Kansikuva

Hostellihirven reissut elokuussa

”Hei, olen Hostellihirvi! Tulen vuoden 2022 aikana kiertämään kaikissa verkoston hostelleissa ja voit seurata matkaani järjestön sometileiltä. Tässä saat koosteen elokuussa tekemistäni reissuista.”

Seuraa reissuja Facebookissa >>
Seuraa reissuja Instagramissa >>

 

Viikko 31: Hostel Rantakatti
Hostellihirvi Hostel Rantakatissa
”Kun sinulla on hostellikortti ja majoitut Hostelli Rantakatissa, saat lainata maksutta soutuveneitä. Minulla on hostellikortti aina mukana, sillä saa nimittäin myös muita etuja ympäri Suomen!! Rantakatti on Saimaan rannalla ja tässä on oma hiekkaranta, jossa on myös beach volley kenttä. Ravintolasta saa ruokaa aamiaisesta illalliseen. Illalla voisin kyllä grillailla ja mennä rantasaunaan ja paljuun. Huomenna ajattelin lähteä hostellin järjestämälle maksulliselle retkelle norppa-alueille, joten jos on tuuria, niin on mahdollisuus nähdä niitäkin.”
Viikko 32: Hostelli Hirvaskangas
Hostellihirvi Hostel Hirvaskankaassa
”Hostelli Hirvaskangas, jonka huoneessa nyt olen, sijaitsee Äänekoskella. Tämä on hyvä etappi, kun matkustaa etelästä pohjoiseen tai idästä länteen. Siisti hostelli on Valtatie 4 vieressä mutta omalla rauhallisella mäellään. Huoneessani on oma jääkaappi ja keittiö on kaikkien käytössä. Ulkona on vielä kotakeittiö. Kuulin, että Hirvaskankaan taajamassa on Suomen Paras Grilli 2021, Cafe Grillius, ehkä menenkin sinne iltapalalle!”
Viikko 33: Koskelan Lomatalo
Hostellihirvi Koskelan Lomatalossa
”Olen nyt ruokailemassa Koskelan Lomatalon pihapiirissä Kaustisella. Täällä voi kokea maaseudun aidoimmillaan. Talon isäntäväki on mutkatonta ja rentoa ja sitten on tilan eläinkaverit: hevoset, kanat ja ja kanit, niiden kanssa meinaan vielä tehdä tuttavuutta. Hostellin huoneet ovat kotoisia ja viihtyisiä omilla mukavuuksilla. Pihalla olevat savu- sekä puulämmitteinen sauna ovat vieraiden vuokrattavissa, taidanpa mennä illalla saunaan!”
Viikko 34: Laivahostel S/S Bore
Hostellihirvi Laivahostel S/S Boressa
”Wow! Katselen tässä ensi yön majapaikkaani, Suomen ainoaa laivahostellia, Laivahostel S/S Borea. Se sijaitsee mukavan kävelymatkan päässä Turun keskustasta, mutta vielä lähempänä Turun linnaa. Laiva on jo yli 60 vuotta vanha, ja sillä on todella monivaiheinen historia. Se on kiertänyt maailmaa Kristiina Reginana mm. Vienanmerellä, Punaisellamerellä, Välimerellä ja Atlantilla, jopa Grönlannissa. Onneksi laiva entisöitiin vanhaa tunnelmaa muuttamatta. Hytit ovat nostalgiset ja siistit, käytävät kapeita, mutta hyvin minä sinne mahdun! Näin kesäisin laivan takakannella on kesäkahvila Café Navigare terasseineen. Kiva päästä sinne virkistäytymään.”

 

Katso Hostellihirven reissut heinäkuussa >>
Katso Hostellihirven reissut kesäkuussa >>
Katso Hostellihirven reissut toukokuussa >>
Katso Hostellihirven reissut huhtikuussa >>
Katso Hostellihirven reissut maaliskuussa >>
Katso Hostellihirven reissut helmikuussa >>
Katso Hostellihirven reissut tammikuussa >>

Julkaistu 1.9.2022

One thought on “Hostellihirven reissut elokuussa

  1. Boren, tai turkulaisittain ”Nolla-Boren”, nimi ei tarkalleen ottaen ollut Kristiina vaan Kristina Regina sen seilatessa Kristina Cruisesin väreissä ja kotisataman ollessa Kotka, minkä vuoksi Boren pelastusveneissä edelleen lukee Kotka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *