Kansikuva

Linnansaaren Ekohostelli

Linnansaari, check in: Kiramontie 27, 58130 Oravi

10.5.-30.9., check-in 14:00

+358 44 274 7078

Tervetuloa majoittumaan luonnonmukaisesti Savonlinnan seudulla! Linnansaaren kansallispuiston pääsaarella, suojaisassa lahdenpoukamassa, sijaitsee Sammakkoniemen leirintäalue ja Linnansaaren Ekohostelli. Sammakkoniemessä on viisi hirsiaittaa, ulkokeittiö, nuotiopaikka, juomavesikaivo, puuceet, sauna ja pieni kahvila. Linnansaaren kansallispuisto keskellä Saimaaseen kuuluvaa Haukivettä on suomalaista järviluontoa parhaimmillaan. Satoine saarineen ja suurine selkineen se on vesiretkeilijän paratiisi. Täällä koet aidon luonnon läheisyyden.

Mahdollinen oikeutesi hostellikortti- tai jäsenjärjestöalennukseen tarkistetaan saavuttaessa. Ilmoita oikeudestasi alennukseen varauksen yhteydessä.

Lisätiedot


Linnansaaren Ekohostelli – aamukastetta ja hirsiaittoja!

Linnansaaren Ekohostelli sijaitsee Savonlinnan seudulla Linnansaaren kansallispuiston pääsaarella, suojaisassa lahdenpoukamassa Sammakkoniemen leirintäalueella. Tervetuloa majoittumaan luonnonmukaisesti Savonlinnan seudulla! Sammakkoniemenssä on viisi hirsiaittaa, ulkokeittiö, nuotiopaikka, juomavesikaivo, puuceet, sauna ja pieni kahvila. Hostellilla ei ole juoksevaa vettä tai sähköä, joten paikka on erinomainen kohde kiirettä ja melua pakoon halajaville. Jokaisessa aitassa on 2 kerrossänkyä (yhteensä 4 petipaikkaa), pöytä ja penkit. Saunavuorot tilauksesta.

Sammakkoniemen leirintäalueella olevat puuceet, grillikatos, ulkokeittiö ja tulipaikka ovat esteettömiä sekä kaikki Linnansaaren Sammakkoniemen laiturit. Linnansaaren pääsaarella pääsee kiertämään avustajan kanssa kaksi esteetöntä luontopolkua. Ekohostellin aittaan on myös saatavissa pyörätuoliramppi.

SaimaaHoliday Oravista saarelle pääsee venetaksilla, reittiveneellä tai vuokraamalla kanootin, Hotel & Spa Resort Järvisydämestä Rantasalmelta puolestaan reittiveneellä tai kanootilla. Reittivene kulkee saarelle päivittäin Oravista juhannuksesta elokuun loppuun (reittiliikenne Linnansaareen kesäaikaan tehdään keulaportillisella veneellä). Katso lisää kuljetuksesta saareen täältä.

Linnansaaren kansallispuisto keskellä Saimaaseen kuuluvaa Haukivettä on suomalaista järviluontoa parhaimmillaan. Satoine saarineen ja suurine selkineen se on vesiretkeilijän paratiisi. Täällä koet aidon luonnon läheisyyden. Luontopoluille ja museotorpalle pääsee aivan aittojen vierestä. Linnansaaren torppa ympäristöineen on valtakunnallisesti arvokas perinnemaisemakohde, jossa vierailevat voivat tutustua vuosisadan alun eloon.

Linnunlaulusta, aamukasteesta ja kiireettömistä hetkistä kauniissa luonnossa pääsee nauttimaan vaikka juoden aamukahvia aitan portailla. Kahvilasta voi vuokrata kanootteja, soutuveneitä tai ostaa eväät luontoretkelle. Linnansaareen voi lähteä myös rennolle lammaspaimenlomalle. Lampaiden paimennuksen ohella pääset nauttimaan kansallispuiston kauniista maisemista ja monipuolisista retkeilymahdollisuuksista. Linnansaaren Ekohostelli kuuluu SaimaaHoliday verkostoon.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Laatumerkit
Savonlinna
Kyllä
20
Ryhmävarauskysely
Luontoliitto suosittelee
Hinnat
Huoneluokat
Huoneita omalla wc:llä/suihkulla
Tiedustele hintoja hostellista
4 hh
Ei
Palvelut Kahvila/Ravintola (tarkista aukioloajat hostellista)
Sauna
Lemmikit tervetulleita
Grillikatos
Ulkokeittiö
Kauppa/kioski
Ravintola
Bussipysäkki
Moottorikelkkareitti
Uimaranta
5 km
5 km
5 km
2 km
0 m

Muut verkostomme hostellit