Kansikuva

Hostellihirven reissut marras- ja joulukuussa

”Hei, olen Hostellihirvi! Olen kiertänyt vuoden 2022 aikana kaikki verkoston hostellit ja olet voinut seurata matkaani järjestön sometileiltä. Tässä saat koosteen marras- ja joulukuussa tekemistäni reissuista.”

Seuraa reissuja Facebookissa >>
Seuraa reissuja Instagramissa >>

 

Viikko 44: Korholan Kartano
Hostellihirvi Korholan Kartanossa
”Tätä hostellia voisi kutsua Taidehostelliksi. Hostelliyrittäjä on taidemaalari Oili Marski, jonka teoksia voi nähdä majoitushuoneissa ja tässä ateljeessa. Kartanon ympärillä on vehreä piha ja upea järvimaisema rantapaviljonkeineen. Rannasta on yhteys perinteiseen Rautalammin vesireittiin. Korholan Kartanosta on lyhyt matka Etelä-Konneveden kansallispuistoon, jos retkeily kiinnostaa. Puistoon voi tutustua joko vesitse tai patikoiden.”
Viikko 46: Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Oivanki, Kuusamo
Hostellihirvi Oivangissa
”Avantouinti sopii meille hirville hyvin, vaikka onhan tämä vähän kylmää! Siihen on mainio mahdollisuus Kuusamossa Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Oivangissa. Varsinkin kun tämän jälkeen pääsee lämpimiin löylyihin. Kannattaa kokeilla, sillä tämä kyllä virkistää! Täällä voi muutenkin reippailla mm. lumikenkäillen tai hiihtäen. Oivangista on lisäksi lyhyt ajomatka Oulangan kansallispuistoon ja Rukalle. Talvella Rukalle voi mennä myös hiihtäen valmista latuverkostoa pitkin.”
Viikko 48: Porvoo Hostel
Hostellihirvi Porvoo Hostelissa
”Tämä viehättävä rakennus on yli 100 vuotta vanha. Täällä on aiemmin syntynyt uusia porvoolaisia, sillä tämä on toiminut kaupungin ensimmäisenä synnytyslaitoksena. Aika hurjaa! Hostellina tämä on toiminut jo vuodesta 1977 lähtien! Porvooseen kannattaa tulla sekä kesällä että talvella. Tapahtumia, katseltavaa ja koettavaa löytyy idyllisestä Vanhasta Porvoosta ympäri vuoden. Aidot Runebergintortut ja Brunbergin suklaa, siinä on jo kaksi hyvää syytä vierailuun. Kerroinko jo, että minä rakastan suklaata Erityisen ihanaa täällä on joulukuussa, kun Vanha Porvoo pukeutuu joulutunnelmaan.”
Viikko 49: Maaseutuhotelli Hirvikoski

 

Hostellihirvi Maaseutuhotelli Hirvikoskella
”Eikös olekin hyvät puitteet juhlien pitoon! Täällä järjestetään häitä, syntymäpäiviä, kokouksia ja muita tilaisuuksia aterioineen. Myös majoittujat saavat nauttia hyvistä aamiaisista, aterioista ja baarin palveluista. Hostelli sijaitsee nimensä mukaisesti maaseudulla ja vielä Lestijoen rannalla. Täällä saa luultavimmin taatusti rauhalliset yöunet!”

 

Katso Hostellihirven reissut lokakuussa >>
Katso Hostellihirven reissut syyskuussa >>
Katso Hostellihirven reissut elokuussa >>
Katso Hostellihirven reissut heinäkuussa >>
Katso Hostellihirven reissut kesäkuussa >>
Katso Hostellihirven reissut toukokuussa >>
Katso Hostellihirven reissut huhtikuussa >>
Katso Hostellihirven reissut maaliskuussa >>
Katso Hostellihirven reissut helmikuussa >>
Katso Hostellihirven reissut tammikuussa >>

Julkaistu 5.12.2022

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *