Kansikuva

Hostellihirven reissut heinäkuussa

”Hei, olen Hostellihirvi! Tulen vuoden 2022 aikana kiertämään kaikissa verkoston hostelleissa ja voit seurata matkaani järjestön sometileiltä. Tässä saat koosteen heinäkuussa tekemistäni reissuista.”

Seuraa reissuja Facebookissa >>
Seuraa reissuja Instagramissa >>

 

Viikko 27: Linnansaaren Ekohostelli
Hostellihirvi Linnansaaren Ekohostellissa
”Nämä somat hirsiset majoitusaitat sijaitsevat Linnansaaren kansallispuistossa. Olen siis saarella, jossa sijaitsee Linnansaaren Ekohostelli. Saarella ei ole sähköä eikä vesijohtoa, mutta ruoka valmistuu mukavasti ulkokeittiössä tai nuotiolla. Täällä on myös puuceet. Puhdasta juomavettä saa suoraan kaivosta. Tänne pääsee joko kanootilla tai sitten venetaksilla tai reittiveneellä. Saarella voi harjoitella eräretkeilyä, sillä täällä on eri mittaisia luontopolkuja ja pienestä kahvilasta voi vuokrata kanootteja ja soutuveneitä. Minulle oli yllätys, että tänne pääsee myös pyörätuolilla ja osa luontopoluistakin ovat esteettömiä.”
Viikko 28: Tapion Tupa
Hostellihirvi Tapion Tuvalla
”Tiesittekö, että Tapion Tuvassa Kalajoella on oma maauimala, Tapioland. Minä taidan nousta heti tuohon liukumäkeen ja kastautua vauhdilla! Tässä on vielä se hienous, että tämä lämmitetty vesi saadaan aikaan kotimaisella puuenergialla. Maauimalan päivälippuun sisältyy myös saunan käyttö! Tapion Tuvassa majoituspaikoista löytyy valinnan varaa ja aterioita voi tehdä itse tai nauttia noutopöydän antimista. Maankuulut munkkikahvit käyn ainakin juomassa!”
Viikko 29: Lemmenjoen Lumo
Hostellihirvi Lemmenjoen Lumossa
”Olen nyt Lemmenjoen kansallispuiston laidalla, Lemmenjoen Lumossa. Täällä voi nauttia niistä kuuluisista yöttömistä öistä. Vietin päiväni vaellellen kansallispuistossa ja sitten saunoin rantasaunassa ja pulahdin tuohon jokeen. Nyt on aika rauhoittua. Huomenna voisin lähteä veneretkelle Ravadaksen vesiputouksille, tai sitten vuokraan kanootin ja tutustun alueeseen omatoimisesti.”
Viikko 30: Kartano Hostel
Hostellihirvi Kartano Hostelissa
“Satakunnassa Kokemäellä on Kartano Hostel, joka on sekä hostelli, että myös marjatila. Täällä viljellään monia kotimaisia puutarhamarjoja ja niistä tuotetaan mehuja, hilloja ja jopa limonadeja! Kartanon pihassa on tilamyymälä, josta näitä herkkuja voi ostaa. Minulla on tässä rasiassa mustaherukoita, ah niin makeita! Kaikista myymälän tuotteista saa hostellikortilla 10 % alennuksen.”

 

Katso Hostellihirven reissut kesäkuussa >>
Katso Hostellihirven reissut toukokuussa >>
Katso Hostellihirven reissut huhtikuussa >>
Katso Hostellihirven reissut maaliskuussa >>
Katso Hostellihirven reissut helmikuussa >>
Katso Hostellihirven reissut tammikuussa >>

Julkaistu 1.8.2022

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *