Kansikuva

Majatalo Villanen

Kauppilantie 2, 35400 Längelmäki

Check-in 15:00-18:00

+358 400 321655

Majatalo Villanen tarjoaa hyvät puitteet niin rauhallista yöunta kaipaaville kuin aktiivisesta luonnossa liikkumisesta nauttiville tai lähiympäristön kulttuuritarjontaa hakeville. Upea luontokeidas Isojärven kansallispuisto on vieressämme, kuten myös Himos sekä Mäntän taidekaupunki, jotka ovat kevyen ajomatkan päässä.​

Lisätiedot


Pirtsakka majatalo maaseutumaisemassa

Majatalo Villanen sijaitsee Valtatie 9:n välittömässä läheisyydessä, Jyväskylän ja Tampereen puolimatkassa.

Majatalo Villanen tarjoaa hyvät puitteet niin rauhallista yöunta kaipaaville kuin aktiivisesta luonnossa liikkumisesta nauttiville tai lähiympäristön kulttuuritarjontaa hakeville. Upea luontokeidas, Isojärven kansallispuisto, on vieressä, kuten myös Himos sekä Mäntän taidekaupunki, jotka ovat kevyen ajomatkan päässä.​

Länkipohjan kylä on pieni ja rauhallinen, tarjoten kuitenkin matkailijalle hyvät palvelut. Kylässä on ruokakauppa postipalveluineen, apteekki, otto-automaatti, kukkakauppa, kirjasto sekä Punainen Rukki-myymälä. Kylän alueelta löytyvät lisäksi lapsiystävällinen uimaranta, valaistu kuntorata/konelatu, urheilukenttä, jäähalli, pienpalloilukenttä, vierasvenesatama ja kesälauantaisin ohjelmallinen kesätori.

Hostellissa on seitsemän kahden hengen huonetta. Valikoimista löytyy myös parivuoteellinen huone, allergiahuone ja yksi yhden hengen huone. Vuoteet ovat valmiiksi pedattuja ja liinavaatteet kuuluvat huonehintoihin.

Majatalo Villanen tarjoaa myös matkaparkkeja!
Jäsenjärjestöjemme jäsenet (mm. SF-Caravan ry:n jäsenet), Kotimaan hostellikortin haltijat ja Kansainvälisen hostellikortin haltijat saavat 10 % jäsenalennuksen myös matkaparkin hinnasta.

Lisätietoja Majatalo Villasen matkaparkin palveluista, hinnoista ja varausohjeet löydät tästä palvelukortista. Jäsenjärjestöjen jäsenet voivat todistaa jäsenyyden hostellissa yhdistyksensä jäsenkortilla (mm. SF-Caravan ry:n jäsenkortti) tai Kotimaan hostellikortilla, jonka jäsenjärjestöjen jäsenet voivat tilata meiltä ilmaiseksi. Tarvittaessa jäsenjärjestön jäsen voi todistaa jäsenyytensä myös jäsenmaksukuitilla.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Jämsä
Kyllä
14
Ryhmävarauskysely
Hinnat
Huoneluokat
Huoneita omalla wc:llä/suihkulla
Katso hinnat
1 hh, 2 hh, 3-4 hh
Ei
Palvelut Aamiainen sisältyy hintaan
Lakanat sisältyvät hintaan
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Asiakaskeittiö
Lounge/Yleinen asiakastila
Sauna
WiFi
Soveltuu kokouskäyttöön
Lemmikit tervetulleita
Sähköauton latauspiste
Sähköpyörän latauspiste
Maksuttomia pysäköintipaikkoja
Parkkitilaa linja-autoille
Matkaparkit
Kauppa/kioski
Ravintola
Bussipysäkki
Hiihtohissi
Hiihtolatu
Linja-autoasema
Rautatieasema
Lentoasema
Yleinen uimala
Uimahalli
0,6 km
25 km
1 km
30 km
0,5 km
26 km
26 km
70 km
1,5 km
30 km

 

Muut verkostomme hostellit