Kansikuva

Hostellihirven reissut syyskuussa

”Hei, olen Hostellihirvi! Kierrän vuoden 2022 aikana kaikki verkoston hostellit ja voit seurata matkaani järjestön sometileiltä. Tässä saat koosteen syyskuussa tekemistäni reissuista.”

Seuraa reissuja Facebookissa >>
Seuraa reissuja Instagramissa >>

 

Viikko 36: Herajärven retkeilykeskus
Hostellihirvi Herajärven retkeilykeskuksessa
”Tulin nyt retkeilemään! Tämä Kontiolahden Romppalassa sijaitseva Herajärven retkeilykeskus on oiva paikka aloittaa patikointiretki. Voit valita lyhyempiä päiväretkiä tai pidempiä yön yli vaelluksia aina Kolin kansallispuistoon asti. Evästarpeet kannattaa ostaa tullessa kaupasta ja ruokaa voi sitten valmistaa kivinavettaan tehdyssä keittiössä. Retken jälkeen pääsee retkeilykeskukseen suihkuun ja lisämaksusta myös saunomaan!”
Viikko 37: Majatalo Pihlajapuu
Hostellihirvi Majatalo Pihlajapuussa
“Ehdinköhän näiden pyöräilijöiden mukaan? Nurmeksessa, Majatalo Pihlajapuussa toivotetaan pyöräilijät tervetulleiksi. Se tarkoittaa sitä, että täältä pyöräilijä saa palvelua ja ohjausta, jos vaikka pyörä tarvitsee korjausta tai huoltoa. Täältä saa myös hyvät vinkit parhaimpien reittien valintaan ja oman kauramoottorinsa voi tankata aamuin illoin! Majatalo Pihlajapuu järjestää kesäisin Majatalosta majataloon pyöräretkiä ja -vaelluksia. Se kuulostaa hauskalta, taidanpa osallistua sellaiselle!”
Viikko 38: Hostel Ahopää
Hostellihirvi Hostel Ahopäässä
”Katsokaapa kuinka kirkasvetinen puro! Tähän Kiilopuroon voi pulahtaa suoraan joko savusaunasta tai perinteisestä saunasta, jotka näkyvät muuten tuolla taustalla. Saunoa voivat kaikki täällä Kiilopäällä majoittuvat, myös Hostel Ahopäässä yöpyjät. Vesi tulee tuntureilta, joten se on sekä kylmää, että puhdasta! Ennen saunomista ja uintia Kiilopäällä voi patikoida tai maastopyöräillä, ja talvella myös hiihtää omaan tahtiin merkittyjä reittejä seuraten. Tai halutessaan voi osallistua myös ohjattuun viikko-ohjelmaan. Minä ajattelin nyt lähteä vähän patikoimaan ennen saunomista. Saa nähdä, onkohan vesi minulle liian kylmää?”
Viikko 39: Kartanohostel AnnaCatharina
Hostellihirvi Kartanohostel AnnaCatharinassa
“Tämä hauska keinu löytyy Savonlinnasta, Kartanohostel AnnaCatharinasta. Tai Savonlinnan keskustasta tänne on vähän matkaa, noin 23 km. Olen siis rauhallisella maaseudulla kauniissa luonnossa. Kartano on rakennettu jo 1900-luvun alussa ja se on monen vaiheen jälkeen nyt hostellina. Viihtyisien ja tilavien majoitushuoneiden lisäksi täällä on laaja piha-alue ja hienot juhlatilat, joissa järjestetään häitä ja muita juhlia sekä myös kokouksia ja leirejä. Lähellä on myös hienoja luontokohteita omatoimiseen retkeilyyn. Aion käydä ainakin tilan omassa näkötornissa ja enkä käyn katsomassa naapurissa lampaita.”

 

Katso Hostellihirven reissut elokuussa >>
Katso Hostellihirven reissut heinäkuussa >>
Katso Hostellihirven reissut kesäkuussa >>
Katso Hostellihirven reissut toukokuussa >>
Katso Hostellihirven reissut huhtikuussa >>
Katso Hostellihirven reissut maaliskuussa >>
Katso Hostellihirven reissut helmikuussa >>
Katso Hostellihirven reissut tammikuussa >>

Julkaistu 30.9.2022

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *