Kansikuva

Gasthaus Vanha-Merivartioasema

Lehmustie 2, 48130, Kotka

Check-in 16:00

+358 442 309 076

Gasthaus Vanha-Merivartioasema sijaitsee ainutlaatuisella luontoalueella - Pookinmäellä, joka hämmästyttää kauneudellaan, puhtaalla ilmallaan ja ainutlaatuisilla maisemillaan. Gasthaus Vanha-Merivartioasema on toiminut nimensä mukaisesti aikaisemmin Rajavartiolaitoksen merivartioasemana. Hostellin ylemmistä kerroksista avautuu upea näköala merelle, josta joka päivä ohi kulkee useita pieniä sekä isoja laivoja, purjeveneitä ja muita erilaisia veneitä.

Mahdollinen oikeutesi hostellikortti- tai jäsenjärjestöalennukseen tarkistetaan saapuessasi hostelliin. Varatessasi online-järjestelmässä, käytä koodia Hostelli10.

Lisätiedot


Vanha merivartioasema

Gasthaus Vanha-Merivartioasema sijaitsee ainutlaatuisella luontoalueella – Pookinmäellä, joka hämmästyttää kauneudellaan, puhtaalla ilmallaan ja ainutlaatuisilla maisemillaan. Gasthaus Vanha-Merivartioasema on toiminut nimensä mukaisesti aikaisemmin Rajavartiolaitoksen merivartioasemana. Hostellissa on jaettu keittiö ja oleskelutila, jossa merivartijat ovat tehneet töitä, opiskelleet, syöneet, asuneet ja  viettäneet arkipäivät.

Hostellin ylemmistä kerroksista avautuu upea näköala merelle, josta joka päivä ohi kulkee useita pieniä sekä isoja laivoja, purjeveneitä ja muita erilaisia veneitä. Kiikareilla voi katsoa ja tutkia tarkemmin lähimpänä olevia saaria ja ohimeneviä laivoja sekä nauttia upeasta auringonnoususta kahvikupillisen kanssa.

Hostellin pihatalossa on kahden hengen huoneita omalla kylpyhuoneella sekä yksi kaksio omalla sisäänkäynnillä. Hostellin päärakennuksessa on 1-4 hengen huoneita jaetulla kylpyhuoneella, kahden hengen huone omalla kylpyhuoneella ja studio omalla sisäänkäynnillä. Voit vuokrata vain yhden huoneen tai vaikka koko talon isommalle ryhmälle. Huoneissa on pieni työpöytä ja WiFi-yhteys. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan.

Hostellin muihin palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti, täysin varusteltu yhteiskeittiö ja ruokailutila noin 20 henkilölle sekä lounge-tila, jossa on TV. Gasthausissa on lisäksi sauna, joka on suunniteltu isommallekin porukalle. Pihalla on myös grillipaikka.

Gasthaus Vanha-Merivartioasema sijaitsee Kotkan Pookinmäellä, mikä avaa lähes rajattomat mahdollisuudet kävelijöille ja polkupyöräilijöille. Gasthausin pihalta pääsee portaita pitkin suoraan meren rantaan, josta on Mansikkalahden uimarannalle vain 5 minuutin kävelymatka. Katariinanpuisto alkaa melkein heti Mansikkalahden uimarannan jälkeen ja lisäksi Sapokan puisto ja kivipuisto ovat myös vain 5 minuutin kävelymatkan päässä. Vierasvenesatama sijaitsee noin 300 m päässä hostellista.

Kotka on Suomen puistopääkaupunki, josta löytyy lukuisia saaristo -ja kalastusretkiä, Merikeskus Vellamo ja Akvaariotalo Maretarium. Kotkan Meripäivien aikaan heinäkuussa ja kaupunkifestivaali Aaltoja! Valoa ja ääntä Kotkassa aikaan loppusyksystä kaupunki täyttyy konserteista, markkinoista, nautiskelusta ja viihtymisestä.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Kotka
Kyllä
49
Ryhmävarauskysely
Hinnat
Huoneluokat
Huoneita omalla wc:llä/suihkulla
Katso hinnat
1 hh, 2 hh, 3-4 hh
Kyllä
Palvelut Lakanat sisältyvät hintaan
Pyyhkeet sisältyvät hintaan
Aamiainen lisämaksusta
Asiakaskeittiö
Lounge/Yleinen asiakastila
Maksuttomia pysäköintipaikkoja
Parkkitilaa linja-autoille
WiFi
Sauna
Pyykinpesumahdollisuus
Soveltuu kokouskäyttöön
Sähköauton latauspiste
Sähköpyörän latausmahdollisuus
Pyörävuokraus
Kalastusretket
Lukittava sisätila esim. polkupyörien säilytykseen
Ravintola
Kauppa
Uimaranta
Linja-autoasema
Venesatama
400 m
950 m
50 m
1 km
300 m

Muut verkostomme hostellit