme kanssa sekä mahdollisuudet omatoimisiin ohjelmiin.

Nuorisokeskus Marttisessa hyvät yöunet ovat tarjolla erilaisille ryhmille, leirikouluista kansainvälisiin nuorisoryhmiin ja yritysten työhyvinvointiryhmistä johtoryhmiin. Näiden lisäksi yksittäiset matkailijat työmatkoilla että lomaillen ovat tervetulleita.

Tarjolla ovat makeat unet Marttisen hirsihuvilahuoneistoissa tai Marttisen hotellihuoneissa. Molemmat sijaitsevat järven rannassa. Hirsihuvilahuoneistoissa on 86 vuodepaikkaa jakautuneena 11 huoneistoon ja hotellissa 25 huonetta. Tarvittaessa majoittumaan mahtuu jopa 198 henkilöä.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Varaustiedustelu
Ryhmät
Virrat
Kyllä
198
Varaustiedustelu
Ryhmävarauskysely
1-2h huoneet
3-4h huoneet
5+ huoneet
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Palvelut Aamiainen
Kahvila
Sauna
Asiakaskeittiö
Huoneissa kylpyhuone
Internetyhteys
Kokoustiloja
Lemmikit tervetulleita
Pyykinpesumahdollisuus
Pysäköintipaikkoja
Kauppa/kioski
Ravintola
Pankkiautomaatti
Bussipysäkki
Uimaranta
Hiihtohissi
Hiihtolatu
Golfkenttä
Laskettelukeskus
5 km
0 m
5 km
100 m
0 km
5 km
5 km
10 km
5 km

Muut verkostomme hostellit