Kansikuva

Hostellihirven reissut lokakuussa

”Hei, olen Hostellihirvi! Kierrän vuoden 2022 aikana kaikki verkoston hostellit ja voit seurata matkaani järjestön sometileiltä. Tässä saat koosteen lokakuussa tekemistäni reissuista.”

Seuraa reissuja Facebookissa >>
Seuraa reissuja Instagramissa >>

 

Viikko 40: Kainuun Opisto
Hostellihirvi Kainuun Opistossa
“Mukava pötkötellä ja levätä hyvässä sängyssä! Tämä sänky on Paltamossa Kainuun Opistossa, jossa voi opiskella monenmoista, mm. omavaraisuutta. Mielenkiintoista! Paltamossa on luontoreitteja eri tasoisille retkeilijöille, esim. Kivesvaaran retkeilyreitit. Lisäksi on mahdollisuus tutustua Kivipuistoon. Talvella aktiviteetteja on lumikenkäilystä murtomaahiihtoon, puhumattakaan läheisistä hiihtokeskuksista.”
Viikko 41: Time Rooms
Hostellihirvi Time Roomsissa
“Taidanpa köllähtää tähän riippumattoon lukemaan kirjaa. Olen nyt Jyväskylässä Time Rooms -hostellin kirjastossa. Aika huikean näköinen tila, kuten myös tämä koko hostelli. Sisustus on todella omintakeinen, uniikkia taidetta on huoneiden seinillä ja jopa katoissa. Täällä on myös pelihuone! Lisäksi täällä on hyvin varusteltu ja tilava keittö aamupalojen ja aterioiden tekemiseen. Mutta ensin aion vähän lueskella ja rentoutua.”
Viikko 42: Majatalo Villanen
Hostellihirvi Majatalo Villasessa
“Aivan mahtava huone, tätä voisi kutsua Hirvi-huoneeksi, vaikka oikeasti huoneen nimi taitaa olla Mänty! Olen Jämsän Längelmäessä, jossa lajitovereitani voi hyvinkin tavata lähimetsissä. Majatalo Villanen on paras paikka majoittua, jos olet menossa Isojärven kansallispuistoon. Hostellilla on oma taksi, joten matka puistoon taittuu tarvittaessa sillä. Ympärillä on rauhallinen maalaiskylä, jossa on kaikki tarvittavat palvelut sekä mm. frisbeegolf-rata, valaistu kuntorata, urheilukenttä, jäähalli ja pienpalloilukenttä. Hmm… mitähän sitä tekisi? Taidanpa ensin kuitenkin vähän aikaa lueskella ja nauttia tästä huoneesta.”
Katso Hostellihirven reissut syyskuussa >>
Katso Hostellihirven reissut elokuussa >>
Katso Hostellihirven reissut heinäkuussa >>
Katso Hostellihirven reissut kesäkuussa >>
Katso Hostellihirven reissut toukokuussa >>
Katso Hostellihirven reissut huhtikuussa >>
Katso Hostellihirven reissut maaliskuussa >>
Katso Hostellihirven reissut helmikuussa >>
Katso Hostellihirven reissut tammikuussa >>

Julkaistu 28.10.2022

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *