Kansikuva

Majatalo Pihlajapuu

Salmenkyläntie 81, 75500 Nurmes

16:00

Majatalo Pihlajapuu on entinen Nurmeksen Salmenkylän kyläkoulu. Majataloa on kutsuttu myös mummolaksi, sillä yksilöllisesti sisustetut huoneet ja ilmapiiri talossa ovat kodikkaat. Alusta alkaen on noudatettu myös kestävän kehityksen periaatteita: hostelli on saanut Visit Finlandin Sustainable Travel Finland (STF) -merkin ja hostellilla on lisäksi käytössään TourCert -sertifikaatti.

Lisätiedot


Kodikas ja ekologinen Majatalo Nurmeksessa

Majatalo Pihlajapuu on entinen Nurmeksen Salmenkylän kyläkoulu. Rakennus valmistui 1930-luvulla ja koulutoimintaa siinä oli vuoteen 1998 saakka. Vuodesta 2000 asti rakennuksen on omistanut Äksyt Ämmät Oy. Majatalo Pihlajapuuta on kutsuttu myös mummolaksi, sillä yksilöllisesti sisustetut huoneet ja ilmapiiri talossa ovat kodikkaat. Alusta alkaen Majatalossa on noudatettu myös kestävän kehityksen periaatteita: hostelli on saanut Visit Finlandin Sustainable Travel Finland (STF) -merkin ja hostellilla on lisäksi käytössään TourCert -sertifikaatti. Majatalo Pihlajapuu sijaitsee 20 km etäisyydellä Nurmeksen keskustasta.

Yhden ja kahden hengen yksityishuoneet on varusteltu liinavaattein, pyyhkein ja aamiainen sisältyy majoituksen hintaan. Huoneet on sisustettu eri värein ja nimetty luonnonmukaisin nimin. Haluaisitko nukkua kedonvihreässä vai villiruusun punaisessa huoneessa?

Hirsinen Bomban talo on yksi Nurmeksen mielenkiintoisimmista tutustumiskohteista.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Nurmes
Ei
16
Ryhmävarauskysely
1h huoneet
2h huoneet
Kyllä
Kyllä
Palvelut Aamiainen sisältyy hintaan
Pyykinpesumahdollisuus
Kahvila/Ravintola
WiFi
Pysäköintipaikkoja autoille
Lemmikit tervetulleita
Ravintola
Kauppa
Hiihtohissi
Hiihtolatu
Linja-autoasema
Rautatieasema
Lentoasema
20 km
20 km
68 km
0 km
20 km
20 km
130 km

Muut verkostomme hostellit