Kansikuva

Hostel Lomakivi

Lomakiventie 4, 47400 Kausala

1.1.-31.12. Check-in 15:00

+358 40 534 0755

Lomakivessä vietät aikaa lähellä monia harrastuspaikkoja ja palveluja. Hostelli sijaitsee maatilalla Lahden ja Kouvolan välissä. Viljatilalla voi majoittua lomataloon. Lomakiven ympäristössä on tarjolla aktiviteetteja: golfkenttä, ohjattua jousiammuntaa ja kirkkovenesoutua, uimaranta, hiihtoladut ja kyläkeskus ovat kävelymatkan päässä. Tilalla majoittuvat myös perheen hevoset ja ponit, jotka kisaavat ajoittain raveissa.

Lisätiedot


Hostel Lomakivi ja raviponit

Hostel Lomakivi sijaitsee maatilalla Lahden ja Kouvolan välissä. Lomakivessä vietät aikaa lähellä monia harrastuspaikkoja ja palveluja. Viljatilalla voi majoittua lomataloon. Hostelli sopii hyvin myös ryhmille.

Majoitushuoneet ovat viidessä lomatalossa. Majoittujien käytössä on taloittain yhteinen keittiö, olohuone ja peseytymistilat. Sauna rajoitetusti. Ateriapalveluja ja aamupalaa tarjotaan ryhmille ja majoittujille tilauksesta.

Hostel Lomakiven ympäristössä on tarjolla runsaasti aktiviteetteja: golfkenttä, ohjattua jousiammuntaa ja kirkkovenesoutua, uimaranta, hiihtoladut ja kyläkeskus ovat kävelymatkan päässä. Lomakiven omasta pihasta alkaa 7,8 km pitkä luontopolku sekä 1,1 km pitkä juoksurata. Polkupyöriä on vuokrattavana. Maatilan lähiympäristössä on paikallista asutusta ja eri urheilulajien harjoitus- ja kilpailupaikkoja. Tunnin ajomatkan päässä on Repoveden kansallispuisto ja Ruukkikylä Werla. Iitin kirkonkylän kesäkahvila ja pinkki jäätelökioski, Iitin punainen puinen ristikirkko, Iitin harrastajateatterilaisten esiintymislava sekä Iitin Soutajien kirkkoveneen kotiranta sijaitsevat vain muutaman kilometrin päässä Lomakivestä.

Tilalla majoittuvat myös perheen hevoset ja ponit, jotka kisaavat ajoittain raveissa.

Nähtävyyksiä: Lomakivestä on lyhyt matka Repoveden kansallispuistoon ja ruukkikylä Verlaan, joka on UNESCOn maailmanperintökohde, Tykkimäen vesipuistoon tai Iitin kirkkoon.

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Ryhmät
Iitti/Kausala
Ei
40
Ryhmävarauskysely
1h huoneet
2h huoneet
3h huoneet
4 kpl
4 kpl
5 kpl
Palvelut Aamiainen
Leikkihuone lapsille
Asiakaskeittiö
Pyykinpesumahdollisuus
Internetyhteys
Kokoustiloja
Lemmikit tervetulleita
Pysäköintipaikkoja
Auton sähköpistokkeita
Kauppa/kioski
Ravintola
Pankkiautomaatti
Bussipysäkki
Hiihtolatu
Rautatieasema
Lentoasema
Yleinen uimaranta
Luontopolku (7,8 km)
Juoksurata (1,1 km)
400 m
1 km
5 km
5 km
5 km
5 km
130 km
500 m
alkaa pihasta
alkaa pihasta

 

Muut verkostomme hostellit