Kansikuva

Tapion Tupa

Matkailutie 3, Hiekkasärkät, 85100 Kalajoki

Avoinna 1.1-23.12 ja 26.12-31.12 Check-in 15:00-20:00

+358 8 466622

Suomen Parhaaksi Hostelliksi 2019 valittu Tapion Tupa sijaitsee upeilla Kalajoen Hiekkasärkillä. Tapion Tupa on talonpoikaishenkinen ruokailu-, kokous- ja lomapaikka, ja tarjoaa monipuolista huone-, huoneisto- ja aittamajoitusta yksittäismatkailijoista ryhmille.

Lisätiedot


Tapion Tupa Kalajoen Hiekkasärkillä

Tapion Tupa on Suomen Paras Hostelli 2019 ja sijaitsee Kalajoen Hiekkasärkillä. Tapion Tupa on talonpoikaishenkinen ruokailu-, kokous- ja lomapaikka, ja tarjoaa monipuolista huone-, huoneisto- ja aittamajoitusta yksittäismatkailijoista ryhmille.

Tapion Tupa on rakennettu vanhoja arvoja kunnioittaen. Pihapiirissä on 15 hirsirakennusta, joista vanhin pikkuaitta on 1700-luvulta. Tapion Tuvalta löytyy lisäksi oma vesipuisto Tapioland sekä ympäri vuoden avoinna oleva caravanalue. Vaihtuvat taidenäyttelyt ovat yrityksen vakiotarjontaa ja Tapion Tupa toimii myös monenlaisten juhlien ja tapahtumien pitopaikkana. Yrityksen toiminta nojaa suomalaisuuteen ja lähiruokaan. Ravintolassa tarjotaan kotitekoista lähiruokaa ja puodissa myydään paikallisia tuotteita ja elintarvikkeita. Rakennukset ja vesipuisto lämpenevät kotimaisella puuhakkeella ja osa sähköstä tuotetaan aurinkopaneeleilla.

Pihapiiriin kuuluu päärakennuksen lisäksi Retkeilyhotelli Pytinki, jonka kaikissa huoneissa on wc ja suihku, Wäentupa, luhtiaitta sekä erikokoisia aittoja. Osa majoitusvaihtoehdoista on saatavilla vain kesäisin ja majoitusmuodosta riippuen hintaan sisältyvät palvelut vaihtelevat.

Järjestämme retkiä luontoon ja laavuille, joissa tarjoamme maittavan ruokailun tai kahvituksen luonnon helmassa. Tapion Tuvalta löytyy myös lähialueen tuottajien käsityötuotteita, lahjatavaraa ja matkamuistoja. Pihapiirissä on myös sähköautojen latauspiste.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Kalajoki
Ei sovellu
50
Ryhmävarauskysely
1h huoneet
2h huoneet
3h huoneet
4h huoneet
Huoneita omalla wc:llä/suihkulla
Hinnat 2022
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Tiedustele hintoja suoraan hostellista
Palvelut Lakanat sisältyvät hintaan
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Aamiainen sisältyy hintaan
Kahvila/Ravintola
Sauna
Kokoustiloja
WiFi
Maksuttomia pysäköintipaikkoja
Sähköauton latauspiste
Kauppa/kioski
Ravintola
Pankkiautomaatti
Bussipysäkki
Hiihtolatu
Golfkenttä
Terveyskeskus
Rautatieasema
Lentoasema
Yleinen uimaranta
Uimahalli
Linja-autoasema
0 m
0 m
2 km
0 km
0 km
4 km
6 km
45 km
83 km
1 km
2 km
5 km

 

Muut verkostomme hostellit