Kansikuva

Linnansaaren Ekohostelli

Linnansaari, check in: Kiramontie 27, 58130 Oravi

Avoinna 10.5.-30.9. Check-in 14:00 -18:00

+358 44 274 7078

Tervetuloa majoittumaan luonnonmukaisesti Savonlinnan seudulla! Linnansaaren kansallispuiston pääsaarella, suojaisassa lahdenpoukamassa, sijaitsee Sammakkoniemen leirintäalue ja Linnansaaren Ekohostelli. Sammakkoniemessä on viisi hirsiaittaa, keittokatos, nuotiopaikka, juomavesikaivo, puuceet, sauna ja pieni kahvila. Linnansaaren kansallispuisto keskellä Saimaaseen kuuluvaa Haukivettä on suomalaista järviluontoa parhaimmillaan. Satoine saarineen ja suurine selkineen se on vesiretkeilijän paratiisi. Täällä koet aidon luonnon läheisyyden.

Lisätiedot


Linnansaaren Ekohostelli – aamukastetta ja hirsiaittoja!

Linnansaaren Ekohostelli sijaitsee Savonlinnan seudulla Linnansaaren kansallispuiston pääsaarella, suojaisassa lahdenpoukamassa Sammakkoniemen leirintäalueella. Tervetuloa majoittumaan luonnonmukaisesti Savonlinnan seudulla! Sammakkoniemessä on viisi hirsiaittaa, keittokatos, nuotiopaikka, juomavesikaivo, puuceet, sauna ja pieni kahvila. Hostellilla ei ole juoksevaa vettä tai sähköä, joten paikka on erinomainen kohde kiirettä ja melua pakoon halajaville. Jokaisessa aitassa on 2 kerrossänkyä (yhteensä 4 petipaikkaa), pöytä ja penkit. Hinta sisältää aamuisin pesuhuoneen käytön saunalla. Saunavuorot tilauksesta.

Saarelle pääsee kanootilla, venetaksilla tai reittiveneellä SaimaaHoliday Oravista, sekä Hotel & Spa Resort Järvisydämestä Rantasalmelta.
Reittivene kulkee saarelle päivittäin juhannuksesta elokuun loppuun. Katso lisää kuljetuksesta saareen täältä.

Linnansaaren kansallispuisto keskellä Saimaaseen kuuluvaa Haukivettä on suomalaista järviluontoa parhaimmillaan. Satoine saarineen ja suurine selkineen se on vesiretkeilijän paratiisi. Täällä koet aidon luonnon läheisyyden. Luontopoluille (2-7,5 km) ja museotorpalle pääsee aivan aittojen vierestä. Linnansaaren torppa ympäristöineen on valtakunnallisesti arvokas perinnemaisemakohde, jossa vierailevat voivat tutustua vuosisadan alun eloon.

Linnunlaulusta, aamukasteesta ja kiireettömistä hetkistä kauniissa luonnossa pääsee nauttimaan vaikka juoden aamukahvia aitan portailla. Saaren luontopolut ja polku Linnansaaren torpalle lähtevät aivan aittojen takaa. Kahvilasta voi vuokrata kanootteja, soutuveneitä tai ostaa eväät luontoretkelle. Linnansaareen voi lähteä myös rennolle lammaspaimenlomalle. Lampaiden paimennuksen ohella pääset nauttimaan kansallispuiston kauniista maisemista ja monipuolisista retkeilymahdollisuuksista.

Linnansaaren Ekohostelli kuuluu SaimaaHoliday verkostoon. SaimaaHolidaylle on myönnetty Joutsenmerkki tuoteryhmässä hotellit, ravintolat ja kongressikeskukset.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Luonto-Liiton suosittelema
Vuodepaikat
Ryhmät
Savonlinna
Kyllä
Kyllä
20
Ryhmävarauskysely
4h huoneet Kyllä
Palvelut Aamiainen
Kahvila
Sauna
Asiakaskeittiö
Lemmikit tervetulleita
Kauppa/kioski
Ravintola
Bussipysäkki
Moottorikelkkareitti
Uimaranta
5 km
5 km
5 km
2 km
0 m

Muut verkostomme hostellit