Majatalo Tankar Inn

C/O Kokkolan Matkailu, Kauppatori 5, 67101 Kokkola

Avoinna 1.6.-31.8. Check-in 15:00

Aitoon ja alkuperäiseen saaristolaiselämään pääsee tutustumaan kesäaikana yöpymällä majakkasaaren vanhassa luotsiasemassa, Tankar Inn:ssä. Kokkolassa sijaitseva Tankar-saari on monipuolinen matkailukohde, joka tarjoaa kiireettömälle katsojalle unohtumattomia luontokokemuksia ja otteita vanhasta saaristolaiselämästä.

Lisätiedot


Majatalo Tankar Inn – yövy majakkasaarella keskellä saaristoa

Majatalo Tankar Inn sijaitsee saaristoluonnossa. Aitoon ja alkuperäiseen saaristolaiselämään pääsee tutustumaan kesäaikana yöpymällä majakkasaaren vanhassa luotsiasemassa, Tankar Inn:ssä. Kokkolassa sijaitseva Tankar-saari on monipuolinen matkailukohde, joka tarjoaa kiireettömälle katsojalle unohtumattomia luontokokemuksia ja otteita vanhasta saaristolaiselämästä.

Sujuvat liikenneyhteydet ms Jennyn kannella tuovat oman lisänsä runsaaseen palvelutarjontaan. Saarella voit rentoutua ja nauttia saaristolaispäivän tunnelmasta, maukkaasta ruoasta, kuten Café Tankarin kalakeitosta, ja raikkaista merituulista.

Vanhassa luotsiasemassa on tilaa 16 hengelle 8:ssä eri kahden hengen huoneessa. Yhteiset suihku- ja sauna-, WC-, keittiö- ja oleskelutilat. Luotsiasema Tankar Inn tarjoaa ainutlaatuisen kokous- ja juhlaympäristön. Lisämaksusta voit varata aamiaista Café Tankarista. Saarella on  lisäksi mahdollisuus saunomiseen.

Kun teet majoitusvarauksen, muistathan varata myös kuljetuksen saarelle. Kuljetukset majakkasaarelle hoitaa m/s Jenny. M/s Jenny on n. 30 metriä pitkä alus, joka kuljettaa ja kestittää jopa 170 henkeä. Alus on tilattavissa myös yksityistilaisuuksiin. Kesäaikana Tankariin liikennöidään säännöllisesti aikataulun mukaisesti. Tilauksesta myös muina aikoina. Lähtösatamana toimii Kokkolan Meripuiston terminaali, Meritie 7 (Vanhansatamanlahti).

Risteilyt ovat hyvin suosittuja, varaathan paikkasi ajoissa!

Sijaintikunta
Esteettömyys
Vuodepaikat
Varaustiedustelu
Ryhmät
Kokkola
Kyllä
18
Varaustiedustelu
Ryhmävarauskysely
2h huoneet 9 kpl
Palvelut Kahvila/Ravintola
Sauna
Asiakaskeittiö
Aamiaismahdollisuus
Lemmikit tervetulleita
Kokoustiloja
Lakanat sisältyvät hintaan

 

Muut verkostomme hostellit