Kansikuva

Lemmenjoen Lumo

Lemmenjoentie 1020, 99885 Lemmenjoki

Avoinna 1.6.-30.9. Check-in 16:00

+358 45 1971123

Elämys- ja majoituspalvelut Lemmenjoen Lumo sijaitsee Lemmenjoen kylän keskustassa, Njurgulahdessa, Lemmenjoen rannassa. Lemmenjoen kansallispuisto, Suomen suurin kansallispuisto, sijaitsee vieressä. Tule meille kokemaan Lapin taika, valkeat kesäyöt ja puhdas, hiljainen luonto. Saatat jopa tavata poroja pihassamme. HUOM! Talvella varattavissa omatoimimökkejä, joissa minikeittiö, jääkaappi ja sähköt. Suihku ja wc erillisessä rakennuksessa, josta myös tiskivesi noudetaan. Kahvila-ravintola on talvella suljettu.

Lisätiedot


Lemmenjoen Lumo ja Lapin taika

Lemmenjoen Lumo sijaitsee kylän keskustassa, Njurgulahdessa, Lemmenjoen rannassa. Lemmenjoen kansallispuisto sijaitsee vieressä. Tule meille kokemaan Lapin taika, valkeat kesäyöt ja puhdas, hiljainen luonto. Saatat jopa tavata poroja pihassamme.

HUOM! Talvella varattavissa omatoimimökkejä, joissa minikeittiö, jääkaappi ja sähköt. Suihku ja wc erillisessä rakennuksessa, josta myös tiskivesi noudetaan. Kahvila-ravintola on talvella suljettu.

Yöpyä voi majatalon huoneissa ja mökeissä, jotka sijaitsevat omassa rauhassa metsän reunassa. Kahvilassa leivotaan lähes joka päivä tuoreita pullia ja munkkeja. Valmistamme myös lappilaista lähiruokaa. Aamiaista tarjoillaan seisovasta pöydästä etukäteen tilattuna. Aamiaisaika klo 9.00-10.00, aamiainen varattava edellisenä iltana. Kahvila-ravintolan keittiö suljetaan klo 20.30

Järjestämme veneretkiä Lemmenjoella, opastettuja vaellusretkiä Lemmenjoen kansallispuistossa ja kalastusretkiä. Lisämaksusta vuokraamme kanootteja, soutuveneitä ja polkupyöriä. Lemmenjoen rannassa meillä on rantasauna ja uimapaikka. Asukkaiden käytössä on myös lentopalloverkko ja tikkataulu. Meiltä on helppo lähteä vaeltamaan merkittyjä reittejä ja tutustumaan Lemmenjoen ainutlaatuiseen luontoon ja eläimistöön. Meiltä on saatavissa myös opas mukaan, jos omatoiminen vaeltaminen mietityttää.

Nähtävyydet lähellä: Joenkielinen-tunturi (merkitty reitti, matkaa noin 8 km), Ravadas-vesiputous, Lemmenjoen kullankaivuualue, Inarin kunnan korkein tunturi Morgam-Viibus ja Lemmenjoen ulkoilmamuseo; Kaapin Jounin vanha porotila.

Kansainvälisellä ja Kotimaan hostellikortilla pääsy Inarin kirkonkylässä sijaitsevaan Saamelaismuseo ja Luontokeskus Siidaan ryhmälipun hinnalla. Siida tarjoaa kävijöille tietoa saamelaisesta kulttuurista ja Pohjois-Lapin luonnosta.

Lemmenjoen Lumo tarjoaa myös matkaparkkeja!
Jäsenjärjestöjemme jäsenet (mm. SF-Caravan ry:n jäsenet), Kotimaan hostellikortin haltijat ja Kansainvälisen hostellikortin haltijat saavat 10 % jäsenalennuksen myös matkaparkin hinnasta.

Lisätietoja Lemmenjoen Lumon matkaparkin palveluista, hinnoista ja varausohjeet löydät tästä palvelukortista. Jäsenjärjestöjen jäsenet voivat todistaa jäsenyyden hostellissa yhdistyksensä jäsenkortilla (mm. SF-Caravan ry:n jäsenkortti) tai Kotimaan hostellikortilla, jonka jäsenjärjestöjen jäsenet voivat tilata meiltä ilmaiseksi. Tarvittaessa jäsenjärjestön jäsen voi todistaa jäsenyytensä myös jäsenmaksukuitilla.

Yksin matkustavalle on lisäksi saatavilla asuntovaunumajoitusta. Olethan yhteydessä hostelliin, mikäli haluaisit varata matkaparkin tai asuntovaunumajoituksen.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Inari
Ei
27
Ryhmävarauskysely
2h huoneet
3-4h huoneet
5+huoneet
Huone omalla wc:llä
Hinnat 2022
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Kyllä
Tiedustele hintoja suoraan hostellista
Palvelut Aamiainen lisämaksusta
Ravintola/Kahvila
Sauna
Asiakaskeittiö
WiFi
Lemmikit tervetulleita
Pyykinpesumahdollisuus
Maksullisia pysäköintipaikkoja
Parkkitilaa linja-autoille
Matkaparkit
Kauppa/kioski
Ravintola
Pankkiautomaatti
Bussipysäkki
Yleinen uimaranta
Hiihtolatu
Moottorikelkkareitti
100 m
100 m
45 km
200 m
100 m
200 m
200 m

Muut verkostomme hostellit