Kansikuva

Majatalo Pihlajapuu

Salmenkyläntie 81, 75500 Nurmes

10.1.-18.12.2022, 16:00-18:00

+358 400 877085

Majatalo Pihlajapuu on entinen Nurmeksen Salmenkylän kyläkoulu. Majataloa on kutsuttu myös mummolaksi, sillä yksilöllisesti sisustetut huoneet ja ilmapiiri talossa ovat kodikkaat. Alusta alkaen on noudatettu myös kestävän kehityksen periaatteita: hostelli on saanut Visit Finlandin Sustainable Travel Finland (STF) -merkin ja hostellilla on lisäksi käytössään TourCert -sertifikaatti.

Lisätiedot


Kodikas ja ekologinen Majatalo Nurmeksessa

Majatalo Pihlajapuu on entinen Nurmeksen Salmenkylän kyläkoulu. Rakennus valmistui 1930-luvulla ja koulutoimintaa siinä oli vuoteen 1998 saakka. Vuodesta 2000 asti rakennuksen on omistanut Äksyt Ämmät Oy. Majatalo Pihlajapuuta on kutsuttu myös mummolaksi, sillä yksilöllisesti sisustetut huoneet ja ilmapiiri talossa ovat kodikkaat. Alusta alkaen Majatalossa on noudatettu myös kestävän kehityksen periaatteita: hostelli on saanut Visit Finlandin Sustainable Travel Finland (STF) -merkin ja hostellilla on lisäksi käytössään TourCert -sertifikaatti. Majatalo Pihlajapuu sijaitsee 20 km etäisyydellä Nurmeksen keskustasta.

Yhden ja kahden hengen yksityishuoneet on varusteltu liinavaattein, pyyhkein ja aamiainen sisältyy majoituksen hintaan. Huoneet on sisustettu eri värein ja nimetty luonnonmukaisin nimin. Haluaisitko nukkua kedonvihreässä vai villiruusun punaisessa huoneessa?

Majatalo Pihlajapuu on saanut Tervetuloa pyöräilijä –tunnuksen. Tunnus on suunniteltu helpottamaan pyöräilijän elämää silloin, kun hän etsii itselleen sopivia palveluita: niitä paikkoja ja palveluja, joihin pyöräilijä tietää aina olevansa tervetullut, ja jotka tarjoavat hieman tavallista paremmat palvelut pyörän satulassa seikkailevalle.

Hirsinen Bomban talo on yksi Nurmeksen mielenkiintoisimmista tutustumiskohteista.

Majatalo Pihlajapuu tarjoaa myös matkaparkkeja!
Jäsenjärjestöjemme jäsenet (mm. SF-Caravan ry:n jäsenet), Kotimaan hostellikortin haltijat ja Kansainvälisen hostellikortin haltijat saavat 10 % jäsenalennuksen myös matkaparkin hinnasta.

Lisätietoja Majatalo Pihlajapuun matkaparkin palveluista, hinnoista ja varausohjeet löydät tästä palvelukortista. Jäsenjärjestöjen jäsenet voivat todistaa jäsenyyden hostellissa yhdistyksensä jäsenkortilla (mm. SF-Caravan ry:n jäsenkortti) tai Kotimaan hostellikortilla, jonka jäsenjärjestöjen jäsenet voivat tilata meiltä ilmaiseksi. Tarvittaessa jäsenjärjestön jäsen voi todistaa jäsenyytensä myös jäsenmaksukuitilla.

Sijaintikunta
Esteettömyys
HI-Quality & Sustainability
Luonto-Liiton suosittelema
Vuodepaikat
Ryhmät
Nurmes
Kyllä
Kyllä
Kyllä
15
Ryhmävarauskysely
1h huoneet
2h huoneet
Huoneita omalla wc:llä/suihkulla
Hinnat 2022
Kyllä
Kyllä
Ei
Palvelut Lakanat sisältyvät hintaan
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Aamiainen sisältyy hintaan
Pyykinpesumahdollisuus
Kahvila/Ravintola
Sauna
WiFi
Maksuttomia pysäköintipaikkoja
Lemmikit tervetulleita
Matkaparkit
Ravintola
Kauppa
Hiihtohissi
Hiihtolatu
Linja-autoasema
Rautatieasema
Lentoasema
20 km
20 km
68 km
0 km
20 km
20 km
130 km

Muut verkostomme hostellit