Lemmenjoen Lumo

Lemmenjoentie 1020, 99885 Lemmenjoki

Avoinna 1.6.-30.9. Check-in 15:00

Elämys- ja majoituspalvelut Lemmenjoen Lumo sijaitsee Lemmenjoen kylän keskustassa, Njurgulahdessa, Lemmenjoen rannassa. Lemmenjoen kansallispuisto, Suomen suurin kansallispuisto, sijaitsee vieressä. Matkailutoimintaa paikalla on ollut jo vuosikymmeniä. Vuodesta 2014 paikassa on toiminut Lemmenjoen Lumo. Tule meille kokemaan Lapin taika, valkeat kesäyöt ja puhdas, hiljainen luonto. Saatat jopa tavata poroja pihassamme. HUOM! Talvella varattavissa omatoimimökkejä, joissa minikeittiö, jääkaappi ja sähköt. Suihku ja wc erillisessä rakennuksessa, josta myös tiskivesi noudetaan. Kahvila-ravintola on talvella suljettu.

Lisätiedot


Lemmenjoen Lumo ja Lapin taika

Lemmenjoen Lumo sijaitsee Lemmenjoen kylän keskustassa, Njurgulahdessa, Lemmenjoen rannassa. Lemmenjoen kansallispuisto, Suomen suurin kansallispuisto, sijaitsee vieressä. Matkailutoimintaa paikalla on ollut jo vuosikymmeniä. Vuodesta 2014 lähtien paikassa on toiminut Lemmenjoen Lumo. Tule meille kokemaan Lapin taika, valkeat kesäyöt ja puhdas, hiljainen luonto. Saatat jopa tavata poroja pihassamme.

HUOM! Talvella varattavissa omatoimimökkejä, joissa minikeittiö, jääkaappi ja sähköt. Suihku ja wc erillisessä rakennuksessa, josta myös tiskivesi noudetaan. Kahvila-ravintola on talvella suljettu.

Majoitamme majatalomme huoneissa ja mökeissä, jotka sijaitsevat omassa rauhassa metsän reunassa. Kahvilassamme leivotaan lähes joka päivä tuoreita pullia ja munkkeja. Valmistamme myös lappilaista lähiruokaa. Aamiaista tarjoilemme seisovasta pöydästä etukäteen tilattuna. Jos liikut matkailuautolla tai matkailuvaunulla, voit varata pihaltamme matkaparkin.

Järjestämme veneretkiä Lemmenjoella, opastettuja vaellusretkiä Lemmenjoen kansallispuistossa ja kalastusretkiä. Lisämaksusta vuokraamme esimerkiksi kanootteja, soutuveneitä ja polkupyöriä. Lemmenjoen rannassa meillä on rantasauna ja uimapaikka. Asukkaiden käytössä on myös lentopalloverkko, pallo ja tikkataulu.

Meiltä on helppo lähteä vaeltamaan merkittyjä reittejä ja tutustumaan Lemmenjoen ainutlaatuiseen luontoon ja eläimistöön. Meiltä on saatavissa myös opas mukaan, jos omatoiminen vaeltaminen mietityttää.

Nähtävyydet lähellä: Joenkielinen-tunturi (merkitty reitti, matkaa noin 8 km), Ravadas-vesiputous, Lemmenjoen kullankaivuualue, Inarin kunnan korkein tunturi Morgam-Viibus ja Lemmenjoen ulkoilmamuseo; Kaapin Jounin vanha porotila.

Aamiaisaika klo 9.00-10.00, aamiainen varattava edellisenä iltana.
Kahvila-ravintolan keittiö suljetaan klo 20.30

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Inari
Ei
35
Ryhmävarauskysely
2h huoneet
3h huoneet
4h huoneet
3 kpl
2 kpl
3 kpl
Palvelut Aamiainen
Ravintola
Kahvila
Leikkihuone lapsille
Sauna
Asiakaskeittiö
Internetyhteys
Lemmikit tervetulleita
Pyykinpesumahdollisuus
Pysäköintialue
Matkaparkki
Kauppa/kioski
Ravintola
Pankkiautomaatti
Bussipysäkki
Yleinen uimaranta
Hiihtolatu
Moottorikelkkareitti
100 m
100 m
45 km
200 m
100 m
200 m
200 m

Muut verkostomme hostellit