Kansikuva

Korholan Kartano

Korholantie 111, 77700 Rautalampi

1.1.-22.12., check-in 12:00-20:00 / sopimuksen mukaan

+358 50 525 8109

Korholan Kartano sijaitsee kaksi kilometriä Rautalammin keskustasta luoteeseen, Liimattalansalmen rannalla. Ympärillä on perinteinen suomalainen kartanomiljöö vehreine luonnonkauniine pihapiireineen ja rantapaviljonkeineen. Kartano sopii erinomaisesti myös kokouksien, perhejuhlien sekä kurssien pitopaikaksi.

Lisätiedot


Korholan Kartano – taidetta kauniissa kartanomiljöössä

Korholan Kartano sijaitsee kaksi kilometriä Rautalammin keskustasta luoteeseen, Liimattalansalmen rannalla. Ympärillä on perinteinen suomalainen kartanomiljöö vehreine luonnonkauniine pihapiireineen ja rantapaviljonkeineen. Kartano on toiminut jo kolmen vuosikymmenen ajan kokouksien ja perhejuhlien sekä kurssien pitopaikkana. Kartano sopii erinomaisesti myös kokouksien, perhejuhlien sekä kurssien pitopaikaksi.

Kartanon päärakennuksen sekä sivurakennuksien yksilölliset ja mukavat huoneet tarjoavat oivan levähdyspaikan. Hostellissa on yksilöllisesti kartanon tyyliin sisustettuja huoneita. Yhteisissä tiloissa on oleskelutilat, keittomahdollisuus, suihku- ja wc-tilat sekä pyykinpesumahdollisuus. Pihalla on lapsille leikkipaikka ja Liimattalansalmen rannalla myös uimaranta. Erikoisuutena on vuokrattavana kaksiosainen sauna. Rannalla on myös grillikota. Ravintolassa tarjoillaan viiden euron lisähintaan aamiainen, muuten ravintola toimii tilauksesta ryhmille.

Ateljeekoti on taiteesta kiinnostuneiden suosittu retkikohde, jossa on näytteillä taidemaalari Oili Marskin maalauksia ja piirustuksia. Kartanon rannasta on hyvä veneyhteys perinteikkääseen Rautalammin reittiin. Rautalammin reitti on yksi Suomen pisimmistä vesireiteistä Lahdesta Pielavedelle, yli 400 km päästä päähän.

Etelä-Konneveden kansallispuisto on hostellista noin 15 km päässä ja soveltuu sekä vesiretkeilijöille että veneettömille. Monipuolinen maasto sisältää kirkasvetisiä lampia, jyrkkiä kallionseinämiä ja korkeita näköalapaikkoja. Veneilijät ja luistelijat voivat nähdä puiston kaakkoislaidalla rauhoitetun kalliomaalauksen.

Kartanon palveluihin kuuluvat mm. erilaiset kulttuuritapahtumat, majoituspalvelut sekä kahvitukset ja ruokailut. Kartano soveltuu erinomaisesti hääjuhlien, kurssien tai kokouksien pitopaikaksi. Tilaa mukavista huoneistamme riittää n. 50 yöpyjälle ja A-oikeuksin varustetusta tilausravintolastamme jopa 150 ruokailijalle.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Rautalampi
Kyllä
40 (talvella 20)
Ryhmävarauskysely
Hinnat
Huoneluokat
Huoneita omalla wc:llä
Tiedustele hintoja hostellista
1 hh, 2 hh, 3-4 hh
Kyllä
Palvelut Lakanat sisältyvät hintaan
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Aamiainen lisämaksusta
Sauna
Asiakaskeittiö
Lounge/Yleinen asiakastila
Soveltuu kokouskäyttöön
Pyykinpesumahdollisuus
Maksuttomia pysäköintipaikkoja
Parkkitilaa linja-autoille
Kauppa/kioski
Ravintola
Pankkiautomaatti
Bussipysäkki
Hiihtolatu
Moottorikelkkareitti
Golfkenttä
Terveyskeskus
Uimaranta
Uimahalli
2 km
2 km
2 km
2 km
0 km
1 km
30 km
2 km
2 km
2 km

Muut verkostomme hostellit